Assault RMK 800 2009-2010

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Samsam, 2/11/08.

  1. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    enpä tosiaan ole ammattilainen mutta mielipiteeni voin silti kertoa, jonku verran reiteillä olen Assaultilla ja muillakin kelkoilla ajanu...Vakio alusta oli aivan liian kova mihinkään ajoon, eipä viittiny paljoa istuen ajella. Nyt uudelleen simmattuna helekatin makea jopa reitillä. Kääntyy ihan hyvin noilla omilla suksilla ja raudoilla...kytkin toimii ja vakiona voimaakin ihan ok.

    Snowking, ei se vakio kartta ihan susi kuitenkaan ole...kyllä sillä ajaa voi ihan hyvin. Mulle vain oli pettymys 700 ig rmk:n jälkeen...kun voimaa ei tuntunu olevan yhtään enempää.

    Mutta tonnia köyhempänä ja noiden pikku rassausten jälkeen, aivan helekatin mukava kelkka. ;) Tänään vielä rassasin sen verran, että otin vessien solenoidin pois käytöstä...viikonloppuna pitää testailla sen vaikutuksia.
     
  2. Garth

    Garth RMK Assault '09 & RMK Assault '15

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Voi kai itsekkin heittää jotain kommenttia, kun nyt päässy 2 päivää ajamaan ja joku vajaa 200km jo takana. Kelkka on vielä täysin tehdas-asetuksissa ja edelleen alusta tuntuu ihan liian kovalta ainakin reitillä. Jotenki tuntuu, että kelkka joustaa mielummin jostain muualta kuin pumpuista. Mutkissa joutuu hölläämään vauhtia aika paljon, kun tuppaa puskemaan aika voimakkaasti. Samoin mutkissa saa olla aika tarkkana ettei kippaa koko vehjettä. Kyllä tuolla reitilläkin ajaa, mutta vakiona ei kannata kuvitella mitään kovin reipasta vauhtia pitävänsä ja toi matto pitää aika meteliä kovalla uralla. Umpisessa noi vakiosetupit toimii sitten jo huomattavasti paremmin. Oikeastaan jopa hämmästynyt miten hyvin toi liikkuu tuolla umpisessa ja jos tuota saa vielä paremmaksi säädeltyä, niin huh huh! Tuli myös huomattua, että jäin kaipaamaan sitä perinteistä riipuntalenkkiä sarvien päältä.

    Omassa toi motti tekee edelleen tuota, että yskäisee aina silloin tällöin. Samoin huomannu, että jokusen kerran kone on myös puutunu ku tarjoaa kaasua. Eli softa ikäänkuin leikkaa kaasun pois ja tulee suunnilleen sellanen sarvien ylilentofiilis ::)

    Kävin kysymässä etelässä huoltoliikkeestä tota simmitystä, niin siellähän suorastaan nauroivat mulle ettei noille harvemmin tartte mitään tehdä. Tuli jotenkin tyhmä olo koko episodista. Kävin nyt varaamassa ens kuulle ensimmäisen huollon tolle ja kattoo sitte jos uusia karttoja olisi tullu. Mitähän hintaluokkaa toi simmitys yleensä maksaa ja kaikki vai pelkät etupumput? Noilla pumppujen säädöilläkö ei todella tee mitään ja entäpä toi raidevälin säätö?
     
  3. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Eihän se ole ku lähetät kepit vaikka matkahuollon kautta sellaselle firmalle joka ymmärtää muistakin kuin ruohonleikkureista...etkös ajele Kuusamon suunnalla, siellähän on Pätsin firma. Maksoin simmityksestä 60,- kappaleelta...kallista oli, mutta kyllä toimivat nyt. Kaikki ne kannattaa simmittää..alustassakin ne on nii jumissa, että pukit ratkeaa ennenkuin joustoa tapahtuu. Oletko huomannut vaikutusta kun väännät keppien säädön ns. löysälle ;D

    Mulla on raideväli kapeimmillaan ja kyllä sillä voi reitillä niinkin ajaa...vähän nyökkimistä esiintyy mutta kyllä sen kans pärjää. Lisää suksipainetta, jos ei ohjaa...alustan remmiä tiukemmalle ja etupukin jousta löysemmälle.
     
