Muutama kysymys pro x 2 04

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä karolus, 24/3/11.

  1. karolus

    karolus Member

    Eli tuli hankittua tuommoinen peli ja alettiin pistämään sitä iskuun ensi talvea varten, ja purettiin osiin tarkoituksena vaihtaa männät ja laakerit ja stefat ja kaikki muukin mikä pitää vaihtaa et saa kohtuu luotettavan lelun. Siispä pari kysymystä kun on itellä ollu vähempi näitä kelkkoja!

    -ketjukotelossa oleva kiristin kulunut toiselta reunalta pinta rikki joten vaihtoon mut pitääkö vaihtaa ketju myös ja sitä kautta uudelle ketjulle uudet rattaat? Vai onko siinä kiristin rullassa ollut jopa jonkunlainen kumi pinnassa?

    -Moottorin kumi tyynyt 2 takimmaista irti poikki, Onko joku tehnyt moottorin etupuolelle jonkinlaista lisä tukea parantamaan kumien kestävyyttä vai saako noita kumeja vahvempia jostain tilattua ( linkki ja osanumero olis jees)

    - Sylinterit toisessa sylinterissä näkyvissä vielä jotenkin hoonaus jäljet ja männän helmat suorat toisessa taas ei eli mäntä kauppaan mars,mut pitääkö tulla kaupasta 2 männän kans vai 1 männän ja toiseen sylinteriin vaan rengastus?
    Kiertokangen ja männän välinen neulalaakeri pitääkö liikkua (luistaa sivuttain) kiertokangen päässä helposti, toisessa luistaa ja toisessa ei

    - Laakerit 2 varin akselille ja myös vetoakselille olisko kellään valmiina numeroita jolla hakea laakeri kaupasta esim. skf:n laakerit jotka sinne käy?Kuten myös ketjukopan puolelle tietysti stefat?

    Kelkalla ajettu 4400ml

    kiitoksia!
     
  2. Dankova

    Dankova Well-Known Member

  3. karolus

    karolus Member

    Vs: Muutama kysymys pro x 2 04

    Saakohan jostain tilattua vetoakselin päähän sitä akselin tumppia joka on kolmella niitillä siinä putkessa kiinni? Män poikki laakeria irrotellessa, per......e! kun ei tuolta polariksen sivuilta ainakaan minun silmään satu vai joutuuko ostamaan koko akselin uuden.
     
  4. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Vs: Muutama kysymys pro x 2 04

    Ei saa erikseen, ellet teetä sitä jollain sorvarilla.. Itellä meni akselintynkä ajossa poikki, mut onneks oli vielä takuu voimassa.
     
  5. znood

    znood Guest

    Vs: Muutama kysymys pro x 2 04

    Ei ole, Kiiltävä metalli. Uusi kaikki vaan kerralla.

    440xr mallissa on moottorintuki etupuolella jolle on valmiit kiinnitysreiät rungossa.
     
  6. antti__k

    antti__k Well-Known Member

    Vs: Muutama kysymys pro x 2 04

    se vetari kannattaa laittaa vaikka jostai 600 xc sp edge pollesta ku käy suoraan ja o ainaki jämerämmä olonen mitä se oma ontto pönttö ;D ja saa puol ilmaseksi käytettynä
     
  7. karolus

    karolus Member

    Vs: Muutama kysymys pro x 2 04

    Kiitoksia vaan jokaiselle pitää alkaa metsästämään vetaria er mallista, siihen taitaa tarvita vaan sen rinkulan ja o-renkaan vetarille jos laitta jostai muusta mallista,siinä 2varin akselilla ketjun puolella sellaset jo on.
     

Suosittele tätä sivua