Riders Of Cold Kingdom

Keskustelun 'Linkit' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 2/8/07.

  1. Hutta

    Hutta 163"

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Milloin aloitetaan se rakentavan kritiikin antaminen?

    Mielestäni loistava pätkä. Lähes kaikessa menty roimasti eteenpäin... Kuvanlaatu ja värimaailma miellytti kovasti. Onko työstövaiheessa käytetty ulkopuolista henkilöä värinmäärittelyyn? Ajaminen itsessään on aina mukavaa katsottavaa.
     
  2. anssik00

    anssik00 Well-Known Member

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    mahtava leffahan tuo oli 8) oli tosiaan ammattimainen ja kruunas siinä se meurmanin kohan "herkkä" hetki (niinkuin monet muutkin kohdat) ,vähän vaihtelevuutta oli.. :D 8)
     
  3. TeroK

    TeroK Snouros

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Jos antais vähän kritiikkiä ettei poijjat ihan innostu ku kehuja vaan tulee niin:
    Joo uskotaan vähemmästäki että teillä kelkat keulii ja pyörii rinkiä, tuota tais olla puolielokuvaa
    Ja se toinen puoli elokuvasta olikin sitte hidastettua.

    Ei siinä ihan hieno vilmi loppujenlopuksi
     
  4. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Miksei ole jo viteo netistä ladattavissa?

    Hyvän olonen oli tosin mutta tuli aivan sama mieleen mitä TeroK:lla että "joojoo keulii ne" uskotaan vähemmälläkin. Siinä melekein koko viteon ajan ootin ns loppuhuipennusta mutta oliki tasapaksua alun ja meurmannin jälkeen.

    Kaikenkaikkiaan viteo oli rokrok ja haluttaa nähä uuelleeen omalta koneelta niin pääsee tarkemmin syventyyn sisältöön.
     
  5. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    mistä mie tämän näjen ???
     
  6. Myltzi

    Myltzi XRis-Se

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Yhtiömme kiittää palautteesta ja tosin tuon väripuolen hoitaa Finnilän Jussi jonka ansiota on kaikki mikä tuossa vähänkään näyttää hyvältä!

    Video saadaan nettiin varmaan puolessa välissä viikkoa, menee hetki ku on jonku verran ollu puuhaa päällä..Ja huomena jatkuu messujen selvittely..

    Kaikille muillekki iso kiitos palautteesta ja "teatterissa" käyneille syvä ja nöyrä kumarrus! Jäi positiivinen fiilis tästä kokeilusta.. Saatiin minun mielestä witun hieno yhteinen puolituntinen ;D
     
  7. joukaha1nen

    joukaha1nen Well-Known Member

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Eikait sole.

    Tuli perjantaina kävästyä ihan elokuvateatterisalissa kattomassa tämä pätkä, lauantaina sitten puoliksi iliman ääniä tai jonku muun leffan äänillä messuilla tarkistettua. Mellevän näkönen leffahan soli, ei siittä pääse mihinkään. Juoni oli mukava eikä sitä ollu liikaa näinniinku kelekkaelokuvaksi. Kuvauspaikat oli nättejä ja kelekat myös. Tuo elokuvasalihomma oli myös hyvä lisäys hyvään leffaan.

    Kritiikkinä antasin samaa mitä sanoin viime vuonnaki: keulimista ja kytkimenpuolelle pyörittelyä on turhan paljon. Nyt oli myös osassa hiastuksia näkyvissä melekosta diashowta. Mielummin kattos vaikka oikialla nopeuella lyhyemmänki pätkän ku pätkivää videota, sitä tuli jo aikoinaan 386:lla pentttiumilla tarpeeksi nähtyä ;)

    Mutta ei siinä, keep up the good work ja niinpoispäin.
     
  8. Slakki

    Slakki 155 sks

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Kumarrus vain siihen toiseenki suuntaan että noin hyvän pätkän kyhäsittä. Oli joka euron arvonen vilmi harmittaa vain ku ei kehannu sitä pullaa ottaa. ;D Myltzi pyörähyttää sitte ens vilmissä sen bäkkärin? ;)
     
  9. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Kova sillä ainaki on yritys.. :D Nyt on yhen miehen varassa tämä Suomen bäkkäripolitiikka. Tarvittas lisää rohkeita yrittäjiä ;)
     
  10. Åkerman

    Åkerman Sledless

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Viittikkö myltzi muuten kertoa millaista vauriota on mies ottanut noissa voltin otto tempuissa?
     
