FX Nytro RTX keskustelu

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 25/3/07.

  1. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Kannattanee pyytää myös kyseisten pisteiden sijainti suhteessa vetoakseliin, niin ei tartte tapella maton tiukkuuksien kanssa joustoissa.
     
  2. antsu

    antsu Venture tfT Nytro rtxT Phazer gtT RX1 Viper MTXT

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Saattaa tulla tuolla tavalla liiankin hyvä ;)
     
  3. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    etupukki on 22,5 cm vetoakselista, etu- ja takapukin välisen etäisyyden voit mittoa alustasta.
     
  4. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Tuosta startin releestä... Onko tietoa, minkä mallin mukaista relettä kannattaa kysellä tarvikeliikkeestä? Tuskin sieltä kirjoista Nytroa löytyy. Ja, tässä tapauksessa tarvikerele ei ole ainakaan huonompi kuin alkuperäinen, ei voi olla. Kiva pitää 19mm kiintoavainta mukana jotta saa kelkan käyntiin. :mad:
     
  5. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Tuttava oli jonkun releen hankkinut varaosaliikkeestä ja enpä ole kuullut että olisi ollut ongelmaa,liekkö soveltanut en kysynyt.
    Tiedustelen jos ollaan nokikkain.
     
  6. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Kiitos, siitä olisi apua. Eihän tuo alkuperäisosanakaan maksa kuin 30,- taalaa... Tosin Pirkan Euron muuntokurssilla se varmaan maksaa Suomessa 109,- :mad:

    Tuo alkuperäinenkin solenoidi on aivan toimiva, kokoonpanossa on vain hölmöilty eikä ole laitettu hapettumiselta suojaavaa rasvaa.
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Hitto taas miestä viedään kuin litran mittaa... pitikin kokeilla kelkkakaverin rtx nytroa sen alustan puolesta ja tietenkin myöhemmin piti liikkeessä istuskella kelkan päällä prkl!
    -11 rtx oli kyllä pehmeä tehtaan jäljiltä, säädöistä en tiedä mitä lie olleet.
    Kelkka tekis mieli vaihtaa mutta kurkkaus pussin pohjalle sai aikaa kylmiä väreitä, josko laittais toisen yammun alustan käytettynä vectorin alle...
    Olen luovuttanut tuon bad boyn alustan suhteen, siitä en saa mielestäni noilla vakiopumpuilla ja vajaata tonnia en kehtaa sijoittaa alustan pumppuihin.. bad boyssä vaivaa ainoastaan pintakovuus ajot kun tuppaa venymään keväällä 200-500km/päivä tuota mukavuutta arvostaa toki alkutalven patikoista pitää myös selvitä.
    Jos jollakin on kokemusta yammun mono-alustan ja tämän rtx-alustan eroista niin kertokoon, eniten kiinnostaa tuo mukavuus puoli kun pääsin vertaamaan omaa ja kaverin mono vectoria päällimmäisenä jäi mieleen monon mukavuus ja siitä asti mielessä on ollut mono tuon vectorin alle. Mitään PPS-härpäkkeitä en mietikään...
    RTX-alustojen erot 08-11? -11 mallissa ainakin oli liukurunkojen vahvikkeet ja mietityttää tuon rtx-alustan laitto tuohon runkoon menneekö miten säveltämiseksi?
     
  8. PKE

    PKE Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    BB:llä ajoin jonkun 6000km, ja remppa tuli tutuksi, eikä se mikään herkkä tosiaan ollut, vaikka mulla olikin 46WP etupukissa. Ja aina sai ajaa hiukan "varpaillaan", ettei riko sitä mihinkään ojanpenkkaan.
    Mitään yhtäläisyyttä ei olekaan siten Nytron alustaan. Periaatteeltaan aika lähellä Ski-Doo alustaa, mutta jämerämpi. Tuntuu olevan ensimmäinen Yamahan alusta joka oikeasti kestää. (Toki kaikki rikki saa jos oikein yrittää, mutta kun puhutaan rehellisesti normaalista käytöstä, niin kestää hienosti.) Eikä ole mikään kytketty hässäkkä, jota ei saa koskaan toimimaan kunnolla. -08 vakiosäätö ehkä liiankin timmi useimmille, mutta RTX:n vakiopumppuihin saa kuitenkin jo tehtyä pehmeän, mutta kantavan shimmauksen. Olen kyllä tykännyt tuosta alustasta! Eikä tarvi pahemmin nostella pahoihin paikkoihin, vaan lisää kaasua niin keventää keulaa mukavasti ja loikkaa yli. ;)
    Pätkä Nytron alustoissa ei tiemmä ole eroja kuin iskareissa eri mallien välillä? Ja SE:ssä vahvistettu etupukki, mutta muuten kaikki identtisiä. Entäs toi -11 malli, Fiiberi tietänee, tai ottaa selvää. ;)
    RX-1 monolla en ole ajanut ehkä n.100km -06 GT, ja reilun 1000km -08 GT:llä. Muistikuva on jäänyt juuri hyvästä matka-ajo alustasta, mutta kestävyys siinäkin kait vielä hiukan liian heikko? Tai -08 tais olla jo paremmat pukit?
     
  9. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Hyvä että ensimmäinen kommentti tuli tuollaiselta käyttäjältä joka ilmeisesti arvostaa tuollaista herkkää alustaa, ainakin mitä olen lukenut topiikkia (sivulla 45 menossa) ja kaiken lisäksi tietää mitä tämä linkkuhärdelli-alusta on paremmilla pumpuilla ja matka-ajo on se minun juttu, joskus kyllä pakko päästä ajamaan pattiakin kuntoilun merkeissä...
     
