nivala- ylivieska

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ilecat, 25/2/06.

  1. Mankii

    Mankii Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Joo tuo vinnurva pätkä on aikalailla nähty ite tykkään lähtä aittoperältä ja kierrellä sieltä jokikylälle viime vkl oli tosi hyvässä ja nopiassa kunnossa reitit, liekkö foorumilaisia tullu vastaan jokikylällä päin siinä hiekkamontun tykönä mutkassa ku meinas kolahtaa tais olla katti ja skiidoo :-\
     
  2. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Missä siellä pattikkoa on, ainakin ku selkäni käänsin niin sitä ei näkyny ;D
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  3. _max_

    _max_ sxr

    Vs: nivala- ylivieska

    katos katos millonkas te lanaamassa ootta käyny.. jos reitti on ny tossakunnossa ni tässähän vois aatella ihan reisjärvelle kaffelle lähtemistä :) viime lauantaina oli tarkotus mennä mut oli nii hanurista reitti et tempastiin sitte mutkalammelle ja aittoperän kautta takasi kylille
     
  4. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Tänä aamuna ennen sian pierua ;) MUTTA, antakaa kovettua tuon ainaki huomiseen niin se pysyski tuommosena jonku aikaa, tai mieluiten ylihuomiseen. Nyt jos lähtee kaasutteleen niin se on taas nii patilla että huhhuh.
    Kerho on tilannut telamönkijän ja ollaan kerätty vähä kolehtia että saatas se maksettua :D Onko innokkaita osallistujia? TOIVOTTAVASTI! Jos lähtee kolehtiin mukaan saa tulevina reittimaksuina osan anteeksi. Koitettas pitää nämä reitit nyt huomattavasti parempina kun aikaisempina vuosina. Nivalassa on rekisteröityjä kelkkoja 200kpl ja uramaksun maksaneita vajaa 60kpl :mad: Jos kaikki maksaisi uramaksunsa niin reittien kunnossapitoon oisi budjetissa varaa huomattavasti enemmän, samoiten tuohon kaluston päivittämiseen. Kehoittakaa niitä maksamaa jos tiedette ettei ole maksaneet :) Tuota ruetaan valvomaan entistä tarkemmin nyt tulevaisuudessa, nythän sitä ei ole oikeastaan valvottu mitenkään. Ja ottakaa minuun yhteyttä jos haluatte osallistua tuohon telamönkijän hankinta menoihin. Ollaan saatu 5 yritystä ja noin 12kpl yksityisiä jotka siihen "booliin" on laittanut rahaa.
     
  5. _max_

    _max_ sxr

    Vs: nivala- ylivieska

    joo no ite oon kyllä luvat aina maksanu ja tuun maksamaanki.. tuolako menee reitillä joltai lupia kyselee ni sitähä viel kuonoosa saa, ja kissalan pojilla ei taia olla valtuuksia valvoa sitä hommaa.. mitenkä meinasitta toteuttaa, muutenki ku nesteen pihalla tarroja kahtelemalla.. taitaa tollasen investoinnin kolehtimaksu olla aikamoisen suuri joten saapa nähä.. hieno hommahan se jos sellasen kerho saa laitettua, jos niitä olis lanailijoitaki sitte :)
     
  6. Mankii

    Mankii Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Itehän ehin jo käyvä ratalla pyöräyttää pari kierrosta, mutta pistää vihaksi ku ajavat rossipyörillä sitä rattaa, meinasin kokemattomana kylelleen vetästä ku suksi hyppyrin nokalla monttupyörän uraan ja miten sattuu ilmaan. Ei nyt passaa hirviänä tuolla rällätä että ois vielä vkl reitit ja rata ajettavassa kunnossa. Lanaajille kiitosta pitää koittaa itekki keretä lainaileen vaan meinasivat, että jos lanaamaan lähtee nii kaveri ois hyvä ottaa mukahan kuulemma painava yksin repiä jos kiinni jää.
     
  7. _max_

    _max_ sxr

    Vs: nivala- ylivieska

    tota nivalan motocross kerholla on samat oikeudet rataan mitä kelkkamiehillä joten eipä niille pahemmin kannata suuttua.. syksyllä kyseinen kerho kaiveli radalta kiviä pois ja ajovat maata lisää.. ja maksavat myös jäsenmaksua. notta kyllä sinne mahtuu molemmilla vehkeillä ajamaa
     
  8. Mankii

    Mankii Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Jojo tuota en ollu kuullukkaan ei vaan näyttäny se ajaminen rossipyörällä pehmiällä rajalla mitenkää helpolta ku kävely vauhtia pääs :D
     
  9. jakey

    jakey Lynx enduro

    Vs: nivala- ylivieska

    http://www.kaleva.fi/uutiset/moottorikelkkailija-pakeni-poliisia-ylivieskassa/888250
    Kukas täällä on kouhastellut?
     
