383-loppuinen hihna Reviin??

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä F3, 8/2/11.

  1. I_me

    I_me Paljon osia, mut ei enään yhtään kelkkaa...

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    Viime talvena nuita 383 remmejä meni neljä + yksi 2xx(en muista tarkemmin). Nyt syys huolteluiden yhteydessä tuli kytkintä silmäiltyä hieman tarkemmin, niin oli ne ulomman lautasen liukulaakerit kuluneet aika reilulla kädellä väljiksi, uudet tilalle + uudet liukunastat, niin loppui se lautasen lenkotus. Tosin eipä tuommoinen 383 remmi näyttäisi kestävän vieläkään, n.60km raskaahkoa "rälläystä" pääasiassa umpihangessa plussa kelillä, niin jo alkaa langat purkautumaan.
    Eli seuraavaksi voisi kokeilla ilmeisesti 377 tai 391 remeliä? Pitänee kyllä silmäillä tuota linjaustakin hieman tarkemmin.
     
  2. I_me

    I_me Paljon osia, mut ei enään yhtään kelkkaa...

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    Nyt se hihna sitten rävähti, kerkesihän se karvan päälle 200Km paikallaan pyöriäkkin. Tuosta ajosta pääosa reipasta reitti körräystä ja päälle jonkinverran umpis kikkailuja.
     
  3. Hovelinksi

    Hovelinksi Lynx Re

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    Täyspaskojahan nuo on,vanha monta tonnia ajetty 166 loppunen kestää pitempää :D.tuo 383 ei kestä yhtään lämpöjä jota tuonne vareihin tulee vähän väkisin ummen kikkailussa.jospa laittas välillä jotain muuta remmiä paikalleen.
     
  4. Naasu

    Naasu AXYS SKS 146 850 -19

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    197 loppunen kestäny ku 30km, muistanu tosiaankaan minkäänlaista sisäänajoa, umpista vaan :D
     
  5. maxu84

    maxu84 rev 700ho 141"/2,25" lynx RE -11

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    omassa huomasin kanssa tuon kuminauha ilmiön enne tuota oli 197 ja nosteli kummasti nokkaa ja kun laitoin tuon 383:sen ni herkes nokka nousemasta tosin kyllä tuo umpihanki turrausta on sietäny aika paljon mutta kelkan luonne muuttu ihan älyttömästi. äsken tallilla vertailin tuota 383 ja 197 eroja ni huomasin ainakin et 197 tuntuu et se on valmistettu kumista ja tuo 383 taas muovista eli ihan hel....tin paljon kovempi
     
  6. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    Siinäpä ois nyt tulos kestotestistä, takana tällä uutukaisella -383 remmillä 300-400km sekalaista ajoa, josta suurin osa reitillä:

    [​IMG]

    Umpisen möyryytyksessä sylkäsi sitten narut kartanolle...Reklamoinnin seurauksena merkkiliike totesi, että heille on tullut luvattoman paljon sanomista ko. remmin kestävyydestä...Kuulemma jokin huono erä ollut liikkeellä, mutta valmistaja ei myönnä mitään koska joutuisi tällöin korvausvastuuseen...Pitää visiin alkaa katteleen vaihtoehtoisia (tarvike!?) remmejä tuohon vekottimeen...

    Ai niin, toinen ilouutinen oli se, että suureen osaan BRP:n varaosia on tullut hintaan nousujohteinen muutos...Esimerkkinä mainittakoon -127 loppuisen remmin hinta, joka oli "hieman" pompsahtanut 89-->110€...
     
  7. Åkerman

    Åkerman Sledless

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    Viime talvena oli oli tuo 383 60€, tänä talvena 80€.
    Ja 377 oli 135€ ja nyt 180€ :eek:
     
  8. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??


    paskan vitut, uskoitko tuota vielä? Tuota samaa kuraa noi valakotekstiset on ollu valkotekstisista 166 remmeistä asti, ihan umpiroskaa eikä kannate pistää mihinkään mikä joutuu tavan reittiajoa kovemmalle kuormitukselle voimalinjan ja lämmön puolesta.
     
  9. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    No en tod. Turhapa siinä on alkaa inttämään, saatika korvauksia vaatimaan, sillä nehän voivat helposti vedota esim. moottorin linjauksiin ja täten pestä kätensä paskasta... Mutta tuon remmin olematonta kestävyyttä en uskonut ennen kuin nyt... ;D Revissä kun ei hirveesti tuohon koneen linjaukseenkaan pysty puuttumaan moottoripedin mallista johtuen... ???

    Seuraava vaihtoehto Bomban remeleistä olisi ollut joku kisakuskien suosima malli, mutta hintahan pompsahti jo lähelle 200€...Mutta eikös nuo 166 remelit ollut kuiten kestävempia kuin tuo 383...?Edellisellä 166 ajettiin kuitenkin 2 talvea ilman ongelmia, tosin umpisella vähemmän...Mikäs remeli Hemmolla on paikallaan...?Seuraavaksi kokeilemma nähtävästi tarviketta...
     
