arctic cat cougar -86

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Tomppa-86, 20/11/06.

  1. Tomppa-86

    Tomppa-86 racing

    tuli hommattua tollanen kelkka täs kuukausi sitte.. kelkka on 500 f/c suzuki spiritin koneella.. kyllä sitä nyittiin käyntiin ainaki viikko kunnes meni hermot ja kone auki.. männät meni vaihtoon ja kone kii.. uus vika löyty että siinä micro kytkimes oli häikkää ja se laitettiin vain nappi pohjaan ni rupes kipinäkin tuleen tasaisesti.. kelkka pelaa ihan hyvin lukuun ottamatta suurinta vikaa eli huono lähtemään käyntiin.. ei lähde ilman hörppy bensaa ikinä käyntiin ja kun kierrokset laskee alle 2000 niin siihen se sammuu.. yli 2000 käy tyhjää ja toimii hyvin.. aika jännä kyllä ku tyhjäkäynti ruuvit pohjassa käy tyjhäkäyntia n.2400 kiekkaa.. kaasarit on putsattu.. missähän vika ku ei alakierroksilla pelaa kunnolla?
     
  2. jhir

    jhir Well-Known Member

    jos on läppäkone niin kuluneet läpät. Siis reed valve kone.

    Eipä taida ollakkaan läpillä vielä tuo kone. Oisko kampuran stefat huonolla hapella?
     
  3. Tomppa-86

    Tomppa-86 racing

    jos ne stefat ois hajalla ni mitä se oireilis?? bensan saanti yks.. hyvin se kyllä pumppaa bensaa.. en kyllä osaa sanoa.. meneekö ne stefat helposti hajalle ku melkein kaikki aina syyttää noita stefoja.. en taho uskoa..
     
  4. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Oisko bensapumpun kalvot väsyny?
     
  5. Tomppa-86

    Tomppa-86 racing

    ei pitäis olla.. ne on vaihdettu ja pumppaa bensaa hyvin..
     
  6. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Oletko säätäny kaasarista muuta kuin tyhjäkäyntiä?
     
  7. Tomppa-86

    Tomppa-86 racing

    onhan niitä seos ruuveja pyöritelty ja neuloja koitettu joka asennossa.. en ite ainakaan keksi missä vois olla vika.. mites tuo bensa pinta kuinka tarkka se on?? ku se tyhjäkäynti suutin on paljon ylempänä ku pääsuutin.. että jos se bensa pinta ei yletykkään sinne asti.. sitäkin kerran koitettiin mut ei auttanu.. joku kirous siin kelkas on niinku aina ennenki =) pitää nykästä winha tallista rotaxin 377 koneella niin pelaa =)
     
  8. Tomppa-86

    Tomppa-86 racing

    kävin eilen taas nykimässä.. ei aiokkaan luvata ilman hörppy bensaa.. sitte ku laittaa ihan vähän hörppyä niin heti hörähtää käyntiin.. kyllä se nyt toimii että sillä voi ajaa.. jos vaikka sesongin jälkeen kattois sitte ne stefat =)
     
  9. AC440

    AC440 Livesports.fi

    Niin tai sit katot kesken sesonngin, kun muuten hurttasee ::)
     
  10. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Ikävä sanoa mutta mielestäni huonoin ikinä Suzukin valmistama kelkan moottori
     
  11. Tomppa-86

    Tomppa-86 racing

    voihan se olla.. äsken tyhjäkäynti suuttimia rassasin vielä uudestaan.. kyllä se vähän parani.. lähtee paremmin käyntiin ja ei enään alle 2000 sammu heti vaikka huonosti käykin pienillä kierroksilla.. kävin ostaan uuden primerinki.. kerran pumppaa primeriä niin lähtee hyvin käyntiin.. tais se vika olla vaan noissa suuttimissa.. et sellasta.. lumia odotellessa, jos tulee ollenkaan =)
     
  12. hannutk

    hannutk Member

    Vs: arctic cat cougar -86

    moi sama vika samakone suzuki 500 fc startillinen kelkka on arctic catt seetah 89 on kans vaihettu stefat männät penasa puolen letkut primeri pumpun kalvot kahvankatkaisin ohitettu puolaa vaihettu nyt cdi boksia menossa vaihtaan semoinen vielä vika että kun se sammuu niin ei milläään käyntiin kipinä menee heikoksi ja punertavan väriseksi ja ei ole niinkuin tulpassa kärkiien välissä vaan hyppiii misä sattuu. mangeeton sisus kalut mitattu pitäs toimia óhm.i lukuja jostain pitäisi saada olisko täälä muila ollut samoja onkelmia
     
  13. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    Vs: arctic cat cougar -86

    Tomppa.. neulaventtiilit vaihtoon,vuotaa kaasarit tyhjäksi. tai kohot hukkuu. EHKÄ.
     
  14. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: arctic cat cougar -86

    Miten bensapumpun tykytysletku? Onko kuinka vanha ja hapras? Siihen pitää olla sitte paksuseinästa letkua, ei mitään kirkasta bensaletkua.
     
  15. hannutk

    hannutk Member

    Vs: arctic cat cougar -86

    nyt toimii vaihettiin kone poalriksen 340 f ihan hyvin liikuttaa
     

Suosittele tätä sivua