Cpcp:n tallin ihmettelyitä ja räpöstyksiä.

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä cpcp_3pa3pa, 11/8/11.

  1. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Sillä kato TOSI roo teki niiku äkimmiten.. (kuva ylhäällä)
     
  2. maxu84

    maxu84 rev 700ho 141"/2,25" lynx RE -11

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    tosi tosi tosi rossaajat käyttää tuon pyörän vaihto ajan rossaamiseen ;D
     
  3. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    täähän on kohta ku hemmon topiikki, tinkaa roo äijistä.. NAM!!
     
  4. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Tyhmä kysymys mutta miksi pulteilla?
     
  5. Pazzi.

    Pazzi. Ex. BB Vector Mod. 144" MCX

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Tossa vielä yks vaihtoehto kanisterin kiinnityksille 12mm Rst tanko pituuksia löytyy 175mm-716mm
    nuita tuli vuos sitte firmalle semmonen kymmenentuhannen kpl:n poisto erä ;D
     
  6. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Joo-o. Semmoset kinailut täällä.. ;D Noi pultit on tosiaan aiheuttanu kummastusta ja kysymyksiä yllättävän paljo. Miksi ei pulteilla? No joo, nuo painaa enemmän kyllä ku niitit, mutta kun nuo pyörittelee kerran kiinni, niin ne kans on siinä eikä tartte olla tatti otassa, kun reikä alkaa parin vuoden päästä löystymään ja siinä on semmonen niitti joka heiluu, ku lapsen maitohammas.. Ihan sama laittaako tuohon normaalin niitit, teräsniitin, aluniitin tms, niin se löystyy ajan kanssa. Lyöntiniitit toki erikseen, mutta ne on niin kalliita ja työläitä laittaa, että mielellään ränksättää räikällä pultteja tunnelin kylkeen. En tiiä onko mulla niin kieroutunu maku, mutta mustaksi maalatussa rungossa nuo normaalikantaset pultit on omasta mielestä vielä hienompia, kuin pallokantaset tai kuusiokolot ja noita pystyy irrottelemaan vielä maalauksen jälkeenkin, jos sattuis olemaan tarvetta. Nyt kaikki alkaa inttämään vastaan niittien puolesta, mutta ite nukun yöni paremmin, ku tuommoset osat on niittien sijasta pulteilla kiinni, ihan sama mitä mieltä te muut ootte.. ;D Toivottavasti en louko jalkojani, taikka revi housujani noihin, mutta ei ainakaan muissa projekteissa ole ollu pultin kantojen kanssa ongelmaa, niin toivottavasti ei tässäkään. Käytössähän se vasta selviää, niinku moni muuki asia näissä rakenteluissa aina. Alko mietityttään itelläki se rungon kestävyys ja ne korvakon vahvikkeet. Tarvainenki otti yhteyttä ja neuvo soittamaan bf-Karille, että tehtäis pidemmät. Aikani mietittyäni asiaa aattelin, että persaukinen pääsee halvemmalla, kun ei 100000€:n laserilla aleta leikkoon mulle vahvikkeita, kanttailemaan ja laittamaan mh:ssa. :)
    [​IMG]
    Aikani mäystettyä sain tolkuttoman sotkun aikaseksi, poltin käteni ja lipsautin rälläkällä sormeen, ei oo ihan laser-leikatun tasosta, mutta eiköhän se mene tunnelin sisäpuolella, kun noi hiontajäljet tms. lähtee hiekkapuhalluksessa pois..
    [​IMG]
    Keke väittää vieläki, ettei kestä, mutta omaan silmään nyt on tarpeeksi vahviketta. En tiiä siitä kärryyn sitomisesta, mutta eniten mua huoletti tunnelin ylöspäin nyrjähtäminen, jos tulee hyppy pahasti pystyyn, niin tuohon takapukin korvakon ja astinlaudan takaosan väliin tulee tolkuton rasitus ylöspäin. Nyt tuolla vahvikekäkkylällä saa sidottua tuon astinlaudan kunnolla tuohon rungon taka-osaan ja se vahvistaa tuota väliä. Joo, ois voinu olla pidempiki, mutta mulle välttää noinki.
    [​IMG]
    Tein kunnolliset puutulpat kennoihin ja pyöritin teipillä hiekkapuhallusta varten. NYT se toivottavasti ois siinä kunnossa, että sen vois viedä maanantaina sinne maalaukseen ja sais mahollisesti maaliin ensiviikon aikana ::) Tuli tosiaan investoitua tuo matonriepu, toivottavasti ois hyötyä johonki muuhunki hommaan, kuin tähän niin ei menis rahat kokonaan hukkaan. ;D
    [​IMG]
    Samalla hommasin ne sidontalenkit ja varakanisterin. Ei löytyny semmosia, ku oisin halunnu, niin ostin tommoset vääränlaiset ja teen niistä vähä järkevämmät. Eli heti alkujaan hakkasin noi isommat aluslätkät irti noista ja sitte liimaan kirkkaasta bensaletkusta palasen tuonne lenkin ympärille, että tuo lenkura menee jäykäksi, eikä pidä järkyttävää meteliä ja heilu holtittomasti sillonku kannu ei oo paikallaan.
    [​IMG]
     
