Lynx Evo 500 käypi yhellä pytyllä

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä HeseZ, 4/3/10.

  1. HeseZ

    HeseZ Member

    Elikkä tuossa olis kaverilla tuommonen -01 evo lynxsi jossa tällä hetkellä -02 skiidosta peräsin oleva 500 tekniikka.
    Kaikki alko siitä että suoraan ajosta sammutettu eikä hetken päästä ei enää käyntiin lähtenyt. No siitä sitte kaasarit putsailtu ja sontaahan en oli enempi ja vähempi täynnä. Sen jälkeen peli lähtenyt tulille ja pelannut jotenki mutta kuiten ammuskellut putkeen ja kaasariinki siihen malliin että imupönttöki oli hypänny irti. No taas kaasarien ropaus ja tarkistelua ettei missään oo vikaa ja oire säilyny. Tänään nyt ei enää saatu varin puolesta pyttyä käyntiin edes uutta tulppaa tarjoamalla vaan käydä paksutti yhellä ja putkeen jysäytteli palamattomat seokset. Kipinää näyttää ainaki antavan kun testaa mutta tulppa kuiten märkä tai jos käy kahella nii vähän ku kävis rikkaalla mutta sille syyllistä ei oo saatu kiinni ja silloinkin kaasua tarjottaessa herkästi tussahtaa putkessa.
    Jos jollain olisi jotain rakentavaa apua/arvausta nii sitä kaivattas nii sais huomisenki päivän valon erinäisiin ropauksiin tuhlata.
     
  2. eiem

    eiem Well-Known Member

    Vs: Lynx Evo 500 käypi yhellä pytyllä

    Onkos puristuksia mittailtu?
     
  3. Juice

    Juice Well-Known Member

    Vs: Lynx Evo 500 käypi yhellä pytyllä

    putsakkaa rave venttiilit..
     
  4. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Vs: Lynx Evo 500 käypi yhellä pytyllä

    Tyhjäkäyntiä kyllä käy vaikka ravet jumiskin. Kannattaa läpät tarkistaa jos paukuttelu pääsee jopa kaasareiden läpi.
     
  5. tehoteppo

    tehoteppo lynx 800

    Vs: Lynx Evo 500 käypi yhellä pytyllä

    kokeile mitata puristukset..ittellä oli saman kuuloset oireet rave 800 -02 mittasin puristukset toises 9.5 toises 0
    mäntä ja sylinteri seleva.. :'(
     
  6. väinämöinen

    väinämöinen Active Member

    Vs: Lynx Evo 500 käypi yhellä pytyllä

    Samat oireet ja vikaa haettiin kauan. No selvisihän se lopulta. Kampiakselin limput oli liikahtaneet. Testaus yksinkertaisimmillaan näin jos kyseessä on kampiakselin liikahtaminen itse pääakselilta. Molempiin pyttyihin tangot tulpanreiästä ja varovaista kiertoan variaattorista. Jos toisen pytyn tanko pysähtyy yläkuolokohtaan niin toisen pitää pysähtyä luonnollisesti alakuolokohtaan. Tuossa meidän tapauksessa kun toinen oli yläkuolokohdassa oli toinen jo lähdössä alakuolokohdassa ylöspäin aika pitkälle. Siinä yksi ilmainen vianhaku toiminto samanlaisiin oireisiin. Toivottavasti ei kuitenkaan ole kyseinen vika. Ei ole muuten halpaa korjata jos ei satu ole tuttua joka akselin korjaa.
     
  7. HeseZ

    HeseZ Member

    Vs: Lynx Evo 500 käypi yhellä pytyllä

    Kiitos vaan kaikille valistavista arvauksista ja tämän päivän tuuskaamisen jälkeen tämä vaihtoehto oli valitettavasti lähinnä. Puristukset oli ku mitattiin 9 ja 2. :'( Kone lihoina pöydällä ja pytyssä yks reilumpi naarmu ja männän päältä puuttuu reunasta yksi palanen. Ei muutaku wiseco kaupoille. ;D
     
  8. manni_n

    manni_n AC ZL500 -99 Lynx Enduro 500SP -02 (MOD) *myyty*

    Vs: Lynx Evo 500 käypi yhellä pytyllä

    Muutama viikko sitten hajos mäntä mullekki ja pistin wisecot tilaukseen, odotin pari viikkoa eikä mitään kuulunu, soitin sitten kyseiselle liikkeelle ja vasaus oli "Eheeii ei niitä saa enää tänä talvena ne on loppuunmyty". Tilasin sitten alkuperäiset ja kelkka on taas ajossa. Pointti on se että kannattaa varmistaa että saako nitä mäntiä ettei tarvi oottaa turhaan. Vaikka männät on jossain nettikaupassa myynnissä ei välttämättä tarkoita sitä että semmoset sais. ;)
     

Suosittele tätä sivua