Snowcross rata Joensuuhun.

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Jussi Pennanen, 14/5/07.

  1. Ihan rauhassa vaan ;)
     
  2. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Minnekkäs päin tää on suunnitteilla?
     
  3. lyne@

    lyne@ Guest

    mites rata hanke edistyy? eli onko sitä oikeesti edes tulossa?
    ei kai se niin suuri salaisuus ole. ???
    onttolan motocross radalla on kelkoille ajokielto koko talven, koska junnut ajavat piikeillä ja hoidattavat rataa omalla kustannuksella.
    eli sinne ei ainakaan ole kelkoilla pääsyä edellisvuosien tapaan.
     
  4. Joo.. kyllä siitä luovuttiin koska paikka oli vähän syrjäinen. tai muten hyvä mutta huolto ajoneuvojen saanti radan viereen ei ollut mahdollista. =)
     
  5. Nixu

    Nixu Well-Known Member

    No voi harmi :-\
     
  6. Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Mitäs jos heräteltäs tämä takas eloon? Olisikos kiinnostunutta porukkaa? Luvat on kunnossa ja ensimmäinen ratapohja tehty. Jos sitä kesällä tekis loput työt ja muodot rataan? Laittakaa mulle yv:eetä jos kiinostaa! Niin aletaan toteuttamaan!
     
  7. Ilvesmies

    Ilvesmies Kelkkaharrastusta vuodesta -93

    Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Kannatetaan. Olis kiva käydä rataa ajamassa. Kun noi motocrossarit ei anna Onttolassa enää ajaa. Kiteellä näyttäis olevan rata-asiat hyvällä mallilla kun saivat sprinttiradan.
     
  8. Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Joo uskon että käviöitä löytyy kun ei kunnollista rataa ihan läheltä löydy. Millaista maksua porukka olisi valmis maksamaan päivästä?
     
  9. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Ei mitään hajua mitä näistä pitäs maksaa, tai maksetaan yleensä, mutta heitetään nyt 10€.
     
  10. Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Eikun vaan ehdotuksii ja katotaan sen pohjalta sitten. Rommakko en varmaan yks tunnetuimpia paikkoja missä on rata ja onhan tolla hintaakin kyllä.. http://www.ccrommakko.com/ :eek: Mutta ei hätää ei varmasti ihan noin kovia hintoja täällä laiteta!
     
  11. panther oku

    panther oku Ilves BD 800 ;), Ogelbo 800 L,80

    Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Oisko ideaa sellaisesta radasta joita nimikuskit suomesta halajaa, eli ei mitään peruspoikien rataa. Tällä meinaan vaan et vois varmaan kisojakin voida pitää tulevaisuudessa.
     
  12. Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Ideana varmasti hyvä, mutta jotta vois kisoja pitää tarvitaan muutakin kuin pelkkä rata.. Profiili tulee varmasti olemaan hyvä! isoja hyppyjä ja kunnolla hoidettu. Kesällä pitää vähän muotoja katsoa uudestaan viimeksi kun tehtiin vaan nopeasti rata.
     
  13. MattiL

    MattiL SkiDoo MXZ 600 SDI XRS -07 & AC F6 SnoPro -07

    Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Minnekkä päin rataa on suunniteltu? Itse en mikään kisakuski ole mut ois kyl kiinnostavaa ajaa radalla 8)
     
  14. Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Rata on jo olemassa ja sijaitsee mustavaarassa se on tosin toiminut mun treeniratana suurimmaksiosaksi kun ei se ole vielä tarpeeksi hyvä että sitä kehtaisi muille vuokrata:)
     
  15. Atso

    Atso Polaris iqR 440 hybrid

    Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    sinällään idean tynkää, mutta mielestäni pitäisi myös ruveta pikku hiljaa myös ajattelemaan juniori puoltakin jos kilpailutoimintaa ajetellaan, niissähän on tulevaisuus (ei meistä vanhuksista ole enää "vetomiehiksi") ;)

    Crossin ajaminen ruvennut itseäkin kiinnostamaan, ois vaihtelua tuohon enska touhuun ja mikäs sen parempaa ois päästä lennättämään kelkkaa hyvin hoidetulla ns. "jenkki tyylisellä" radalla jossa isoa mutta turvallista lentoa ja kalllistettuja kurveja :)
     
  16. vuolukivi88

    vuolukivi88 Swichback assault 800

    Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Jos rata olisi niin varmaan pari kertaa vuoteen tulis käytyä itse. 20€ vois maksaa siitä ja eihän siitä tulisi kun hyviä muistoja kun moni tulee kaveri porukalla. :)
     
  17. Vs: Snowcross rata Joensuuhun.

    Olet oikeassa nuoriin pitää panostaa ja otan sen huomioon radassa. Hypyt tehdään niin että niistä voi hyppiä pitkiä tai sit lyhyitä hyppyjä tai jos joku haluaa ajaa läpi niin onnistuu sekin ei ongelmia. Nuoria vois samalla koittaa innostaa crossista ja pitää vaikka harjoituksia katotaan mitä keksitään.
     

Suosittele tätä sivua