  11. Rautane

    Rautane Alpha -22, zr -16, summit -11

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Kyllä oli hyvä homma se teatterijuttu silloin perjantaina, eihän sitä messuilla pyörinyttä vilmiä tienny ees samaksi ku mitään ei kuullu, ja nelijä leffaa pyöri päällekkäin. Ens vuonna kans?

    Muuten ite video oli kyllä hienoa katteltavaa, tosin lyhempi ois mullekki riittäny. Tarina oli plussaa, mutta minun mielestä se Lapin kesä tärähti soimaan aika töksähtäen. Mielummin ois alotettu vilimi sillä rauhallisesti, ja heitetty alusta se infleimssin uus kura roskiin. Tälleen ois pystyny sitä alun kovaa matskua ripottelemaan sinne filmin loppupuolellekki, niin ei ois aivan dia-esitykseen mennä ajoittain ;)

    Pikkujuttuja, mutta pakko se kai on kritiikkiäki antaa, jos suunnitelmissa on vielä kehittää tätä touhua. Kiip ööön rökin!
     
  12. teppo

    teppo Guest

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Aika hämmästyttävä kokemus pojat parantaa valtavasti joka leffassa. Hyvä leffa mutta liian lyhyt 45-60 minuuttia olisi sopiva pituus. Hidastuksia aivan liian paljon muuten huippu. Pojat pienestä kylästä nimeltä Sodankylä tekevät leffoja joiden laatu ei häviä kansainvälisessäkään vertailussa. Se on se asia mikä on uskomatonta. Suomen parhaimpia leffoja.
     
  13. kakkis

    kakkis Titanic

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    kiitoksia palautteesta. tuo leffan pituus on monesti sellainen asia että siinä ei voi oikein miellyttää kaikkia mitenkään, toiset haluaa sellaisen ytimekkään pläjäyksen, toiset tunnin fiilistelyä. ollaan yritetty (siinä tosin onnistumatta) taltioida Salvationiin mahdollisimman paljon erilaisia elementtejä joita kelkkailuun liittyy kuten esim. puuteria, eri kelejä (aurinkoa, kevättä, talvea, pakkasta, kirkkautta, lumisadetta jne...), hyppyjä, keulimisia, ääliön pyöritystä, dropeja, fiilistä, nautintoa. asioista on yhtä monta mielipidettä niin kuin on katsojaakin ja tarkoituksena onkin ollut antaa jokaiselle jotakin. monesti tällaisten amatöörileffojen tekeminen on raskasta ja vaativaa, mikä vie paljon aikaa ja varsinkin rahaa eikä aina ole mahdollisuuksia toteuttaa kaikkia asioita mitä itse haluaisi leffaan lisätä. joka tapauksessa jokainen palaute on tärkeä ja yritämme tuoda niistä kaikista jotain seuraavaan leffaan, mutta kuitenkin niin että se olisi meidän näköisemme... niin ja hidastuksista vielä, että niiden käyttäminen ainakin omasta mielestäni riippuu musiikista aika pitkälti ja niissä saa monesti paremman käsityksen myös mitä kuvassa oikeasti tapahtuu (makuasia tämäkin)
     
  14. Värjäri

    Värjäri Well-Known Member

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    ...juonitaan...

    [​IMG]
     
  15. Myltzi

    Myltzi XRis-Se

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Sanotaanko näin demokratis solidaarisesti, että onhan niitä sairaalareissuja jonku verran takana :'(

    Ja Salvationista on nyt nähtävillä full hd versio kotisivuilla. Ja se on sitte full hd versio, että jos kone ja netti on vähän hitaampaa laatua niin hermot menee kattoessa ;D Pienemmän resoluution versio, jonka voi sitte kattoa vähän hitaammillaki vehkeillä, on tulilla tämän illan aikana jos kaikki nettijumalat on meidän puolella..
     
  16. miqwe

    miqwe Xtrim ´14 pro-ACE

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Voiko ladata mistään tuota full hd -versiota ?
     
  17. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Firefoxii lisäosaa nii tulee koneelle, 1,5 Gt ::)
     
  18. riispa

    riispa 2022 850 KHAOS Slash 146"

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Äkkiä sitä pienempää resoluutioversiota vai pitikö tässä lähtiä giganttiin sen verran polttelee nähä toi :D
     
  19. miqwe

    miqwe Xtrim ´14 pro-ACE

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Nyt ei jaksa mitään lisäosia latailla/koko selainta..

    Mut sellasta 1080p laatua, eikä haittaa vaikkei ois pahemmin pakattu..
     
  20. Kätyri78

    Kätyri78 Kelkkalehti.com tukija

    Vs: Riders Of Cold Kingdom

    Moro!

    Toimiikos muilla tuo pienempi versio lehvasta?
     

Suosittele tätä sivua