Golfsterin SummitRS

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Golfster, 4/5/10.

  1. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Taas sai tämäkin rakkine armottomasti peukutusta viikonlopun verran. Muutamia häritseviä vikojakin ilmeni lähinnä noiden sähköjen kanssa. Lauantaina keli oli nollassa, mutta maton alla jatkuvasti 10-70cm puuteria, niin silti rupesi väläytteleen lämpövaloa välillä. En kyllä jaksa millään uskoa, että motti olisi oikeasti kuumentunut, sillä:
    -kenno lämmin (kärsi hyvin kättä vasten pitää) -> vesipumppu huilaa niinku kuuluukin
    -nestepinta ok, paisarin korkin kärsi vetästä poies lämpimälläkin koneella, ei edes sihdellut (toisaalta pitäskö painetta olla enemmän?)
    -kättä kärsi pitää kannen päällä tai sylinterissä ihan vaivatta!

    Keli oli kyllä todella kostea, joten liekkö vesi tehnyt tepposiaan liittimissä. Valo välähteli aina kun lusikan löi suoraan tankoon, eihän sen noin nopeasti pitäs veteen saakka vaikuttaa, joten liekkö tärinä saanut oikosulkusen päällensä... Sunnuntaina ei lämpövalo vilahtanutkaan vaikka oli reittiturrausta, armotonta huudatusta umpisessa ja kaikkea siltä väliltä. Noh, kotiin päästyä katos sitten aivan kaikki valot, takavalo mukaan lukien, muutamaksi minuutiksi. Tulivat kyllä takas. Sitten väliin mittaristossa palaa jarruvalon merkki, silloin ei jarruvalo takana pala tai sitten toisin päin, että vaikka jarruvalo takana syttyy, niin silloin ei taas merkkivalo mittaristossa syty....on ne nämäkin sähköhommat saa**na, eipä nuo kummosia ole, kai se pitää silti liitinhässäkät käyä kosteudenpoistajalla lävihte samalla ku laittaa aikanaan nuo käjenlämppärit takas toimintaan.

    Mekaaniselle puolelle tuli kans kirjaimellisesti yx lommo, mutta niitäpä tulee jos haluaa tolokun hauskaa pitää:
    [​IMG]

    Hyvinhän tuo kesti vielä kanttailla mökille saakka, kun antoi vähän Sieviläistä kylykeen. Vauhtia oli noin 5km/h, joten mitään muuta vauriota ei tullut, ihme että tuokin väänty... Njoo, laitetaas loppuun muutama totiste, että on tällä taas ihan ajettukin asti, lisää poekaste päiväkirjan puolella:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Doo halusi käyä kattomassa kotimaansa serkkua elikkäs Beeveriä, hyvin päästiin jäljille ja saatiin ihan katsekontaktiakin pariin otteeseen...
    [​IMG]
     
  2. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Tänksit tinppax:lle tukivarren pikaisesta toimituksesta. Vähintäänkin yhtä pikaisesti luikasin vakaajan kiinnikkeet rälläkällä veke, löin uuden värin pintaan ja varren paikallensa lauantaina. Sunnuntaina loppui siis tämänkin vehkeen rokulipäivät:
    [​IMG]
    [​IMG]

    Hyvinhän tuo taas tikkasi, saapi seuraavaksi keskittyä sitten jopa säätöhommiin. Umpiselle sais aavistuksen kiertävämmän setin voimansiirtoon laittaa...jos ruuvais rampit kaakkoon ja kesällä sitten Penalta setti... Kaasaripuolellekkin pitäs varmaan jotain tehä, kun selvästi käypi pikkupakkasilla turhan rikkaalla alhaalta. Pikkasen vaan ihmetyttää moinen, kun tämmöttiis bongasin tuolta Antsan topicista, jonka mukaan pitäs Boyeseneilla mennä just toispäin:
    [​IMG]

    Tiijä sitten, ei tullu kateltua, että onko nuo kaasarit edes originellisäädöissään, jospa ne vielä käyttäis piirongin pöydällä ja ruuvais kohilleen. Ei se kyllä niin paksulla käy että takertelis mitenkään, mutta ei haittaa vaikka tavan turrauksessa pikkupakkasilla ois aavistuksen hereämpi alhaalta...
     