  10. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    tämmöseen taulukkoon törmäsin joskus. On varmaan foorumilla ollu aiemminkin, mutta laitetaan tähänkin.

    http://www.mxzx-revzone.com/upload/images/drive-belts.jpg

    Tuostahan jos kattoo niin -197 on kovuudeltaan medium ja -383 hard. Maxu84 kirjoitti, että voimansiirrosta tulee kuminauhamainen tuolla -383 remelillä, joten lienee liian kova REVin voimansiirron vakiosäätöihin ja hihna luistaa reilusti tuota -197 enemmän. Tuolleen ajateltuna vois tuo -288 loppunen remmi olla REViin kokeilemisen arvoinen, mikäli kaipaa -197 kestävämpää remmiä. Toki hintakin taitaa tuplaantua hihnalla.
     
  11. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    377 loppunen on mulla, ei vaikuta muita ees kokeilla noista brp remmeistä tuola umpihankiporauksessa. Tuo on ainoa noista joka sietää ees vähän tota "väärinkäyttöä". Tai en kyllä oo kokeillu noita RS:n remmejä, ilmeisesti nekin on kovvaa kammaa.

    166 punatekstinä oli hyvä remmi, valkotekstiin tapahtui jotain mitä tuskin kukaan kertoo ja ne oli paskaa. 383 tuli korvaamaan tilanteen ja paskemmasta päästiin vielä paskempaan. Onneksi keksivät tehä noita kovempia remmejä niin vähän tilanne helepottu.

    Mainittakoon vielä, että nää "paska"-argumentit on tullu kohdattua tuola missä vauhdit ei kasva ja lämpökuorma on mallia suuri (lue umpisessa kaasu pohjassa päivä). Reitillä hyvinkin menee kun peli on linjassa ja säädöissä, varsinkin 600 koneessa.
     
  12. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    Repussa kulkenut -383:nen jo puoli talvea, siel se on kestanyt! ;D Onneksi ei ole tarvinnut, jospa se mamman ajossa kestäis sitten kun tulee tarvetta, eipähän tuo kustantanut kuin 65€skoa Ojan Raudassa....Itelle pitäs postisedän kantaa tässä viikon edetessä 3tsipaletta enemmän ja vähemmän sisäänajettuja -288:sia ja yksi vastaava tarvike, pikkurevissä tällä hetkellä hieman ”lasittunut” -253:nen, joka kestää kyllä pöljäilyä, mutta ilmeisesti vesihommissa luistatettu kiiltäväksi eli tiukimmissa paikoissa rupiaa luistaan. Onko kukaan koittanut noita kiillottuneita remeleitä vielä elvyttää esim. hienolla hiekkapaperilla sipaisemalla kylkiin? Eikait siinä mitään hävittävää ainakaan ole.

    Näyttäis evossa olevan kulumisleveys pienempi kuin tuossa pikkurevissä, niin ajattelin koittaa josko sais säätämällä sopimaan siihen nuo pari kuluneempaa -288 vararemmin sijaa ajamaan, kun ovat uutena pikkasen lyhyempiä, eli vois onnistuakin. Täytyypi laittaa raporttia sitten, miten kestävät loppukevään sohjoissa huudatusta.

    http://www.melmaq.inc.se/

    tuolta kun pälyilee, niin son tuo -288 myös Räsäsiin suositeltu remeli.
     
  13. Antsa

    Antsa 900Ace expe LE & 600 AceT Rene 154"

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    itellä meni viikossa kolme remmiä, joista kaks sen takia että eka oli linjaukset ihan vituillaan ja toinen siten että hajos ykkösen liikkuvanlautasen liukuholkki. Kolmas on vielä semmosessa kunnossa että voi vararemmiksi kelpuuttaa. saapas.

    Ps. non ho alakerran kans kandee käyttää jotain remmiä mikä kestää :D nimin. kampuran stefoja kaks päivässä :D
     
  14. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    Jossain luki että -383 remmi olisi parempi 600sdi:n koska on hieman korkeampi ja pitävempi mutta näyttää ettei se taida kestää. Nyt on paikoillaan -197 ja se kyllä pelaa mutta luistaa jonkin verran ja lautaset käy aika kuumana. Mikä remmi olis vähän pitävempi ja mielellään jäähdytysurilla? Minkälainen tip -377 on?
     
  15. jimbo

    jimbo Ski-doo MXZ ID

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    Itse käytin 600:ssa kaasarirevissä -197:n tilalla -288:ia (RS:n hihna).
    Omasta mielestä toimi paremmin ja oli viileämpi.
    -288:ssa on jäähdytysurat ja mitoiltaan lähes sama.
    Taulukosta voi ihmetellä lisää
    [​IMG]
     
  16. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Vs: 383-loppuinen hihna Reviin??

    Pitää katsoa raskiiko testata kun näyttäis olevan melko kallis. Jos joltain löytyy vähän käytetty niin voisin ostaa testiin. Luulisi kuitenkin että kestää melko pitkään kun näyttää ettei tuo -197 juurikaan kulu.
     

Suosittele tätä sivua