  4. jarillo75

    jarillo75 Member

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Missä liikkeessä olette simmittäny noita iskareita?? Minullakin on kaikki pikasäädöt löysimmällä, mutta silti aika kova se on. Mitä tollaisista ilma/öljy iskunvaimentimesta kannattaa muuttaa??
     
  5. Arwi

    Arwi New Member

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Vielä muuten sellaista kyselisin, että onko tää aivan järjetön bensasyöppö?
     
  6. sampsawesslin

    sampsawesslin Lynx -12

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Jos rauhallisesti reittiajoa ajaa.. Niin ei... Mutta jos vähemmän rauhallisesti umpisella ajaa niin menee kyllä kaikki mitä sinne laittaaki :)
    Ei tämmösten vehkeitten kanssa tuota kulutusta kannata edes laskeskella.

    Kävin tuossa pienen hikilenkin kilstoamassa tuolla lähimaastossa nyt vakioväleillä ja totesin että vakiovoimansiirrolla ei välityksiä kannata ainakaan tihentää, toimii kaikista parhaiten vakioilla. (Oli aiemmin kokeilussa 19 hampainen yläratas)
     
  7. Dumkopf

    Dumkopf PIQ6HOCFI07121"125HP

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Vielä syksyllä 60,- hintaan Pätsillä kuului kepin irtiotto, huolto, simmaus, takaisin laitto, eli kohtuu hinta. Oliko sulla iskarit valmiiksi irti ja sama 60€? Silloin hinta on yläkanttiin, mutta toisaalta melkein aina Pätsiltä on saanut kuranttia tavaraa; mielummin maksaa pikkusen preemiota, että saa kerrasta hyvät.
     
  8. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Simmautin Peterin Arskalla Rovaniemellä, vein kepit sinne.

    Viikonloppuna tuli parina päivänä käytyä takamailla vähän testaileen ja takasinki pääsi ilman hinausta :D

    Alkaa olemaan mulle välttävässä kunnossa nyt tuo kökäle, tasakaasu tappaa edelleenkin...soppaa menee varmaan 40 ummella ja sekalaisessa turrauksessa, enpä mittonu kulutuksia tarkemmin. Ruiskun saa sekasin kaasun lirputtamisella, mutta opettaa jättämään vähemmälle turhan lärpyttämisen. Vessin solenoidin poistosta ei ainakaan haittaa ollu..ehkä kierrosherkempi? Ummella täyskaasulla pitää kiekat tasan 8300 ja kyllä siellä telatunnelissakin sillon jotain liikettä on..voimansiirtoon ehkä eniten tyytyväinen. Keula toimii hyvin, alusta on nyt vähän liianki pehmeä..reitillä lyö läpi herkästi, hakaneulajouset oli keskimmäisessä ja etupukin jousessa on vielä kirivaraa.

    Mutta repussa on köyttä ja kännykässä on vara-akku jatkossakin ;D
     
  9. graz_jsw

    graz_jsw assault

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    päivitystä: Kelkka toimii hyvin lukuun ottamatta tuota röpöttelyä lipsu kaasulla. hyvin kulukee vaikka 40cm vettä jäällä voi kait sen donitsin sielläki tehä

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. Jeziz

    Jeziz Commander Ltd 900 -20

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Tuli laitettua hieman pienempi takavalo assaulthin.
    [​IMG][​IMG]
     
  11. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    minkä takia?
     