  3. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Kukkaanko kettäänkö ei ossaa sanoa mittään noista kaasarien hienosäädöistä Boyeseneitten kaveriksi!? Sen minä jo tämän viikonlopun perusteella tiiän, että nuo orkkisklemmarit saa heittää kairaan ja kehitellä jottain parempaa tilalle ja samalla tukia vähän tuota imupömpeliä jämymmäksi. Ei nimittäin mahu yhen käen sormiin ne kerrat ku asentelin uusiksi noita kumitutteja tuohon kurkkujen ja kaasarien väliin viikonloppuna. Tuuppaavat kovemmassa rynkytyksessä muljahtamaan nuo klemmarit sijoiltaan kurkkujen päästä ja sittenhän se happi kelepoovaa koneelle vähän liikaakin.

    Tuli vetästyä tosiaan vajaa 300km:n kestotestisafarit viikonloppuna. 10 kilsan jälkeen sahasin kamppeen kynttiläksi kahen metrin paksuiseen tuiskulippaan ja siitähän se pari tuhatta ajettu remeli tykkäsi, seuraavan kerran kun otti kolominumeroisen mittariin, niin löyty remminpalasia viisauenhampaan takkaaki. Siinä Polaris-mies säälistä räjäytti 2 remmiä lähes samalle matkalle ja lähti varaosakauppaan, niin ei tarvinu yksin itkiä. ;) Joo vaan loput vajaa 300km vetästiin ilman että seurueessa olis ollut vararemmiä saatikka hinausköyttä. Siellä autotallin pöydällä ne lämmittää mieltä ihan hitosti. Reissun kauimmassa pisteessä rupes sitten alustakin pohjaamaan joka tönkyreeseen, joten 3miljoonan pohjauksen jälkeen ku oltiin taas maisemissa, heitin kelekan kyljelleen ja:
    [​IMG]

    Paiskasin kepit personal suspension adjusters high performance tuning managerille tuohon naapuripitäjään ja ennen ku kerkesi saunan kiuas lämmetä, niin tuli jo puhelua. Jos joku saa jostain parempaa huoltopalvelua niin kertokee toki! :) Etupukin iskarista oli kansi korkannu, joten sisältökin on jossain tuolla saastuttamassa maaperää. Ei ihime jos jokainen patti tuntu peräpukamissa saakka! Ens viikonloppuna pitäs taas yhen sortin extreme-seikkailuun ryhtyä, joten toivotaan notta Kessmotorssilla ois toimitusajat kohillaan...
     
  4. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    ...sattu jopa oleen hyllyssä yksi kappaletta iskarin korkkia, vaivaiset 70€ tsipale. On ne ilimasia helevata nuo hiirenpi**un kokoset kilikkeet. Eipä se auta, kun käyä päivän päälle tinkaamassa, tai no johan mie tuon varasin vaan en tuohon hintaan. ;) Uusia liukujakin se varmaan huutaisi, kun ihme suikaleita oli lähteny käveleen. Liekkö soljet osuneet kohdallensa, kun on kantoja vasten tullut päivä toisensa jälkeen keulittua
    [​IMG]

    ...minun puolesta saavat kulua rauhassa loppuun, eikö se kipinäsuihku ole sitten merkki, että seuraavaksi kaudeksi kannattaa uusia muoveja kattella!? :eek:
     
  5. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Foxin iskarin hinnat:

    Tuo yläsilmukka 106e ja varsi 136€, hitsasin yhteen... ::)
    [​IMG]
     
