Summit 600 SDI

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Tuok, 4/3/08.

  1. [-mara-]

    [-mara-] Nytro 280hp -14

    Vs: Summit 600 SDI

    Itellä oli nyt viimetalvena semmonen 6Ah:n akku ko pakkasella ei riittäny tuossa vakiossa 3Ah akussa käynnistämään molempia xenoneja. Tuo makso jonku 50 pintaan paikallisessa autotarvikkeessa, mutta kun oli tosiaan joku halppis akku niin laski jännitteet niin alas ja kieltäyty lataamasta sitte loppukeväästä että meni koko kelkka aivan sekasin.

    Mistä muuten johtuu että ruiskut syöttää koko ajan bensaa täysillä? Oisko ruiskukartat menny? Ko vielä kesällä ennen remonttia ajamalla laitoin ryskän talliin ja nyt on sähkö/tietsikka puolella joku vika. :-\
     
  2. [-mara-]

    [-mara-] Nytro 280hp -14

    Vs: Summit 600 SDI

    Nyt olis käynnistyksen kans ongelmia. Eli pukkaa suuttimista liikaa bensaa tyhjäkäynillä ja sen takia kastelee tulpat. Mistähän johtus? Ruiskut on aukastu ja putsattu eikä siellä mitään mujua ollu.
    Toinen ongelma että miksi ei tuohon kelkkaan saa tietokoneella yhteyttä? Jossaki johto irti tai jotaki?
    Entäs mikä on tuo osa minkä läpi menee pultti nro 39 cylinder and cylinder head kuvassa.
     
  3. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: Summit 600 SDI

    Kirjotin sulle tuone vinkkiä: http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=4171.msg652976#msg652976
     
  4. [-mara-]

    [-mara-] Nytro 280hp -14

    Vs: Summit 600 SDI

    Joo huomasinki, on vain niin mystinen vika niin kyselin sitte kahesta paikkaa jos löytys paremmin apuja
     
  5. ana

    ana nortikki

    Vs: Summit 600 SDI

    Minkähän takia mulla 06 sdi summitissa laskenu viime talvesta tämän kauden alkuun tyhjäkäynti 1800sta 1500aan ja nyt tällä hetkellä on tyhjäkäynti enää vajaa 1000, kylmällä ilmalla ei ees jaksa käyä ja räpsyttelee valoja?
     
  6. [-mara-]

    [-mara-] Nytro 280hp -14

    Vs: Summit 600 SDI

    Olisko bensan suodattimessa jotaki mujua minkä tähen ei nyt kävis kunnolla?
     
  7. RemiX

    RemiX 800 rfTek DOO

    Vs: Summit 600 SDI

    kone väljä ;D
     
  8. Praaaaap

    Praaaaap SKS 146

    Vs: Summit 600 SDI

    sulla on ruiskut tukossa. Ne on kesän aikana hapettunu.
     
  9. ana

    ana nortikki

    Vs: Summit 600 SDI

    Jep, pittääpä alkaa tutkiskelemaan.. Kiitokset neuvoista! :D
     
  10. antti80

    antti80 Lynx Enduro 600 sdi -05

    Vs: Summit 600 SDI

    Mulla alko tekee Lynxi ihan samaa, 1000 tyhjäkäynti, valot räpsyy,, tulpat noessa. Löytykö vikaa?
     
  11. ana

    ana nortikki

    Vs: Summit 600 SDI

    No mie eppäilisin että on ne ruiskusuuttimet tukossa taikka hapettunu niinku praaaappi tuossa mainitti. Pistikkö sitä ruiskunsuoja-mitälie-ainetta kesäksi tankkiin? että oliskohan kesän aikana ruiskut hapettunu, eikä syötä tarpeeksi? kannattaa katella mimmoset suihkut ne ruiskut antaa. Vikaa olen ittekki yrittäny ettiä ja muka fixailla mutta eipä ole vielä tärpänny ???
     
  12. ana

    ana nortikki

    Vs: Summit 600 SDI

    Aukasin tuossa ketjukopan ja ihmettelin nuita välityksiä, entinen omistaja oli vaihtanu vakio 19 piikkisen ylärattaan tilalle 17 piikkisen rattaan, mitä arveletta? alkaako olemaan jo hiukka liian tihiät välitykset? ;D Kattelin myös sitä että ketju tekkee melkosen mutkan tuon rattaan ansiosta, pitäsköhän vaihella 19piikkinen takasin paikalleen? Niin ja tosin alaratas oli orikinaali.
     
