Mac käyttäjät

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Leader Dog, 5/7/08.

  1. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: Mac käyttäjät

    Onneksi olkoon Mustoselle , näytät ymmärtävän hyvän päälle sinäkin ;D .

    Snow leopard rulettaa hyvin , meillä myös 4:ssä Macissä .
     
  2. Hankisääski

    Hankisääski Vintage

    Vs: Mac käyttäjät

    ;D kunnon hypetystä
    http://www.youtube.com/watch?v=Nx7v815bYUw
     
  3. rotax377

    rotax377 OldSchool Dokkeri 144" RS treeride ja muut lynxit

    Vs: Mac käyttäjät

    Tulipa sitten sekaannuttua näihinkin (MacBook), "vähän" tuntuu olevan toiminnot hukassa , mutta jospa ne taidot karttuu vähitellen ;D
    Sattuisiko kukaan tietämään jotakin hyvää ja ilmaista grafiikka/kuvanmuokkaus ohjelmaa? Gimp olisi hyvä, mutta en oikein tykkää...
     
  4. Saren

    Saren 700cc

    Vs: Mac käyttäjät

    HOhoi.. nyt sitten kehumaan omianne..;D Olis pöytäkoneen aika, kun alkaa tähä läppikseen palamaan kiinni niin lujaa... vuoden vanha hp:n joku malli.. Vois siirtää vene/reissu käyttöön tämän ja hommata pöytäkoneen tuo 27"imac olis ykkösvaihtoehtona tällä hetkellä, mutta miksi? Tolla rahalla saa kuiten jo aikas jees pc:n mikäli olen oikein ymmärtänyt..

    Käyttö olisi netissä surffailua ja kuvia tulisi mahtua jonkun verran ja mahdollisesti vois jossain kohtaa yrittää vilmin pätkiä värkkäillä.. eli iha normi käyttöä.
     
  5. Nevermind

    Nevermind Lynx EVO 500 2001/Polaris Rush LE 800 2012

    Vs: Mac käyttäjät

    Hei!
    Täältä lähtisi virheetön alumiininen 24" iMac 2,4ghz,muistia 4gigaa, vaihdossa moottorikelkkaan. Jos joku on kesäksi myymässä hyväkuntoista n.1000-2000e kelkkaa pois ja tarvii huolettoman pöytäkoneen niin ottaa yhteyttä!
     
  6. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    Vs: Mac käyttäjät

    Kaivettiin nyt tällainen vanha aihe ylös. Harkinnassa siis uus "mylly" hoitamaan nettisurffailun, valokuvien käsittelyn ja FullHD filminpätkien editoinnin virkaan. Kovasti täälläkin vannotaan tuon macin nimeen... Hintavia nuo näyttäis olevan ja samalla rahalla sais jo melkoisen pc:n. Hiukan nyt faktaa kehiin, miks siirtyisi näihin. "Paperilla" näyttäis nämä vaan aika vaisuilta vrt. samanhintainen pc.
     
  7. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Mac käyttäjät

    Siinä on joku ero raudassa miksi mac on tehokkaampi. Aikanaan jotain kuulin mutta nyt unohtanut.
     
  8. Vs: Mac käyttäjät

    Taitaa tulla parivuotta täyteen Mac käyttäjänä eikä ole kertaakaan tehnyt mieli vaihtaa takasin!

    Nyt löytyykin taloudesta,
    iMac 24" lippulaiva, Macbook Pro 13", iPad 16gb 3G, iPhone 4 ja iPhone 3GS :) Eli ihan kattava kokonaisuus mäkkejä? :)
     
  9. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: Mac käyttäjät

    Kovasti himottas tuo Macbook ja työmaalle tuo iMac. Jääkö noitten omistajana kaipaamaan mitään vintoosasta? Iphonesta pidän ainakin erittäin paljon, paluuta Nokialaiseen ei ole. On se sen verran näppärä vehe ja toimii AINA. Ei tarvi ikinä käynnistellä uudestaan tai akkuja irrotella.
     
  10. joutzi

    joutzi Well-Known Member

    Vs: Mac käyttäjät

    Mitä oon muutamilla kavereilla macbookia ja koulussa iMacia käyttäny niin mukavia ne on kyllä käyttää, ite ei ainakaa kovin tuu kaivattua winukoita, rupee vaa harmittaa ettei oo itel varaa ostaa semmosta. On ne jotenki mukavempia käyttää ja ei ihan joka välissä tuu herjauksia. kyl taitaa seuraava kone olla mac. Ainoo mitä kaipaa on halvempi hankintahinta.
     
