RX-1 mountainin kunnostus

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä RX-Jus, 2/7/10.

  1. RX-Jus

    RX-Jus Nytro MCX 153" -09

    Vs: RX-1 mountainin kunnostus

    Tuo voipi hyvin olla syynä. Samaa tehnyt myös aiemmin ja aina samanlaisella kelillä. Olisiko mitään muuta vaihtoehtoa mistä tuo johtuisi? Tai saisiko tuota korjattua muutoin, kuin kumeja vaihtamalla? Onko kellään kokemusta tai ideoita? Olisiko jonkin sortin pieni korotuspala tuon kumin alle mitään?
     
  2. Härde

    Härde Well-Known Member

    Vs: RX-1 mountainin kunnostus

    Silloin kun itselläni oli samanlainen kelkka ja siinä oli ne slp pp:t teki samaa "haukkailua" pehmeässä lumessa, jossa pinnassa kovempi kerros. Sukset oli asennettu takimmaisiin reikiin.
    Liekkö nuissa sinun suksissa mahdollisuutta asentaa hieman taaemmaksi (satulaa edemmäs)? Sen ainakin pitäisi hieman hillitä rauhattomuutta, toisaalta myös jäykentää ohjausta.
    Jotenkin jäi mielikuva, että leveillä levike muoveilla, höystettynä sopivalla korotuksella kölissä ja agressiivisilla raudoilla voisi olla aika passeli kombo ajella. Haukkailu olisi olematonta, keula kantaisi hangella ja pitäisi kääntyäkkin, aikakin kovalla alustalla.

    Tuli tuosta nurin kampeamisesta mieleen,että itsellä teki samaa, kunnes hoksasin etupukin vaimentimen toiminnan satunnaiseksi ja pääosin jäykäksi. Vaihdoin tilalle muumicobran alustan öhlinssin mountainin originelli jousella ja toiminta sekä ajettavuus parani paljon, niin "patikossa" kuin ummessa.
     
  3. F6

    F6 ??

    Vs: RX-1 mountainin kunnostus

    Kyllä se ohjaus oli noilla PP:llä aika vetelijä omassakin RX:ssä vaikka oli jatkettu 365. Vaihdoin puslatkin tukivarsiin ja kokeilin aurausta lisätä mutta ei niilläkään saanut ihmeitä aikaan. Vois jotku muut sukset olla paremmat noin raskas keulaiseen kelkkaan.
     
  4. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Vs: RX-1 mountainin kunnostus

    Voi olla et pahenee vaan haukkailu jos oot lisänny aurausta. Harituksellahan sukset pitää olla. Oma lyne oli hirviä ajaa ku vaihto pp:t alle mut sit ku huomasin tarkistaa et mitenköhän haritukset on kasaajan jäliltä niin alkopa paraneen. Vajaa sentti haritukselle entisen sentti aurauksella sijaan teki ihmeitä ajettavuudelle.
     
  5. Viper MCX

    Viper MCX SR Viper L-TX MCX. Warrior GT MCX. KG700.

    Vs: RX-1 mountainin kunnostus

    Uskaltaisin melkein väittää, että sulla on jotkut "järkyttävän" ottavat raudat suksissa !
    Joskus tuli itsekkin karvat raavittua päästä samasta syystä.
    Miedot raudat, parempia suksia ei rxään saa :)
     
  6. znood

    znood Guest

    Vs: RX-1 mountainin kunnostus

    Joo ja etupukin rajotinremmi niin löysälle kun iskari antaa myöden ettei osu yläasentoon. Kelkan saa kallistumaan helpommin kun ottaa vakaajan pois(edellyttää todellä jämällää iskarisimmausta) ja kaventaa raideväliä(ei mikään helpoin juttu rx:ssä.
     

Suosittele tätä sivua