Autojen lisävaloista

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Puppe, 27/10/07.

  1. djcarrot

    djcarrot Kelkaton..

    Vs: Autojen lisävaloista

    Jaaha. Toinen lyhty ei syty, vaan välkkyy sytyttäessä ja lopettaa senkin kohta. :mad: AMPin sarja 1000F umpiossa. No ajoin lämpimään talliin, niin pitää töiden jälkeen alkaa suumailee, että onko vikaa ballastissa vai polttimossa.
     
  2. djcarrot

    djcarrot Kelkaton..

    Vs: Autojen lisävaloista

    Kerkesimpä sen verran tutkailemaan, että vaihdoin ballasteja ristiin ja silti ei syttynyt, joten vika on oltava polttimossa. Katotaampa miten taku pelaa..
     
  3. Larkko

    Larkko Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Tänä syksynä tuli vaihettua lisävalojen merkkiä, kun Big Knickistä hajosi lasi. Kokeeksi ostin NBB:t ja niihin 55 w:n xenonsarja. Xenonit meni lamppuihin heittämällä paikalleen ja läpivientikumikin sopi suoraan lampun läpivientiin. Itse kyllä tykkään valokuviosta. Keskellä on reilusti kirkkaampi alue (leveä, mutta matala) ja "hajavaloa" tulee tasasesti niin paljon, että tienlaidat näkee hyvin metsänreunasta metsänreunaan. Rakenteeltaan ja toteutukseltaan lamppu on mielestäni yksi parhaista, joita olen koskaan purkanut / kasannut / asentanut. Lightforcesta ei ole kokemusta. Jos jotain miinusta pitäisi lampuista etsiä, niin se keskellä oleva kirkas alue voisi olla jonkin verran korkeampi.
     
  4. PakkanE_

    PakkanE_ lynx BD 3900 -13

    Vs: Autojen lisävaloista


    kaverilla teki samaa.. Ei ollu ballastit eikä polttimot rikki vaan liitin oli huonosti. kannattaa käyä kaikki liittimet huolella läpi..
     
  5. Zunnit

    Zunnit Tuntra

  6. Täällä taas...

    Täällä taas... kelkaton, eikä tuu enään.

    Vs: Autojen lisävaloista

    Niin. Testivoittaja, kun laitetaan halogeenit ja ksenonit samaan vertailuun. TM testit muutenki....enpä sano mitään, ettei kukaan vedä herneitä.
     
  7. juhissK

    juhissK Freeride 137" -15

    Vs: Autojen lisävaloista

    http://www.youtube.com/watch?v=FiszsJ6RjE4

    Kaipa nuila näkkee ::)
     
  8. Ultimate

    Ultimate AC M6 153''x2,5"

    Vs: Autojen lisävaloista

    Pyh. Onnettomat tuikut :eek: Mahtaa vastaan tulevat ottaa aikasin pitkät pois ;D
     
  9. mik_ko

    mik_ko Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Ei oo kun kevyt virtapiikki kun nuot räppää kaikki yhtä aikaa päälle ;)
     
  10. RK

    RK Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Voi vi**ujen kevät. Joku kävi Rovaniemellä pöllimässä Mäkirannasta su 28.8 klo 22-01.30 välisenä aikana autosta lisävalot. Ja on ihan työkalutkin ollu tekijällä matkassa, koska johdot oli katkaistu siististi sivuleikkureilla ja rekisterikilpitelineessä ei valojen mutterit olleet ihan sormivoimin kiinni. Valot siis Hella rallye 1000ff, ref. 17,5, umpion kopassa oli kiinni myös kierteelliset messinkiset ylätukiraudat, jotka nekin viety. Johtojen värit punainen ja keltainen.
     
  11. PakkanE_

    PakkanE_ lynx BD 3900 -13

    Vs: Autojen lisävaloista

    subusankarit liikkellä taas. Itekki miettiny että pitääkö laittaa puolenkilon munalukot killumaan jotenki nuihin ku rovaniemellä käy.. sielä tuntuu varkaitten mukaan lähtevän jo autojen antennikki.
     
