Polaris Indy jäähdytys ongelmat

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä YazkaH, 24/3/11.

  1. YazkaH

    YazkaH Member

    Elikkä Indy 500 vm.-92 ampui suoraan ajusta jäähdytysnesteen täyttökorkin kantoineen irti. Myös kannesta variaattorin puolelta lähtevä pieni vesiletku, joka menee jonnekkin imusarjan alle oli irronnut. Näin ollen vedet tuli pihalle. Mikähän mahtaisi olla syynä tähän paineen kertymiseen? Irrotin kannen, niin sekä tiiviste, että kansi näyttäisi silmämääräisesti olevan hyvässä kunnossa. Mitään oireita ei ole aikaisemmin ollut, eikä ole hävittänyt vettä ja tehot on ollut tallella. Melkoinen paine jäähdytysjärjestelmässä on ollut, koska korkin kanta oli hitsattu/juotettu kiinni laippaan joka on pultattu kiinni kanteen ja tämä hitsaus oli antanut periksi.
     
  2. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: Polaris Indy jäähdytys ongelmat

    Oisko painekorkki ollu jumissa, aika vähän vaihtoehtoja. Ellei sitten joku ole käyny siihen ja ratkennu sen seurauksena irti.
     
  3. YazkaH

    YazkaH Member

    Vs: Polaris Indy jäähdytys ongelmat

    Tarkotatko siis tätä kannessa kiinni olevaa irronnutta korkkia, jossa joku jousikuormitteinen systeemi? Mikähän mahtaa olla tämän korkin päällä olevan pienen vivun tentävä? Paisuntasäiliön korkki pelaa mielestäni normaalisti. Nesteet ovat kirkkaat, että mitään ylimäärästä paskaa ei sekaan ole päässyt.
     
  4. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: Polaris Indy jäähdytys ongelmat

    Joo se missä on se jousi, sen tehtävänä on pitää koneessa 0,9 bar painetta ja päästää yli menevä paine paisuntasäiliöön.
     

Suosittele tätä sivua