Karkeampi matto forest foxiin?

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä -AM-, 2/3/11.

  1. -AM-

    -AM- Member

    Tere! Onko kellään tietoa että kuinka karkea matto sopii pyörimään foxin alla ja millä toimenpiteillä? ajattelin sokostin 38 tai jopa challenger 51 ja sopiiko tuo 51 pyörimään ollenkaan?
     
  2. SaKo

    SaKo Member

    Vs: Karkeampi matto forest foxiin?

    -vm 97 foxiin laitoin vasta 38mm sokostin. Sopii pyörimään vakio vetopyörillä kun poistaa telatunnelista vetopyörien kohdalta mutterit joilla konehuoneessa variaattoriakselin kohalta kiinni bensapumppu ja tuorevoitelusäiliö. Tuorevoitelusysteemin nakkasin myös mäkeen, ajan seosbensalla. Telaston jatkoperää joutuu jatkamaan jotta 403 pitkän maton
    saa kiristettyä. Telan mukana tuli jatkosarja mutta se oli susi, sen joutuu ite tekemään. 51mm matto sopinee pyörimään kun vaihtaa pienemmät vetopyörät. Maahantuojan mukaan 38x396x51 mattoa ei enää valmisteta, mutta sitä lienee jonkun jälleenmyyjän varastossa.
     
  3. -AM-

    -AM- Member

    Vs: Karkeampi matto forest foxiin?

    OK. kiitän kommentista. Toissakeväänä vaihdoin yhteen 3900:seen maton ja tosiaan tuota 396 pitkää mattoa ei enää saanut joten laitoin 403 pitkän 31 ripsawin koska 51 ei sopinut pyörimään ja 38 sokostia ei enää sille kaudelle saanut, ripsawissa ei ollut tuo pito puuterilumessa sitä mitä toivoin. Nyt olis tuo foxi johon kokeilla taas matonvaihtoa! Mieltymys tuohon 51 challengeriin johtuu siitä kun kaverilla on 360 lynksissä ko. matto alla ja pitoja löytyy! Jos joku vielä tietäis että minkä kokoiset vetopyörät tarvittaisiin 51 matolle?
     
  4. htu

    htu Well-Known Member

    Vs: Karkeampi matto forest foxiin?

    Haluatko myydä nuo tuorevoitelu sydeemit?
     
  5. SaKo

    SaKo Member

    Vs: Karkeampi matto forest foxiin?

    kerkesin nakata systeemin roskiin, korkin säästin. Jos saan suositella niin, älä laita uutta voitelujärjestelmää. Se on suurin ongelmien aiheuttaja vanhoissa vehkeissä. Järjestelmän poiston tekee 20 minuutissa. Seosbensa = 100% varma voitelu kaikissa olosuhteissa. Kelkkaan tulee paremmin tilaakin huoltotoimenpiteille.

    Mulla vakiona 8 hampaiset vetopyörät, ei siihen pienempiä saa kuin 7 hampaiset. Jos ajat vain pehmeällä lumella, tuo 51 ei oo huono vaihtoehto. 38 matolla ajaa vielä kovemmallakin. Sokosti tuntuu olevan kevyt pyörimään ja hyvä sekin on pitämään etenkin
    puuterissa. Se sopi ilman vetopyörien vaihtoa..
     
  6. -AM-

    -AM- Member

    Vs: Karkeampi matto forest foxiin?

    Mulla olis kohta joutilaana nuo tuorevoitelu sydeemit. Poistan kyseisen järjestelmän, koska moottori tällähetkellä remontissa mäntävian takia eikä varmaa aiheuttajaa tiedossa joten onpahan jatkossa yksi aiheuttaja vähemmän.
     
  7. htu

    htu Well-Known Member

    Vs: Karkeampi matto forest foxiin?

    Pistä yv:tä kun osat vapaana..
     

Suosittele tätä sivua