Revin viat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tompa, 28/10/06.

  1. juice_86

    juice_86 Kelkaton + KTM LC4 2004

    Vs: Revin viat

    Huono kipinä.. Ei jaksa jyrähtää tulille.. Vai onko paljon ajettu masiina.. puristukset vaikuttaa todella paljon..
    Kokeile ekaksi uusilla tulpilla..

    Tästä pakki ongelmasta on paljon juttua muissa topikeissa,, joku laittaa linkkiä..
     
  2. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Vs: Revin viat

    Kutkutteleppa ryypyllä samaan aikaan kun pakille vaihdat.
     
  3. Jazzmaster

    Jazzmaster 600cc 144" tourinki revi

    Vs: Revin viat

    Itellä sama homma. Aikasemmin tässä topikissa manittu, että voi johtua tulpista, akusta ja väljästä koneesta. Mun räpsyllä on ajettu piirua vaille 5200km ja akku 10kk vanha ja tulpatkin on uudet. On aika hermoja repivää kun 1/7 yrityksestä saa sen pakin päälle.. Kaasullahan sitä yritetään nyt pitää käynnissä.
    Jos jollakin ois jotakin muita voodoo vippaskonstia kun tuo kaasun lirputtelu, niin kertokaa ihmeessä, helpottas mun hermoja..
    Mäntiä en oo vielä pariin tonniin vaihtamassa...
     
  4. Vs: Revin viat


    Mulla teki samaa vikaan kun magneetosta oli pettäny liimaukset eli ne hilut oli sieltä sisältä irronnu liimauksista. hoksin sen kun kytkimestä pyörittelin ja piti ikävää rahinaa.
     
  5. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: Revin viat

    Koneella ajettu 6tkm ja puristukset 9,5 molemmissa. On kokeiltu uusia tulppia, ei vaikutusta. Kylmällä koneella pakki menee hitusen helpommin mitä lämpimänä.
     
  6. Jazzmaster

    Jazzmaster 600cc 144" tourinki revi

    Vs: Revin viat

    Eli kun korjasit tuon, niin alko pelittään pakki hyvin?
     
  7. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Vs: Revin viat

    Vaihoikko isommat vai pienemmät tyhjärit ennen ku tämä alko? Jos kylmänä menee helpommin päälle, niin viittais siihen että saa tyhjäkäynnillä hitusen liikaa soppaa, ja jouvut sen takia sitä kaasua pumppaileen vaihtaessa.

    Seosruuveja vaikka 1/8-kierros laihemmalle ja tulupat vaihtoon?

    E: Miten se muuten käy tyhjäkäyntiä se sinun resu nykyään? Röveltääkö pahasti?
     
  8. Vs: Revin viat

    jeps, nyt menee joka yrityksellä pakki päälle.
     
  9. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: Revin viat

    Tuo vika on Ilen revissä, mulla toimii mainiosti! Isonsin tyhjäreitä 17,5-->20. Muuten toimii hyvin, vain tuo että pakki ei taho pelittää ku satunnaisesti.
    Olisko mahollista että vika piilis siinä valopakkireleessä? Ho:ssahan ei ole kuin yks rele mutta sdi:ssä on pakki ja valorele erikseen?
     
  10. ana

    ana nortikki

    Vs: Revin viat

    Huhhuijakkaa, tuossa laittelin ketjukoppaa paikalleen ja tuntuki menevän liian helposti kaikki tänä päivänä, niin eiköhän sitte ku alarattaan aloin kiristämään, en kerenny etes lujasti vääntämään ku meni pultti poikki vetoakselin sissään.. oli kyllä ihmeellisen hennon tuntunen pultti. ja nyt kyllä kieltämättä v*tuttaa ku joululomaki alko, onko kellään mittään niksejä&kiksejä jokka olis näppärämpiä ku tuon toisen pultin hitsaaminen kantaan kiinni? :-\
     
  11. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: Revin viat

    Porata pikku reikä siihen ja vastakierretapilla!
     
  12. ana

    ana nortikki

    Vs: Revin viat

    No tuossa aikani kiroiltua ja värkäiltyä sain tehtyä siihen rautasahalla talttapään menevän aukon ja sitte sillä sain naama irvessä pihtien kans väännettyä sen irti, ja juuri samanlainen pultti löyty onneksi laatikosta :D
    Mutta kiitos kumminkin neuvoista! :)
     
  13. julli82

    julli82 Well-Known Member

    Vs: Revin viat

    Paremmin lähtee kun poraa reiän ja lyö torxin siihen reikään.
     