  10. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Kolehtia saatiin mönkijään parissa päivässä kerättyä melkein 5000€ ;) Kyllä niitä vielä sellasia kelkkailijoita onneksi on jotka on valmiita maksamaan vähän, että saavat ajaa hyvällä reitillä. Moni ei kato hoksaa että se ei ole aivan ilmaista lanata noita reittejä. Ne kustannukset pitää kuitenkin saada hoidettua noilla jäsenmaksuilla. Vko loppuna ajettiin Sykäräisiin niin siellä oli parkissa sellaisessa risteyksessä yksi niitten kerhon perustaja jäsen joka kyseli KAIKILTA jäsen tarrat. Oli turhautuneen olonen mies kun siellä on rekisterissä 100 kelkkaa ja 30 oli maksunu reittimaksun ;D Sinnehän tulee lähipitäjistä kaikki ajamaan kun reitit ovat tosi hyvät. Mitä enemmän liikennettä, sitä enemmän niitä reittejä pitää hoitaa.
    Kyllä Nivalassakin on vaan melkoinen liikenne vko loppuisin, nuo reitit pitäs vähintään kerran viikossa lanata niin sitte ne pysys tosi hyvinä 8) Kerhon kelkalla ku käy lanaamassa(jos lana on säädetty niin että se ottaa kunnolla) niin 60km menee 40L bensaa. Eikö oo edullisista ;D Mönkijällä nuo polttoainekustannukset kuitenkin puolittuu kun 4-tahti kampe ja paljo pienempi ruokanen.
     
  11. lynx503

    lynx503 600E-TEC 2009

    Vs: nivala- ylivieska

    onneks olkoon pojjat täytyy sanoa että nyt on tekemisen meininki hommassa. :) :) :) :)

    melkein käy vähän katteeks ;D ;D ;D ;D

    toivottavasti nyt kaikki ymmärtää viimeistään maksaa vähintään sen jäsen maksun tuommosia vehkeitä ja rahoja ei loihdita tuosta noin vaan.

    on varmasti vaatinut kovan työn. :eek: :eek: :eek:


    t.meillä maksetaan hule vedestäkin ;) ;) ;) ;)
     
  12. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Tuota reittimaksuasiaa oon miettinyt. Kun on yhteen kerhoon maksanut maksun ja sitten lähtee vähän kauemmas ajeleen, niin ei kai sitä joka helkkarin kerhon alueelle tarvi maksaa jos läpi ajaa ???
     
  13. DilleWille

    DilleWille Arctic Cat ZR6000R

    Vs: nivala- ylivieska

    Se riittää kunhan oot omalle paikkakunnalle maksanut. Sillä saat ajaa sitten muuallakin.
     
  14. Tike

    Tike Doo 600 SDI

    Vs: nivala- ylivieska

    Kunhan pysyy uraluvan kattavalla alueella?
     
  15. ilecat

    ilecat cf 8 r 2010/09

    Vs: nivala- ylivieska

    osaan paikkoihin joutuu maksamaan vielä metsähallituksen lupa maksun jonka kyllä voi maksaa kännykällä.
     
  16. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Kätevää - mulla on firman kännykkä ;D
    Mutta tosipuheella: Oon maksanut Haapavesi-Kärsämäki yms. maksun. Jos nyt lähen Oulaisiin kahtoon kisoja kelkalla, niin pitääkö muka maksaa jokikelkalle? Menee liian vaikeaksi.
    Mun mielestä sais olla periaate, että tänne saa tulla muun seuran porukat ja me saahaan mennä muualle ajeleen. Siis ainakin läpiajomielessä.
    Muuten tulee retkikelkkailusta aika hankalaa.
    Tietenkihän ne voi jättää kaikki maksamatta, niin ei tarvi valittaa 8)
     
  17. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Ei tarvi maksaa. Saat ajella tässä Pohjanmaalla niinku ite haluat. Riittää että OMALLE kerhollesi olet maksanut. Tiedän sellasiakin nuukajaakkoja jotka on maksanu naapurikunnan kerholle ku siellä on uramaksu 5€ halvempi ;D Eikö oo tarkkaa hommaa ;)
     
  18. AAKE

    AAKE F8-09 F 6 -06

    Vs: nivala- ylivieska

    Outoa marmatusta,kait jokainen saa kuulua mihin kelkkakerhoon haluaa,jokaisella valinnan vapaus.
     
  19. Kelloggs

    Kelloggs New Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Nuukuuden uusi määritelmä.
    Säästö se on pienikin säästö ;D
     
  20. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Juu ei siitä oo kyse, vaan periaatteesta, saako ajaa muitten mailla jos on johonkin reittimaksun maksanut ja nythän se tuntuu tulleen selväksi, että vuoroin vieraissa. Hyvä periaate, paitsi ehkä avioliitossa. :eek:
     

Suosittele tätä sivua