  13. antti80

    antti80 Lynx Enduro 600 sdi -05

    Vs: Summit 600 SDI

    Ostin lynen vasta kuukaus sitte, ei tietoa suoja-aineista. Alkuun pelas melko hyvin mut tosin vähä vaihtelevaa oli tyhjäkäynti. Lämpimänä ei kyllä lähe käyntiin jos ei samalla anna himpun kaasua. Täytyy alkaa suuttimia tutkiin. Vai pitäiskö ottaa myyjäliikkeeseen yhteyttä. Takuuta lupas kuitenki 3 kuukautta :)
     
  14. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Summit 600 SDI

    Ihan ensimmäiseksi kiikuta takaisin liikkeeseen jos kerran tommosen takuun "myöntänyt". Kait siitä on maininta kauppakirjassa. Yleensä SDI lähtee lämpimänä tosi helposti käyntiin.
     
  15. ana

    ana nortikki

    Vs: Summit 600 SDI

    Joo kuulostais vähän samalta ku mulla, aika suuri epäilys tosin herrää nuitten ruiskusuuttimien tukkeutumuiseen/hapettumiseen. Kiikuta vaan äkkiä sinne liikkeeseen takasin jos ovat sulle takuun myöntäny, mulla jumas kone viime vuonna ruiskusuuttimen takia. Ei kerenny leipoa mutta vaihtoivat silti vielä liikkeessä pytyn ja männän ku epäilivät että oli varmasti pinnotteen raapassu pytystä.
     
  16. antti80

    antti80 Lynx Enduro 600 sdi -05

    Vs: Summit 600 SDI

    Nyt oli Lynksi huollos, oli kuulemma ollu läppien ja rungon välissä? rojua, hihnapölyä, öljyjäämiä yms? Eivät ottanu suuttimiin kantaa ku huohotin mut kyl se nyt ainaki kävi ihan nätisti ja lähti paremmin käyntiin. Aluks kokeilivat kääntää tyhjäkäyntiä isommalle tietokone kiinni mut ei ollu vaikutusta.

    Tosihyvää palvelua kyllä, ei paljon tarvinu pussia raottaa ;D Asioin ehkä toisteki..
     
  17. [-mara-]

    [-mara-] Nytro 280hp -14

    Vs: Summit 600 SDI

    Eli ongelmana ilmeni ko tuossa viikonlopun rossailuissa ku porsi tuo takapukin iskarin alapään kiinnitys. http://www.ronniesmailorder.com/fiche_section_detail.asp?section=501713&category=Snowmobiles&make=SKI-DOO&year=2007&fveh=11699 ja tuolta osa 27 siis porsi.
    On se kuiten kestäny 15000 kilsaa ilman ongelmia vaan nyt sitte teki tuon kun viimekesänä käytin alustaa pois niin tuli miehleen että menikhään siellä kaikki ihan oikeinpäin. Purkukuvat niin väittää mutta tuo toiminta vain ihmetyttää.
    [​IMG]
    Tuossa on kuva miltä se näyttää kun ei ole puristuksissa.

    [​IMG]
    Tuossa taas kuva siittä osasta mikä murtu, nyt on hankittu uus ja paikallaan mutta ihmetyttää tuo kun tuo iskari vastaa tuohon linkkuun nuin rajusti. Ja tuohon pisteeseen asti menee painamalla todella kevyesti kun ei vastusta tuota liikettä mikään muu kuin hakajouset.
     
  18. [-mara-]

    [-mara-] Nytro 280hp -14

    Vs: Summit 600 SDI

    Ossaisko joku sanova mistä johtuu että kun puottaa reittiä vähän rauhallisemmin, että kierrokset ei nouse yli 7000 juuri ollenkaan ja sitte iskee liipasimen tankoon niin kelkka sannoo että booo.
    Eli meinaa koko rotisko sammua, vaan ko kaartaa umpiselle ja kaasua hetken pumppailee niin auttaa asiaan vallan kummasti ja sen jälkiin toimii taasen normaalisti. ???
     
  19. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: Summit 600 SDI

    uskaltaako moista laitetta ostaa ollenskaan.
     
  20. Hutta

    Hutta 163"

    Vs: Summit 600 SDI

    Olet varmaan lukenu ketjun läpi? Haluatko tarkentaa kysymystä.
     

Suosittele tätä sivua