Skidoo Mxz 500ss -06 mittariongelmat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä khek, 5/3/10.

  1. khek

    khek Yamaha Phazer FX vm.07

    Onko kellään ollut sellaista vikaa että ajaessa välillä mittarit tippuu nollille ja nopeusmittarin kaikki varoitusvalot rupeaa palamaan,,Sitä kestää noin 2 sekuntia ja sit mittarit taas pelaa normaalisti,,,Ja onko teidän kelkoissa sitä että mittareihin kerääntyy aika paljon huurua mittarinlasin sisäpuolelle???
     
  2. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Vs: Skidoo Mxz 500ss -06 mittariongelmat

    ^Tällaista vikaa olen ainakin huomannut, jos tyhjäkäynti tippuu lähes nollaan...sitten kun kerran lipasee kaasua, niin kierroslukumittari herää henkin ja varoitusvalot sammuvat...Ja tuo kosteus taitaa olla myös ihan tyyppivika...Porukka on vissiin kuitenkin tiivistellyt onnistuneesti noita mittaristoja...Ei varmaan pitäs sanoa, että varsinaisia vikoja, vaan ominaisuuksia... ;D
     
  3. touringdude

    touringdude Ski-Doo MXZ Iron Dog -18

    Vs: Skidoo Mxz 500ss -06 mittariongelmat

    Samanlainen kelkka itellä ja ihan samat ongelmat. Itsekin olen huomanut "vian" johtuvan todella alhaisista tyhjäkäyntikierroksista.

    Enpä ole jaksanut alkaa säätämään, kun pakkikin pelaa vielä ihan hyvin, eikä tulppienkaan kans ole ollut ongelmia.
     
  4. jamako00

    jamako00 Ski-Doo Mxz 500SS (597cm3) -05 ja xcf-Polaris-01

    Vs: Skidoo Mxz 500ss -06 mittariongelmat

    Itsellä kans samaa ongelmaa, mut pahempana. Nopeusmittari vetää huippuunsa pikkupyörityksessä, kiekkamittari toimii ok. Auttoi vähäksi aikaa kun kuivattelin auton sisätilanlämppärillä. Mittari toimi muutaman kilsan ja sama homma taas. Pitäis vissiin kuivatella kunnolla ja tiivistää koko mittaristo.
     

Suosittele tätä sivua