  10. Huhtah

    Huhtah Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Kenelläkää heittää vikkiä miten sais noi kahvat vähä kuumemmiksi?
     
  11. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Laita uretaania sarviin
     
  12. vectoori

    vectoori Guest

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Eipä ole Mono-alustan voittanutta tuollaiseen reippaaseen matka-ajoon. Unohda Nytron alusta jos et jaksa/halua koko ajan ajaa hieman kovempaa.
     
  13. elani

    elani SRViper LTX-15ProBoost,Viking -91,SD Elan-75 ja-82

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Kahvat lämpenee, kun laitat 35 w xenon muutossarjan normaali H4 polttimoiden tilalle. Tällöin valot vievät vähemmän virtaa ja näin ollen kahva lämpenee enemmän. Näin ainakin 2009 XTX Nytrossa.
     
  14. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Pitäs kokeilla sitä sinun nytroa joskus van sullapa taitaa olla melkoiset pommitussäädöt siinä? Ainakin mitä vertasin sitä sinun ex-ragen alustaa lehtisen monoon oli lehtisellä mono todella pehmoisen oloinen paikallaan paineltaessa ja ennenkaikkea ajossa muikea..
    Pätkä mono-alustoja ei ole myynnissä tai jos on maksaa puoli kelkkaa tai sitten ne on mennyt joten vectori myyntiin ja ragea/rx:ää ettimään?... tai sitten ajellaan tuolla ja laitellaan paikat talven lopuksi paikoilleen hampaisiin ;D
     
  15. Ajamy

    Ajamy Active Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Xenoneilla ei ole mitään vaikutusta, ainakaan omassa.
    Ite lämmittimet on vissiin hyvät, niitten ohjaus vaan on toteuttu ääliömaisesti.
    Noita olen harkinnut, onko kokemuksia? http://www.yamaheater.com/

    Tuolla juttua: http://www.ty4stroke.com/viewtopic.php?t=67236
     
  16. KMV

    KMV ZR 6000 137" SP LTD

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Ite ajoin aikanaan vajaa 3000 km monoalustaisella -06 RX GT:llä ja nyt Nytrolla 6000 km takana niin voin kyllä sanoa, että kyllä Nytronkin alustasta saa samalla mukavan ja kantavan. Toki pitää aina muistaa, että jossain vaiheessa patin kasvaessa se raja tulee vastaan jolloin kevytkeulaisella 2-T kelkalla meno on mukavampaa kuin Nytrolla...
     
  17. mikniemi

    mikniemi AC M8000 HC evo -18, RX-1 -06 162 PPS

  18. Huhtah

    Huhtah Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    en lukenu viel mitä kaikkea tuol oli mut tuleeko sinne elementille 12volttia kun säädin on max asennossa?
    taidan ottaa itse mittarin kätee ja tsekkaan mitä sinne kahvalle tulee ja voihan sinne sitte jostain rosvota lisää virtaa jos se siitä on kiinni. tai sit laitan uretaania tankoo mutta en usko että tällä konstilla niitä vielä kuumaksi saa :)

    tuo xenon sarja kyllä tuskin mitää vaikuttaa tai sit ohjaus on toteutettu todella ääliömäisesti
     
  19. antsu

    antsu Venture tfT Nytro rtxT Phazer gtT RX1 Viper MTXT

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Uretaanin tankoon laitto piece of cake, mieluummin pari kierrosta teippiä elementtien alle.
    Xenon sarja kuluttaa sähköä vähemmän, siksi enemmän tehoa käsilämmittimille.
     
  20. PKE

    PKE Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Mulla on ollut koko ajan xenonit kiinni, joten en osaa sanoa vaikuttaako vai ei. Jos pitäis arvailla, niin saattaa jopa vaikuttaa, kun valot kuluttaa vähemmän tehoa?

    Mutta muistaakseni mulla ei ole kyllä kertaakaan lämppäreistä teho loppunut, vaikka muuten onkin meinannut ukko paleltua.

    Toki jos ajaa jollain kelkkahistorian huonoimmilla keksinnöillä eli neopreenihanskoilla, niin sitten saattaa sormet jäätyä. Mutta silloin vika on kyllä käyttäjän päässä.
    Ei ehkä suoranaisesti liity tähän, mutta jos pistäis kuitenkin miettimään:
    Neopreenit on kylmät, jolloin lämmittimet on pakko pitää liian isolla. Ja kun ei ole "eristettä", niin silti on sormenpäät ja käsien selkäpuoli jäässä. Ne vastukset kun ei lämmitä sitä rystypuolta... Liian kuumista kahvoista johtuen on kämmenpuoli sulavasta lumesta, tai ihan vaan hiestä märkänä, jolloin tulee rakot käsiin.

    Eli kunnolliset Gore tms kalvolla varustetut, ja lämpöeristetyt kangas hanskat käteen! Ovat lämpimät, kosteus pääsee haihtumaan ja tassut voi hyvin.
    Edit: En tarkoita mitään paksuja kintaita, vaan kämmenpuolelta haljasnahkaisia, kuten neopreenitkin, mutta rystypuolelta lämpöeristettyjä Thinsulate tms, hanskoja. Ajotuntuma vähintään yhtä hyvä kuin jollain v...tun neopreeneilla, ja 1 sormi jarrulla onnistuu. ;)

    Saattahan tuo uretaanikin auttaa, mutta ensin laitetaan perusasiat kuntoon. ;) Onhan teillä palelijoilla muuten ne käsisuojat paikoillaan?
     

Suosittele tätä sivua