2-vari

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä m^^a, 9/11/10.

  1. m^^a

    m^^a Active Member

    elikkäs kelkkana olis tällainen raato ku rave racing 670 -95. oisin kysyny viisaammilta et mitä kannattas seuraavaksi alkaa tekemään ku varin hihna luistaa ja palaa?? kytkin ja 2-vari on puhdistettu ja muuten tarkastettu alkuperäinen hihna ostettu mutta hihna jostain syystä luistaa ja palaa p******i. mihin päin tota kakkosen jousta vois kokeilla säätää?? ja oisiko apua jos lautasten pinnat hioisi matta pintaiseksi?
     
  2. Hovelinksi

    Hovelinksi Lynx Re

    Vs: 2-vari

    Molempiin vareihin uudet jouset. Onko kelkkaan tehty mitään muutoksia..jatkettu yms? Onko kytkin ja 2 vari varmasti samaisesta kelkasta tai etes niitten sisuskalut?!
     
  3. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

    Vs: 2-vari

    Ootko ajon aikana päässy seuraa mitä vari tekee? eli palautuuko hihna maksimihalkaisijalle varissa kun hidastat?
     
  4. m^^a

    m^^a Active Member

    Vs: 2-vari

    kyl osat on kyseisestä kelkasta eikä kelkkaan ole tehty mitään muutoksia. uusia jousia voisi koittaa. seurasin kerran ilman kuomua ajellessa hihnaa niin silloin kun pysähtyy hihna jää jotenkin tiukalle hetkeksi ja ulahtaa enkä ole saanut selvää mistä toi johtuu. silloin hihna menee heti paskaksi jos kelkalla ajaa kaasua pumppaamalla tai tekee kunnon vedon kaasu pohjassa. vituttaa kun joutuu noita hihnoja osatamaan jatkuvasti :mad:. et jos viisammat tiedätte mikä tos voisi olla niin kertokaa?
     
  5. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

    Vs: 2-vari

    Kannattaa avaa se vari, helppo homma kuitenki. Omassa kasasin varin väärin vuosi sitte, jäi aina välitys pitkäksi eli hihna ei palautunu maks kehälle (jäi siis lautaset leveälle) ja sit myötä karmea kiljuminen luiston myötä.
     
  6. m^^a

    m^^a Active Member

    Vs: 2-vari

    pitääpä huomen aukasta se ja kattoo onko se oikein kasassa.
     

Suosittele tätä sivua