sdi lynxin käynnistys ongelma!

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä ^^hämis^^, 10/12/11.

  1. ^^hämis^^

    ^^hämis^^ rimmeri

    Elikkäs käytinpä koneen auki ja vaihdettiin männät ja alakertaan laakerit ja stefat. kone kasaan paikoilleen ja kelkkaan kiinni. ensimmäiset nykäsyt hörähtelyä ja sen jälkeen ei mitään. kipunaa tullee ja bensaaki saa. seuraavaksi ilmesty semmonen vika että kun virrat laittaa päälle niin akkuvalo vilkkuu ja summeri piippaa niin kauan kun virrat on päällä. eikä käyntiin kirveelläkään. koneessa puristukset noin 9,5 molemmissa pytyissä eli ne ok. staattori mitattu ja seki ok. releitä olen kokeillu vaihdella uusiin eikä vaikutusta. onko kellään ollu samanlaista vikaa? lumetki tuli niin ajamaan pitäs päästä :D
     
  2. Juhniz

    Juhniz Catti CrossÄmmä8

    Vs: sdi lynxin käynnistys ongelma!

    Ens hätään lataileppa akku. Löytyy varmaan sielt se vika.. Jos on tarpeeksi tyhjä akku ni ei jaksa käydä kunnolla/ollenkaan..
     
  3. AKK

    AKK Ski-Doo MXZ Comp.

    Vs: sdi lynxin käynnistys ongelma!

    Mulla teki vähän samaan malliin rempan jälkeen. Siis hörähti vaan ja sen jälkeen ei ees luvannu. Kaasu pohjassa nykimällä koneen kuivatus ja uudet tulpat kehiin johan alko rokkaamaan. Meni tulpat kun kasatessa tuli öljyn kanssa läträttyä joka tietysti on ihan suotavaa.
     
  4. yamahasrx700

    yamahasrx700 Well-Known Member

    Vs: sdi lynxin käynnistys ongelma!

    Sama homma, eka hörähdyksen jälkeen sai nykiä varmaan 50 kertaa. Tulppia en vaihtanu.
     
  5. ^^hämis^^

    ^^hämis^^ rimmeri

    Vs: sdi lynxin käynnistys ongelma!

    vikaa löyty moottorin ohjauksesta ja menee viikolla ohjelmointiin. jospa se alkais sen jälkeen paukuttelleen etiä päin :)

    Edit: akku sökö. nyt rokkaa taas
     

Suosittele tätä sivua