  6. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Sama kait se on nuita remmejä tuhota ku on muutenki niin halpaa tuo ajaminen ;D Pollen jähytysurilla varustetut remmit ei ollu kuitenkaan ku 80e/kpl.
    Ojan raudasta olivat siihen mukana olleeseen Ski-doohon myyneet vakio remmin 82e ja jähytetystä pyytäneet 120e
     
  7. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    No jo on vajaatehosen touringin remmi ollu hinnoissaan! Ei sole pölijä joka pyytää vaan se joka maksaa. Kyllä mie viimeksikin hajin jähytetyn -383:sen 65eskoon...ja tien toiselta puolen Polariksen VESsin varren 107 €uroon ;)


    Joo oon mie kuullu noita kauhutarinoita ennenkin liittyen esim. WP:n varaosahintoihin. Taitavat mennä nuo nippelit niin harvakseltaan kaupan, että hinnat on ja pysyy katonrajassa. Jospa se nyt tuolla kannenvaihdolla tokenis. Siittä oli se varren stefa antautunut ja sitä kun ei erikseen saa.
     
  8. TherocK

    TherocK XC 500 SP Race -05 XCR 600 -95

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    80-loppuinen remmikö jostain tuohon hintaan?
     
  9. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Niin mikä remmi tohon hintaan? Kerrohan yhteystiedot, niin tilaan 2 kpl suoraan. Kävin kysäsee Jokikoneesta Pollen remmiä, niin 185 €, ostin tarvikkeen motonetistä.
     
  10. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Ls motor oulu.
    Remmi tais olla 144 4640 U4 carilisle ultimax pro jos oikein muistan. Ei siis pollen alkuperäinen jos niin ymmärsitte.
     
  11. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Noista Pollen talutusremmeistä mitään tiedä, mutta on ne riittävän kalliita BRP-miehellekin. Järven jäällä kärsi kuluneella vararemmilla otta toista kymmentä stinttiä ennen kun räsähti. Sen voin kertoa, notta paikaltaan Boyeseneilla herkistelty 600 HO pärjää ihan ok SDi R-evolle (molemmat vakiovoimansiirroin), merkittävin ero tapahtuu nopeuden ollessa noin 130km/h (huom. suljettu alue!), jolloin HO:n jatkeena ollut remeli päättää levittää itsensä joka puolelle konehuonetta ja kääriä narunsa niin kytkimen kuin kakkosenkin akselin ympäri...joo olihan ompeluseurat pystössä, kun tuon teki. Nyt kusiuus -197 ajossa, sisään en jaksanu juuri ajaa ku oli umpista tyrkyllä, mutta jospa se kestäis seuraavan reissun. ;)

    Nonni huolletut kebakot saatiin alle ja vetästiin sen kunniaksi taas tolokun kestotestit vol.3. Kelkan toimintaa noin niinku yleisellä tasolla voisi lätinän sijaan ilmaista tällä kuvatuksella :) :
    [​IMG]

    Kun taas noiden Boyeseneiden kumikaulojen toimivuutta kuvaa paremmin ehkä tämän graafin tunnelma:
    [​IMG]

    Ei ne helevata pysy sijoillaan, kun peukalo vähänkin tiuhempaa rupiaa vihtymään tankoa vasten. Toki tein tukitoimia tuolle imupoksille nyt samalla. Noh, puoliväkisinhän ne piti sitten sinne hirttää ja johan noista toinen ratkesi halakipoikkeen. Semi-vakavasti harkittin jo kärryhommia reissun kauimmassa pisteessä, kunnes mielikuvitus rupesi varottelemaan, että mistä ralleista sitä jäis taas paitsi. Onneksi keskushyökkääjällä on aina rulla erkkaria takintaskussa. Muuan kierros kaulojen ympäri ja ekstraklemmaria päälle, niin oli hitech-komposiitti-alu-all wheather-kurkut valamiit ja päivä rallattiin ilman mitään onkelmia...vapise Bling Factory, nämä kestää vaikka mitä ja päivitys maksaa vain (3€uron erkkarirulla/30päivitystä=) 10senttiä/kpl! ;D