  7. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Eiköhän se jo jotaki kestä, mutta varo silti isompaa vetoa takapuskurista alaspäin. Ja ei kantsi tarakalle laittaa kovin painavia jerryjä kanskaan :) Ylöspäinhän tuollanen rakenne ei kovin helpolla väänny ko on noin korkea tuo tunneli tuosta kohtaa. Mutta alas päin se pääsee taittuun koska tunnelin alareunassa ei oo kanttausta pitämässä tunnelia linjassaan. Jos ois alareunassa kanttaus, se tukis noin 100000000 kertaseksi tuon rakenteen vahvuuden ja materiaalivahvuus kestäs sillon olla jotain ihan mitätöntä.
     
  8. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Joo vahvikkeet oli aikasemmin jo hyvät. Varmaan tohon vanhan ja uuden rungon väliin alapuolelle kantsii laittaa vaa keimo jo osas neuvoa oikein, varmaan ehkä tarkotti tota jo aijemmin. (ite PRKL! ollu taas väärässä sore) tai ihan sama ite tiiät. pulttien puolesta itekki liputan!! arvaa oliko 1999 kelkassa löysällä kennon niitit yms telatunnelin katossa ja vahvikeet.. 5mm niitit oli pyöriny reijän 6mm ainaki nyt on nyhlokit ja rosteri pultit pitämässä kennoa telatunnelin katossa kii.
    JA jos haluaa joskus muokata ei tarvi poltella porakoneita ja katkoa teriä ottaa räkä räikän kätteen ja nips ja naps saa tehä mieleisensä muutoksen.. kiitos ja anteeksi
     
  9. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    itse myös pulttien kannalla, ne ei löysty ja kantoja löytyy mitä kukin vaan haluaa. ite oon laittanu uppokantaisia joissa ristipäämeisselin urat. semmoiset ei tosin sovi jos ne haluis vielä maalauksen jälkeen avatakin mut jos ei tarvii niin aika näkymättömät.
     
  10. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    pistä sami tohon taittoon vielä siihen orkkispaikkaan sellanen vastaava vahvike. Eli mikä tulee tohon tunnelin kattopuolelle.
     
  11. jiiipeee10

    jiiipeee10 Guest

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    alkais olemaan summiitti taas kuosissa.kun tietää aikasemman historian tuosta laitteesta :D
     
  12. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Jaa, onko tullu taas ostettua joku pahanilmanlintu? ;D :-[ Tuota historiaa kiinnostaa toki kuulla, että paa vaikka yv:llä tietoa, jos et tänne tahdo sepustaa..

    E: Tai oisko se ennemmin niin, että se pahanilmanlintu kaasuttaa kirotulla vehkeellä? Lähtökohat kuulostais yhtä lupaavalta ku aina ennenkin ! ;D
     
  13. Snakeyes

    Snakeyes Well-Known Member

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Samaa ajattelin jos tämä on sama kampe jonka Sallassa näkkiin viime kevväänä. Ei kuskilla hirveesti päätä palellut ;D

    Mutta aika hyvin on kampe muuttunut!
     
  14. Tico

    Tico Pro RMK -19

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Ajamista vartenhan nämä vehkeet on, toiset ajaa vain vähän kovemmin kuin toiset.
     
