Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä palde, 29/1/08.

  1. Tapsa65

    Tapsa65 Member

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Tänään kilvet konttorille.K-1 katsastusasemalla helsingissä oli kilpien säilytys hinnaksi tullut 27€/kilvet/vuosi,viime vuonna ei moista ollut.Eli jos jollain sama meininki, kyselkääs muiden asemien hintoja valtakunnassa.
     
  2. Jrski

    Jrski Well-Known Member

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    poisti liikenteestä tai ei, niin palo- ja varkausvakuutus kannattaa jättää seisottamisajalle voimaan (maksaa n. 2-3€/kk).. Rahotusyhtiön vehkeissä taitaa olla vapaaehtoinen pakko tuo seisonnan osa-kasko ja ajokautena kasko.

    Trafin nettisivuilla sai ainakin auton pois liikenteestä alle 7€. Saattaahan siellä saada tehtyä kelkanki liikennekäytöstäpoiston ja sitten erikseen kilvet konttorille
     
  3. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Palo,poro ja varkaus yms osakaskovakuutus mullaki rullaa vuen ympäri Haukassa vaikkei kilvissä toistaseksi ole koskaan ollutkaan. Ajokautena sitten tietysti liikennevakuutuskin :) Puhelu vain vakuutusyhtiöön niin katkee/kytkeytyy liikennevakuutus ja vaikka se osakaskokin. Osakasko on niin halpa että sama pitää varkauden ja palamisen vuoksi vuoden ympäri... porot tuskin syövät Haukkaa kesäteloilta ;D
     
  4. Pasi 69

    Pasi 69 Lynx RS -09

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Olivat Lähivakuutuksessa muuttaneet hinnottelun niin, että ajokauden ulkopuolinen aika maksaa 30 euroo ja ajokausi 140 euroo. Ei paljon kannata rahallisesti se kilpien pois vienti. Tämä siis liikennevakuutuksessa.
     
  5. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Tänään vein kilvet pois, eikä ongelmia (Joensuu, Kovalainen). Hintaa 12 €. Kilvet takaisin kuhan pystyy kunnolla ajaa, eli varmaan tammikuussa 2012.
     
  6. Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Ostin tossa kelkan ja pitäis omiin nimiin laittaa. Onnistuuko heti kun otan kelkan nimiini niin kilpien palautus ja hakeminen takaisin vaikka ensivuoden joulukuussa? Pohjolaan olisi tarkoitus ottaa vakuutukset. Kun nehän pitää olla kun ottaa kelkan nimiinsä?
     
  7. Peltsi404

    Peltsi404 Member

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Onnistuu!Kilvet vaan mukaan ja katsastuskonttorille.Teet liikennekäytöstä poiston samalla kun rekisteröit omiin nimiin.syksyllä kun haet uudet kilvet niin teet vakuutuksen.
     
  8. Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Hieno homma. Mitään isompia ylimääräisiä maksuja kyseisestä toiminpiteestä ei tule? Tai onko vakuutusyhtiö kohtaisia eroja?
     
  9. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Ei pitäs tulla, kun siullehan tulostuu siinä samalla uudet paprut joktap. Jos haluat kesälle voimaa osakaskon, niin ainakaan Pohjolasta sitä ei saa rekisteröimättömään kelkkaan, mutta esim iffistä saa.
     
  10. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Tuossakin hölmö systeemi. ENSIN pitää täyttää paperit ja siirtää se sun nimiin. Sit uuteen tulostettuun ilmotusosaan joka on sun nimissä ni täytetää se uudestaa ja merkataan liikennekäytöstä poistoks ja annetaan kilvet.. Eli kahteen otteeseen joutuu tuon toimenpiteen suorittamaan SEKÄ maksamaan. ::) Nii, ja tosiaan joudut liikennevakuutuksen tekemää yhdeks päiväks, koska kelkkaa ei voi rekisteröidä omiin nimiin ellei siinä ole liikennevakuutusta.

    Helppoa. ;D Kaikkia kivoja koukeroita tuoltaki konttorilta oppii työn puolesta.
     
