Evo Lynxiä ostamassa...

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä F3, 5/3/10.

  1. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä katsastamassa pari yksilöä, niin olisi hyvä tietää mihinkä kiinnittää huomiota...Eli kertokaas tyyppiviat, paikat jotka kannattaa tarkistaa ostotilanteessa, jne...100 sivuahan tuossa näyttäisi olevan aihetta pohdittu, mutta ei viitsi alkaa alusta loppuun lueskeneen... ;D 600 olen katsellut ensisijaisesti ja kiikarissa olisi jo pari -02 vuotista...
     
  2. Lyne-84

    Lyne-84 Active Member

    Vs: Evo Lynxiä ostamassa...

    Eturungon hitsaussaumat kannattaa katella, että onko lähteny murtumaan. Kahteen evoon olen jo joutunut ne hitsauttamaan. Näillä saumoilla tarkoitan siellä iskarien lähettyvillä pakoputken alla olevia saumoja keulassa, niitä kannattaa tutkia. Pääsääntöisesti varmoja ja kestäviä vehkeitähän nämä ovat eikä kulutuskaan ole mitään järkyttävän suurta(ainakaan omissa parissa 500 ollu).
     
  3. TeroK

    TeroK Snouros

    Vs: Evo Lynxiä ostamassa...

    Liukurungoissa aika yleisesti murtumia etu- ja takapukin välissä. katso onko telatunnelli ratkennus takapukin kiinnityksestä. Ei kait nuisa muita KOVIN heikkoja paikkoja ole? 8)
     
  4. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    Vs: Evo Lynxiä ostamassa...

    Rungossa perinteisiä heikkoja paikkoja on ohjausakselin reijän ympärys, sekä raidetankojen reikien yläpuolet. Niissä yleensä pystysuuntaiset ratkeamat. Mutta nuokaan ei ole mitään ylitsepääsemättömiä hommia, jos hinta ei oo ylikorkea.. ::)
    Evossa huonona vois pitää löysiä astinlautoja, mutta eipä siinä muuta kummempaa..
    Aika varmoja vehkeitä.
     
  5. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Vs: Evo Lynxiä ostamassa...

    Joo lueskelinkin tuossa jo melkeen kaikki 94 sivua, mitä Evoista on porinoitu tällä palstalla... ;D Olen myös lukenut ison nipun erään kilpailevan kelkkalehden vanhoja tuotoksia ja hyvinhän tuo on näyttänyt aikanaan testeissäkin pärjäävän...Ajo ominaisuudet noissa taitaa olla kiistatta melko hyvät...Niin sanottuja heikkoina kohtina voisi tuolta tekstistä pomittuna mainita juurikin liukurungot (jos ei vahvistettu), imukaulat, takapukki ja myös kampuran stefan kunto kannattaa tarkistaa...Moottorit tuntuu tosiaan kestävän ihmeitä jos ei ratkenneet imukaulta tai vuotava kampiakselin stefa pääse niitä hajoittamaan...Rimaa (lue:budjettia) täytyi mullakin hieman nostaa ostokriteereitä ajatellen, nyt kiikarissa -04 4500km ajettu 600 H.O RC...Tämä viikko näyttää, päästäänkö kaupoille...
     
  6. Deeseven

    Deeseven Lynx 400f rc

    Vs: Evo Lynxiä ostamassa...

    Astinlautojen tukirauta ratkeaa hitsauksesta, huomaa kun nostelee pitkittäistukivarsia takapäästä.
     

Suosittele tätä sivua