    Seuraavaksi siis jotain jämäkämpää ahtopaineputkia kärsimään tuonne kaasareiden ja kurkkujen väliin, ei jaksa koko ajan olla tsekkailemassa noita kaulan paskoja. Ja sitten jos päivittelis tuon voimalinjan, jotta jaksais paremmin pitää kiekat katossa ummen ralleissa...ralleista puheen ollen, jotain ajokuvia päiväkirjan puolella vielä...

    RE:n tankovahvikkeesta tuli silpottua tuohon soppeli ”ei auta mitään” -pehmike, kun rupes nuo pultinkannat naamavärkin alla hirvittään. Jospa ei pitäis hiilikuidun palasia sitten sen ensimmäisen ylipitkän jälkeen pureksia.
    [​IMG]
     
  12. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Nonni tämäkin se on mädäntynyt kolmisen viikkoa tallissa, kun tullut leekattua tuolla pikkurevillä, jolla tais tänään vaan jäädä ky*pä vetskarin väliin: :mad:
    [​IMG]

    ...tunnetusti itellä rupiaa ottaan yöunien päälle jollei vähintään yksi kelkka ole koko ajan iskussa. Taivalkosken reissulle piti siis ryhtyä tämäkin taas hiplaamaan kuntoon vaikkei nyt suuremmin broken ollutkaan. Mennäviikolla rupesin jo soveltamaan uusia kauloja noille Boyseneille, meillä päin ne tehdään noista 120€/kpl orkkiskurkuista, kun ei niistä muuhunkaan ole! ;D
    [​IMG]
    [​IMG]

    Sinänsä noista tuli ihan toimivat ratkaisut, mutta tarkemmin tutkiskeltuna sisälsivät jo pykimiä, joten ei tehnyt mieli kätkeä tuonne konehuoneeseen taas jotain aikapommeja. Niimpä tekasin ahtoputkesta ensi tommoset "ylipitkät", jotka eivät pullahtaisi ihan heti sijoiltaan:
    [​IMG]

    Jotenkin tuo putki tuntui liian lörpöltä ja meni oudosti lommoille, joten päädyin tekemään samanmoiset cooleriletkusta, toiset ois vielä varallekin!Tolokummilla klemmareilla kiinni, niin tuli ainaki jäsyn oloset:
    [​IMG]

    Joku muuttuja siinä kuitenkin eli, tais tulla pikkasen orkkiksia pitempi väli tuohon kaasareiden ja läppärunkojen väliin, kun helevatan ilmanputsarin asennus vaati ohjausakselin siirtämistä syrjään! ToTu ja appiukko todistakoo ettei se kolmeenkaan mieheen olis muuten ollut mahollista. Ihan niinku ei ois hermot ollu valamiiksi riittävän tiukoilla kun toisen romun saanu raahata metästä narun perässä...
     
  13. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Se pääsi tämäkin otus jotakuinkin ehjänä kesälaitumille. Taivalvaaran mullille sutatun klimbbirinteen vallottaminen kruunasi kauden. Taivalkoskella oli vielä lunta päästellä, joskin maton mitta ja karheus meinas soseessa loppua kesken:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Väliin pelipaikkojen saavuttamiseen piti käyttää dieselvoimaakin, sen verta heikolla hapella oli jo osa järvistä ja auratuista teistä:
    [​IMG]

    Täts it, korkeintaan käyn tuon enää upottamassa takapihan kanaviin, kun tulvivat niin komiasti ja hemmetin likaseksikin pääsi suttaantumaan bemmin perässä. Osia on jo sylillinen kasassa ja vähintään yhtä iso sylillinen iteoita, joten ei sitä nyt ressun alle malta kesäksi laittaa...ja tuosta revistä kun ei koskaan tiiä, niin onhan tämä hätävarana Syötteen ralleihinkin.
     