  12. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: Autojen lisävaloista

    Prikoiksi partakoneen terät... Vähä hillittee intoa ;D
     
  13. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Tiiän tapauksen missä oli hitsattu mutteriin partakoneen teriä ja pyöritetty se normi kiinnitysmutterin alle puskurin sisään piiloon. Oli ollu yks aamu verilammikko auton eessä ja rautakanki katosta läpi :eek: Sen jälkeen oli saanu olla valot rauhassa.
     
  14. 700polle

    700polle Dragon 600 -06

    Vs: Autojen lisävaloista

    On suattanu jollain isänmaan toivolla olla tippa linssissä ku pipi tullu sormeen ;D hahah, ihan oikein!!! Ei paljoa rautakanki katossa haittaa ku on vakuutukset. Jos on mahdollisuus tehdä varkaille kiusaa tai hankaloittaa niitten ns.elämää niin tottakai! Lisää vaan verilammikoita niin jospa ne joskus oppisivat menemään oikeisiin töihin. Saatanan työttömät pitkäkyntiset. Vähän offtopic mut ol pakko ;D
     
  15. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Eipä tuota kaveria se reikä katossa haitannu. Tuumas vaan et enempi ois vituttanu jos ois saaneet vietyä valot tai oisivat särkeneet ne. Oli kuitenki piaa:n valot jotka makso enempi ku auto missä olivat.
     
  16. joutzi

    joutzi Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Missä rollossa vois käyä ostamassa ja asennuttamassa tai pelkästää asennuttamassa valot edullisesti? Itte oon niin käsi näissä hommissa ettei viitti lähteä räpeltää ja lisää valoa tarvis kuiteski.
     
  17. PakkanE_

    PakkanE_ lynx BD 3900 -13

    Vs: Autojen lisävaloista

    37,5 rehevin 3003 tilattu ja niitten jatkoksi 100w xenonit :p aika kovat odotukset mutta saapi sitten nähä että näkkeekö.

    aika hyvissä ajoin saa varmaan lisäpitkät näpätä pois ku vastaan tulee auto. siihen varmaan hajoaa mutta ko naapurilla 75w...
     
  18. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: Autojen lisävaloista

    http://www.erikoistekniikka.fi/info/yhteystiedot/5/
     
  19. mik_ko

    mik_ko Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    http://www.erikoistekniikka.fi/tuote/wesem-668-lis%C3%A4valo/3030410007/
    Itellä tuommoset tuolla varastossa odottelee paikalleen laittoa. Mietin vaan, kun referenssit menee jo kahdella yli sallitun niin onko sama laittaa samantien useampi vaikka 4 tuommosta keulaan... Että onko ne poliisit innokkaita nuita tiirailemaan. Turvallisuutta net ei kyllä mielestäni heikennä, kun riittävän ajoissa vaihtelee lyhyille. Ja onko poliisin innokkudessa eroa onko 3 vai neljä lisäriä? Kun eikös niitä parillinen määrä pitäis olla. Kolme vain sopis niin somasti tuohon mekkerin keulaan ;D
     
  20. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    "Turvallisuutta net ei kyllä mielestäni heikennä, kun riittävän ajoissa vaihtelee lyhyille"

    Kokeileppa ensin vaikka kolmella kiinnostaako virkavaltaa, lisää sitten se yksi vielä sen jälkeen ...

    Kyllä mulla vitahuttaa tienpäällä ne ylitehokkaat valot oli ne suunnattu sitten oikein tai väärin. Jos kuski ymmärtää vaihtaa lyhkäsille ajoissa niin omat lailliset ei yllä lähellekään sitä pistettä mihin vastapuolen valot ylsivät ja jos ajan edelleen pitkät päällä tämä "ääliömulkku" räpsäyttää pitkiä ja sokaistun. Jos vaihdan samaan aikaan lyhkäsille niin siinä on se "puoli kilsaa" pimeää välissä ja sinne mahtuu poroja sekä hirviä, ihmisistä puhumattakaan. Omasta mielestä täällä Lapissa saa olla valoa auton keulassa koska itsekin olen työn puolesta aikasen paljon tien päällä mutta kuten kirjoitin on siinä liiassa valossakin haittapuolensa.

    ps. Taajamissahan noita lisävaloja ja sumuvaloja ei tarvita oikeasti :)
     

Suosittele tätä sivua