  11. Peltsi404

    Peltsi404 Member

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Kyllä tuo ainakin viime keväänä meni yksillä papereilla ku kelkan ostin ja rekisteröin omiin nimiin.Kilvet kun samalla palautti niin ei tarvinnut minkään sortin vakuutusta tehdä.12 e silloin maksoi koko rumba.Kaskon jos otaa niin sitten en tiedä kuinka menee :-\
     
  12. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    16.11.2015 tämä muuttuu

    http://www.trafi.fi/tieliikenne/rekisterointi/rekisteri-ilmoitukset/liikennekaytostapoisto#laajenee
     
  13. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Onnistuuko tämä nyt? Linkki ei toimi ja puhelin ei löyä mittään..
     
  14. mieqqa

    mieqqa Member

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Kyllä onnistui tehdä Trafin sivuilla. 8 jöröö makso.
     
  15. Viggen

    Viggen Well-Known Member

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Linkki ei toimi. Autojen liikennepoistot ja käyttöön otot peruskauraa.
    Miten siis kelkat ja prätkät?
     
  16. mieqqa

    mieqqa Member

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Elkää ny tuota vanhaa linkkiä neppailko vaan trafi.fi ja sieltä kirjaudutte sisään ja sieltä löytyy omat ajoneuvot joille voi sitten tehdä mitä lystää!
     
  17. Tepi-73

    Tepi-73 Well-Known Member

    Vs: Kelkan tilapäinen rekisteristä poisto

    Viime viikolla ostin kelkan, joka oli kilvissä. Tein normaalin liikennekäytöstä poiston ja palautin kilvet kun ei tule enään ajoon ainakaan itselle.
    Rekisteröinti omiin nimiin maksoi 20€ ja mukaan sai ainoastaan kuitin maksusta. Trafin kautta sitten mahdollinen omistajan vaihto ym.
    Vanhan paperi ilmoitusosan saa 10e lisähintaan :)
     
  18. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Ei näköjään onnistu trafin palvelussa liikennekäyttöönotto ennen kuin on pyytänyt vakuutuksen voimaan vakuutusyhtiöstä. Kuulemma palvelu on käytössä vain autoilla. Ihme hommaa.
     
  19. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Et saa autoakaan otettua liikenteeseen jos siitä on liikennevak. irtisanottu. ei ole ihme hommaa....
     
  20. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Liikennekäytöstäpoiston tarkoitus on mahdollistaa ajoneuvon väliaikainen seisottaminen helposti ja ilman kuluja, niin aika hyvin tulee järjestelmän hyödyt vesitettyä.. Sitä voisi olettaa että kun tuollainen palvelu otetaan käyttöön se kattaisi kaikki ajoneuvoluokat jotka sen piirissä ovat https://asiointi.trafi.fi/web/asiointi/henkiloasiakkaat/tieliikenne/ajoneuvon-liikennekaytostapoisto

    Auton tapauksessahan tuo toimii ilman että liikennevakuutusta irtisanotaan. En muuten tiedä miksi joku haluaisi edes niin tehdä tänä päivänä kun helpompikin (ja halvempi) tapa on olemassa.. Ymmärtääkseni auton vakuutuksen irtisanominen sitäpaitsi edellyttää auton poistamista liikenteestä tai rekisteristä? No asiaan: Tietenkin on selvää että vakuuttamatonta vehjettä ei voida ottaa liikennekäyttöön ja tuolla tapaa se tehokkaasti estetään. Jos ajatellaan että autolle voi tehdä tuon liikennekäytöstäpoiston ja -oton trafin palvelussa, nyt muiden ajoneuvoluokkien omistajat ohjataankin ensin asioimaan vakuutusyhtiöön, ottamaan sama vakuutus uudelleen ja uudelleen... Ja Suomalainen marssii leuka rinnassa liean suuntaan. Että ei tämä kyllä ihan loppuunsaakka mietitty juttukaan ole. Siellä on nyt jotain solmussa joko trafin tai vakuutusyhtiöiden järjestelmissä, vai onko koko homma tahallista... Pelottaa ajatella miten käy kun/jos hupikuunari vero tulee kun systeemit eivät toimi nykyiselläänkään.
     

Suosittele tätä sivua