  15. jiiipeee10

    jiiipeee10 Guest

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    kaikki mäet on päässyt päälle .ei se huono kelkka ole kun korjaa pintavauriot.ja hyvä pääsemään ei tarvi kaasutella isommasti kun menee pikkukaasulla pintojapitkin ja kun antaa käskyä niin nousee pp.t ilmaan :D
     
  16. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Joo, noista käytönjäljistä kyllä oli puhetta, mutta ne ei haittaa. Ne on aikalailla parsittu kasaan, tosin tuo kuomu ratkeaa varmaan ennen tammikuuta ja sen joutuu kiinnitteleen puskuriinkin vähä patentilla, mutta roikkuu mukana, eikä kestä perse ostaa uutta.. ;D Mutta jovain, sain eilen vermeet pulverista ja muuten kyllä pirun hyvä, mutta tyyppikilpi ei vissiin oikein kestäny uunin lämpöjä ja oli ottanu pikkusen väriä itteensä, mutta so what.. ;D Edelleenkään en ymmärrä miksi porukka haukkuu hiekkapuhallusta. Tämä on puhallettu nyt 1.4 hiekalla (tolokun karkeaa) maali nyt ei ihan niin priima-tasanen ole, mutta ei haittaa, kun se takuulla pysyy kiinni. Ja ei ole vedelly pussille, eikä vaikuta kestävyyteen, kun sen on ammattilainen tehny niinku aina ennenki.. :)
    Hyvin tärähtäny ja epäselvä kuva kiluista.. ;D
    [​IMG]
    Nuo kennojen lähdöissä olleet puutapit pyörittelin vielä järkevästi sentin kerroksella jeesusteippiä, oli seki pikkusen ottanu uunin lämmöstä itteensä ja oli aika homma kaapia pois, lopuksi pesi tinnerillä liimajämät, niin kyllä ne välttää.
    [​IMG]
    Sitte piti vielä iltasella alkaa hirveällä sytöllä kasaamaan. Kasailin alustaa ja huomasin, että takapukin iskarissa on pikkusen välystä ja kaipais ehkä huoltoa, mutta se ei tuu nyt tähän konkurssiin.. ;D Ajais talvella sen paskaksi ja noituis, ku alusta ei pelaa.. ;D Sitte reaktiotangon toisesta päästä oli muovihela leikkaantunu ihan basaksi, niin siihenkin joutuu sorvaamaan passelin holkin, että viittis kasata. Se homma jäi siihen ja sitte maallaamaan mattoa tunneliin, eihän se 41 leveä mahtunu sinneppäinkään, kun sielä on tunneli täynnä pultinkantoja ja kaikenmaaliman vahvikkeita.. ;D Sitte sai jäähä kelkan kasailut eiliseltä ja keräilin voimia tähän päivään yön yli. Sitä sai taas miettiä, että ei sitä mahda käydä ihan täysillä, kun oli upottamassa rälläkkää 200km ajettuun mattoon.. :-[
    [​IMG]
    Jumalattoman päänsäryn saapuessa matto on nyt sitte 39 leveä.. Reunat viimeistelin lamellilaikalla, niin tuli ihan fiksun näköinen.. :)
    [​IMG]
    Iltasella pystyy jatkaa hommia jos jaksaa, vähä jänskättää miten passaa alusta noille kiinnikkeille.. ;D
     
  17. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Miksi se runko piti puhaltaa ku se oli kirkas ?

    ite oon käyttäny nuihin letkulähtöjen tulppaukseen maalarinteippiä, kestää uunin eikä tartu nii tolkusti kiini.
     
  18. Ässä

    Ässä G4 RS & REX2 RS

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Hyviä hommia nää pikku rojektit. Meillä on tallissa kolme ajamatonta 41 leveetä mattoo odottamassa samaa operaatiota... ;D Kuinka fiksua se on? ;D
     
  19. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Varsinkin kun ostaa ammattiliikkeestä sen teipin uuninkestävänä, suurin osa markettikamoista ei kestä...
     
  20. mölli75

    mölli75 AC XF8000 HC

    Vs: Cpcp:n 151" 800ptek invahissi goes 154"

    Tosta mun kelkasta myös jauhemaalari kevyesti puhalsi "pinnan rikki" sano et tarttuu paremmin ja tulee tasasempi lopputulos.. Ei oo ees astinlautojen karhennuksissa minkäänlaista kulumaa vaikka talvi potkittu.. :)
    Sama maalari käytti letkulähtöihin semmosta venyvää teflon teippiä missä ei ollu liimapintaa..en kyl tiiä saako sitä normi kaupasta?
     

Suosittele tätä sivua