  14. Jauho

    Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Älä hyvämies mihinkään sitä upota ! Hyvinhän se kiipesi Taivalvaaran päälle. Jokunen räpsy mäen vallotuksesta, niin ku oli puhetta niin kuvat on aika kuraa...

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    E: Löyty yks kuvatus lisää
     
  15. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Niin no jättäis under water hommat on niille, joilla on happilaitteet. Menneepi pinnalla niin ei kalsarit kastu, noissa nilikkavesillä voi etes upottamisesta puhua... Niin no jos ajo on kuraa, niin kuraksihan ne linssillekin talleentuu. ;)
     
  16. Jauho

    Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Hyvinhän sää vedit ! Eipä täällä enää paljoa ajella... Pääsis noista jäistä eroon niin vois alkaa noita on/under water hommia katteleen. Mahtaa vaan olla jo valmiiksi tiedossa mitä näillä pätkillä saa veden päällä aikaseksi, pitää iha uhastaki kokeilla ;D
     
  17. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Jaa jaa, että meinaat se evohkalla rueta fyssiikan lakeja uhmaamaan. Mullois luvalliset verkot, niin kiinnitämmekö ne sitten takapuskuriin valmiiksi vai miten se ois paras? ;D Ite tuli sen verta sillä viissatkulla on thö wooter koiteltua, että ihan vinkkinä voin heittää et heitäppä se uus matto alle ennen ku rupiat murtamaan niitä fysiikan lakeja. Toki sillä kassahihnallakin tovin pääseen suoraan, mutta auta armias ku alat mutkassa löysäämään ja kiihyttelemään (lue yrittää kiihyttää) taas vauhtia! ;) Kauhiat himot ois itelläki vesille, mutta toisaalta tullut todettua, mikä savotta siittä voi sitten pimmeinä syysiltoina seurata jos sotkee noita ”siviilivehkeitä” siihen hommaan.
     
  18. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    Jahas reipas puoli vuotta sitten tullu tännekin viimeeksi jotain sönkötettyä. Eipä mulla nytkään asiaa ole vaan jälleen kerran pölijänä poikana pittää kysyä, jottei elämän polulta eksy. Eli tähänkin okkeliin ois mahollisesti tulossa päivitystä ja tartteis tietää seuraavia faktoja ennen ku rupiaa pöljäileen:

    - Käykö RCG II:sen kepit tuohon ykköseen? Pitäis käydä, eikö...?

    - Aattelin pultata tuon pikkurevin varavoimansiirron tuohon kokeilumielessä ja siihen liittyen: eiköstä jookosta käykkin normi TRA:n ja liten sisälmykset ristiin (rampit, jousi, painot)? Onko 435:nen turhan isoilla alkukuopilla vai pitäiskö pysytellä orkkisrampeissa (olikohan 412)? Entäpä tuon Teamiläisen kanssa? Järkevin vaihtoehto mitä hyllystä löytyy, ois 42STR tai 48STR helixi ja sille kaveriksi 180-260 jousi? Ajo sekalaista ja alla 38 pätkämatto ja täähän on 600 H.O.
     
  19. Methanolic

    Methanolic Well-Known Member

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    410 on ortsu rampit.. Mulla olis tuossa pöydällä yksi setti 419 ramppia, haluukko kokeilla??? siihen laitetaan samalla pakettiin tuo 240-360 uusi jousi ykköseen niin ei jää ku tankokoukut lapaseen kun kytkee :D:D

    Mulla olis myös ylimääräisenä RE:n vakio tiimiläinen jousi jos kiinnostaa..
     
  20. vesse

    vesse Well-Known Member

    Vs: Golfsterin EVOluutioteoriat

    eiköhän 2:sen kepit ole samanpituiset. pukit tais olla erikohdissa vai muistanko ihan persiilleen
     

Suosittele tätä sivua