  11. Vs: Mac käyttäjät

    Itse en ainakaan ole jäänyt kaipaamaan mitään korkeentaan aina haukun sitä kaveripiireissä ;) Joo itsekkin olen tehnyt saman havainnon Nokiasta Apple maailmaan siirtyessä. Kaikki tuntuu olevan paljon yksinkertaisempaa ja toimii paremmin ja mikä parasta saa kaikkia ohjelmia ilmaiseksi! Harmittaa toisaaltaan Nokian puolesta, mutta minkäs teet kun eivät älynneet alkaa kehittämään laitteita nykyaikaan vaan jäivät junailemaan paikoilleen..
     
  12. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: Mac käyttäjät

    ot:
    Aina saa paremman puhelimen, kunhan siirtyy nokialaisesta(symbianista) toiseen.
    Kyllä nykyjään ihan normi pckin on varteenotettava vaihtoehto, kun on tuo windows 7. Mulla ollut w7 vuoden, ilman formatointia tai mitään värkkäämistä. (xp ja vistan asensin puolen vuoden välein uudestaan.) Toimii :)
     
  13. jepsfrost

    jepsfrost Member

    Vs: Mac käyttäjät

    Pari kuukautta sitten ostin tämän uuden 13" Macbook Airin joka on eka Mac kone itselleni ja en ole katunut hetkeäkään vaikka aika kallis olikin (1299€ halvin malli).
    Tuntuu olevan aivan eri maailmasta Windowsin jälkeen, esim. sammuu noin sekunnissa ja käynnistyy alle 10 sekunnissa käyttövalmiiksi ja stand by tilasta 1 sekunnissa.
    Todella kevyt ja ohut ja kaiken puolin muutenkin todella nopea kaikissa toiminnoissa ja akku kestää myös todella hyvin, stand by aika 1 kk ja netti surffauksessa about 7 tuntia ja pyörii Full HD videot nykimättä.
    En ole ainakaan vielä ole keksinyt mitään huonoa tästä, ehkä taustavalo sais olla näppäimistössä niin kuin edellismallissa niin sitte ois täydellinen.
    Itse en ainakaan enää koskaan osta Windows konetta.
     
  14. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    Vs: Mac käyttäjät

    Miten on noiden oheislaitteiden liitettävyys? Kännykkä, kypäräkamera, normi videokamera, ulkoiset kovot jne. Kuinka kattavasti macistä löytyy tuki eri laitteille?
     
  15. Vs: Mac käyttäjät

    Ei ole vielä tullut vastaan laitetta mitä en olisi saanut liitettyä. Kamerta, puhelimet, kovot, tulostimet, piirtopöydät on liitetty ja kaikki toimii!
     
  16. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Mac käyttäjät

    Helpommin liittyy kuin PC:hen ei tartte edes ajureita ladata...
     
  17. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Mac käyttäjät

    Joissain kokousmatkoilla nähnyt kun on makkimiehiltä jäänyt adapterit pois matkasta, no kän duu liittää puucee puolelle. Toki, en tiedä onko olleet makit viimisintä huutoa ja onnisttuko nykyään ilman adaptereita mutta näin on käynyt.
     
  18. Vs: Mac käyttäjät

    Tämä on kyllä totta, eli jos haluu ulkoisia näyttöjä, videotykkejä tai vastaavaa liittää mäkkiin niin pitää olla väli adapteri..
    Eli pitää muistaa pitää laukussa niitä jos tarvetta on. :)
     
  19. frosty

    frosty Well-Known Member

    Vs: Mac käyttäjät

    iPhonesta sen verran että kamerapuoli on ihan susi, ainakin 3GS:ssä. Ite tykkään että esim tallissa projektin kimpussa tai kelkkaillessa vois ottaa kuvan pari välillä, mutta iPhonella se on ihan tyhjää hommaa. Kamera on ihan onneton ja välillä menee jumiin kuvan oton jälkeen. Kuulemma ovat parantaneet 4-malliin sitä, mutta tuskin silti pärjää esim nokialaisten kameroille.
    Macbook on ihan ykkönen, meikä ei palaa enää wintoosaan.
     
  20. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: Mac käyttäjät

    Kyllä Iphone 4 kamera toimii erittäin hyvin, ei ole ollut ongelmia koskaan ja kuvia tulee aika paljo otettua.
     

Suosittele tätä sivua