  14. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    Vs: Revin viat

    Konsteja on melkein niin monta, ku on tekijöitäki. Ite oon hitsannu mutterin siihen päähän ja hyvin on lähteny..
     
  15. ana

    ana nortikki

    Vs: Revin viat

    Noh, kävipä nyt semmonen tuuri ettö tuossa päästelin järven jäällä niin täysiltä kierroksilta hyyty kone tyhjäkäynnille asti, lopetin kaasun painamisen heti ku alko hyytymään muttei silti sammunu? ja pelas normaalisti kahella pytyllä eikä mitään ongelmaa, ajelin sitte kotiin ku oli lyhyt matka ja aloin tutkimaan niin magneeton puolen tulppa oli vähäsen valkonen ja kytkimen puolen pytystä puuttu pakosarjan pultti ja muut oli melko löysällä. sitte siinä aikani tutkiskelin ja käytin äänenvaimenninta irti ja kattelin EGT anturin ja se näytti melko huonokuntoselta. ja pakosarjanki katoin eikä ollu mitenkään valkonen eikä mitään, hyvänkuntonen oli, ja männätki näytti pakoaukoista katottuna hyväkuntosilta. Kertokaa toki minkä takia kone hyyty siinä järven jäällä, mutta ei sammunu? Niin ja tässä kuva siitä EGTanturista, tuosta päästä nuitten aukkojen sisällä oli ainaki semmonen laatta irti, kuuluuko sen olla vai pitäiskö olla kiinni?
    [​IMG]
    [​IMG]
    Neuvoja kaivattais :-\
     
  16. jmexel

    jmexel Raivo Summanen

    Vs: Revin viat

    Anturi rikki on rikki jos keramiikka on poikki. Eikö vilkuttanu moottorin valoa?
     
  17. ana

    ana nortikki

    Vs: Revin viat

    Joo alko vilkuttamaan, sen takia epäilinki. Mutta olisko se voinu se hyytyminen johtua siitä anturista? Mutta ei se vielä silloin vilkuttanut ku hyyty, vasta sitten ku käytin äänenvaimenninta irti.
     
  18. jmexel

    jmexel Raivo Summanen

    Vs: Revin viat

    Sehän vaikuttaa seoksiin ainakin jonku verran... ei se itelläkään täysin skulannu kun anturi paskana mutta kyllä se jollain tavalla pelasi.
     
  19. ana

    ana nortikki

    Vs: Revin viat

    no voi visiiri ku pitäs löytää se syy miksi se kone sillälailla aivan yhtäkkiä hyyty, ja silti tuntu olevan vedot ja puristukset tallessa ??? voisko se sitten olla joku ruiskusuutin tukossa tai suodattimet täynnä jotaki paskamujua eikä syötä kunnolla/tarpeeksi? vai voisko olla juuri sen EGT anturin syy? :mad:
     
  20. Jazzmaster

    Jazzmaster 600cc 144" tourinki revi

    Vs: Revin viat

    Mulla kans alkaa vilkuttaa sitä moottorin valoa kun jonku aikaa ajelee.. Pelittää kyllä muuten hyvin mut, välillä ku pumppailu kiihytyksiä tekee nii nostaa kiekat (n.8500rpm)rajottimeen ja sit tietty pätkäsee. Kun lusikan lyö kerralla tiskiin nii pelittää niinkuin pitää, kiekat pysyy siinä 8200rpm. Rampit näkyy olevan kolmosessa, tarvinneekohan niitä laittaa kakkoselle?
    Tosiaan ite epäilly kans että se on se pakoanturi menny, mut ei tod huvittas laittaa 200e jos kelkka pelittää normisti. Mitä porukka on mieltä, kannattaako sitä vaihtaa? (tietenkin varmistan, että vilkunta johtuu siitä) Meneekö siinä seokset yms persiilleen?
    Nyt ku eka satkun saanu ajettua, nii kulutus oli 25l eli vissii sdille aika paljon? Paitsi suurin osa ajosta joenjäällä missä puuteria n.15-20cm ja aika reippaalla kaasulla...
     

Suosittele tätä sivua