  12. Jeziz

    Jeziz Commander Ltd 900 -20

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    No ihan sen vuoksi ku se alkuperänen on semmonen mötikkä.. ;D
     
  13. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    no switchbackissä on semmmonen hirvee halko ;D
     
  14. Garth

    Garth RMK Assault '09 & RMK Assault '15

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Onhan se tosiaan sellanen möllykkä tosin noissa muissa se on vielä hervottomampi. Kattelin, että uudessa PRO-RMK:ssa olisi aika sleekki matala takavalo, josko päivittäisi semmoseen jossei hinta pompsaha pilviin..
     
  15. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Pientä päivitystä kans, viikonloppuna kävästiin kaivattamassa mäennyppylää takamailla. Mäkien kiikuttaminen on aika haasteellista näillä lumilla ja takki kyllä tyhjenee muutaman tunnin kaivamissessioista. Piti vetokoukku ja läppä jättää hyllylle, jos ainakin mielikuvituksessa kiikkuis paremmin ilman niitä ;D

    Liipasin tangossa tuli vedettyä melkein joka nousuyritys..hyvin kaivaa ja parkuu. Nipussakin on pysyny eikä ole tarvinnu köyden jatkona tulla pois...mikäli sitä tuolta millään sais edes vedettyä teiden varsille. Varvikelloon tuli tempastua 8600 pohjat joissain irrotuspuuhissa..matto pyörähtäny ilmassa yms.

    Bensan kulutus ei ollukkaan niin kauheaa mitä tuli alkukaudesta arvioitua..tosin verrokkina oli aika soiva brp:n 800:nen joka nyt silmämääräsesti kulutti selkeästi enemmän. Vois ajatella, että normi reittiturrauksessa kulutuserot ei niin suuria ole ruisku vrt. kaasari. Vessit sakkaili tai jotain ilman solenoidia, olis tarvinnut ehkä tiukemmat jouset..joten liitin letkut takasin.

    Remmin kans ei ole ollu ongelmia, samalla remmillä olen alusta asti kaivattanu..muutaman kaasuauki-rinnekaivatuksen jälkeen kelkka sammuksissa oli pientä remmin käryä havaittavissa, mutta ei tarvinnu jäähytellä yms.
     
  16. graz_jsw

    graz_jsw assault

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    miki onko sulla siinä se kevlar vahvisteinen remmi ?
    mulla on ja on hieman hintahtava tuo uus ..
     
  17. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Siinä on se alkuperäinen 115 loppunen remmi...voi olla arvokas?
     
  18. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    yli 200e toi 115
     
  19. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Mulla kuussatkussa tuo sama 115 loppunen remmi, kohta 6000km mittarissa, kohtuu lujaa tekoa. Vaan liene tosiaan kallis...
     
  20. Garth

    Garth RMK Assault '09 & RMK Assault '15

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Reilu 800km jo Assaultin mittarissa ja kyllähän tuo pelaa nätisti! Tuossa eilen käytin kelkan ensimmäisessä huollossa ja kaikki oli kunnossa. Täytyy ens syksynä viedä toi alusta simmitettäväksi samaan puljuun. Samalla tarkistelivat kartat ja tosiaan siellä oli tuorein kartta. Kerää kuulemma puolikaasulla ajaessa painetta tonne putkeen ja sen takia yskäisee ennen kuin mennään. Enempi tuossa umpista ajellessa tuli myös huomattua, että toi alkaa satunnaisesti booaamaan. Löysäät kaasua ja tarjoat uudestaan, niin taas herää ja mennään. Kuulemma toikin on tuttu ongelma tuossa kartassa eikä ole saatu poistettua. Ei siinä muuten mitään mut aika ikävä ominaisuus, jos jotain umpista laskee rinnettä ylös ja kone käy tukehtuun tollai, niin meno loppuu aika nopeasti. Tuli tuossa eilen kanssa käytyä semmonen about 100km lenkki heitettyä pääosin suhteellisen rauhallista reittisiirtymää ja paikoitellen umpista missä nyt pääsi ajamaan, niin keskikulutus oli aika tarkalleen 30l/100km eli ei paljo mitään ;D
     

Suosittele tätä sivua