Haapaveen reitit...

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kulukijapoika, 25/1/11.

  1. anddi77

    anddi77 AC XF8000 CrossCountry -14

    Vs: Haapaveen reitit...

    Katohan, luulin, että SLMKK menee sinne asti. Itekkin olen järjetöissä työskennellyt viimeset kymmenen vuotta, niin aina tahtoo jokaisessa olla ongelmana tiedotus. Toivottavasti alakaa hommat huilaamaan, sillä nykyisen siikalatvan ja haapaveden alueella on kyllä hyvin reittiä, ei tarvisi kuin hieman risusavottaa suurimmalta osin. Kun alkaaa kilometrejä laskemaan, niin niitä tuolla alueella todella paljon.
     
  2. tek

    tek Lynx RE E-Tec -15

    Vs: Haapaveen reitit...

    Viimetalvena kävin ensimmäistä kertaa Haapavedellä ja oli hyvät reitit. Satuinkin kyllä heti sen lanauksen jälkeen.
     
  3. HemPPaz

    HemPPaz Lynx RS-14

    Vs: Haapaveen reitit...

    Moroo.

    Käytiin viikonloppuna vähän pohjia ajamassa niin huomasin että kyllä Haapaveden reiteillä on taas jotain tapahtunu.
    Kuljunnevan läpi menevän reitin varteen oli tullu merkkejä jotain 15kpl parille kilometrille :eek: Mutkia monta ja pari huuto merkkiä vaaranpaikkoihin. Joelle asti ei päästy kun oli yks niin iso kanava nevan laidalle ettei ennen kolaamista pääse yli.
    Kerhon vuosikokouksessa oli puhetta piipsannevan-korkatin reitistä että kaivurilla oltas tehty se uusiksi. En ihan varmaksi sano kun jäi iteltä auki se että oliko se aikomus vai jo toteutettu urakka.

    Tämä on todellakin kelkkailussa ehkä tärkein asia. Ja on varmasti niitä kelkkailijoita jotka ei edes tiedä koko kerho toiminnasta mitään.
    Kaikki kelkkailijan jonkun kerhon jäseneksi saamiseksi pitää vain kelkkailija toiselle tiedotta ja joitakin kevempi kallosia vähä patistaakkin liittymään kerhoon.

    Ite oon vaan kyllä vähä huono sanomaan tapahtuuko täällä sit mitään kun vasta ensimmäistä talvea aloittelen kerhon jäsenenä, mutta oon ainaki kuullu vähä että ovat kehuneet tämän seudun reittejä yleensäkki. Siis nämä kehut on tullu tuolta keskisuomen puolelta.
    Ja onhan se näin että ajoitpa missä vain( pois lukien lapin turisti reitin) niin on vaan helpompi ajaa kun on joku mukana joka on ennen sielläpäin ajellu niin ei niin helposti eksy.
     
  4. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: Haapaveen reitit...

    Elekää ihimetelkö, jos on yksinäinen Yamaha reitin varrella - hävis kipinä ja perjantaina haetaan pois. Tuon vehkeen kanssa alakaa hävitä iteltäkin kipinä kelkkailuun :mad:
     
  5. Kulukijapoika

    Kulukijapoika Member

    Vs: Haapaveen reitit...



    Heh he heee !!


    No joo se on lottovoitto työntyä suoleen... yömahat on kelkkailun dinosauruksia ;) mutta kipinää pitäs kumpaaki saaha ;)
    vaiha merkkiä :-\ osta vaikka ski ski ski skiDooooo... :p ( äännetään kummeli äänellä ) mutta mutta onneksi tulip noi pakkaset niin jospa ne ojatki jäätys ja pääsis Haapaveen hurjat poispäin kohti seikkailuita.. Onkos kukkaa hurja ajanu jo Vatjusjärvien ylitte?? :-[ vois sitte itekki kokkeilla ;)

    jeeeoooo se on automaatti !!!
     
  6. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: Haapaveen reitit...

    Kyllä tuo jammu pitäis saada ensin käyntiin, että voi ees harkita vaihtoa. On se nyt kumminkin kotona, eikä reitin varrella.
     
  7. Kulukijapoika

    Kulukijapoika Member

    Vs: Haapaveen reitit...



    Hallelijahhhh !!!

    no jooo.. käyvä kelkka on jees.. Reitit kuulemma meleko märän olosia ojien kohilta. Mennessä on kivaa ja tullessa vähä jo kolisee niin ne meinas Oulaisten pään kelkkahemmot :p sais tulla pikkusen lunta lisää ja olla pari päivää parinkymmenen pakkanen... kuinkas moni on Haapaveellä jo korkannu reitillä?? Ite oon parikertaa kiertäny talon :p ;D


    joooo se on automaatti ;)
     
  8. Kulukijapoika

    Kulukijapoika Member

    Vs: Haapaveen reitit...

    On hilijasta tekis mieli kiljasta..

    Reitit korkattu... ei reittihuoltoa haapaveellä..ojat ja järvet sulia ei voi poltta kumia.. ;) Absilla kuha karkelot !!!!! tosiaan tännään ensi reissu tälle suvelle.. jalat käet tulessa ;) nivalasta kuus kelekkaa absila .... Ja käjet miehekkäästi lippaan... :) Kommeita lynssejä.... :) Järvilä jäällä vettä pirusti...

    Nooooooooo antakapaapa kelkka miehet kuulla itestänne missä mennään ja millä sykkeellä ... reilusti niin ku aina .)
     
  9. DilleWille

    DilleWille Arctic Cat ZR6000R

    Vs: Haapaveen reitit...

    Tänään tullaan taas lynzien ja ski-doon voimin haapaveelle iltakahville Nivalasta. Ei muutako tulkaa jutteleen :)
     
  10. tpuolita

    tpuolita Polaris Trail Touring 550

    Vs: Haapaveen reitit...

    Moro,

    jokos Haapavedellä iso/pieni vatjusjärvi on ajokunnossa - pääsisi Etelälahdelta käymään apsilla kahaveella?!

    -teemu-
     
  11. _max_

    _max_ sxr

    Vs: Haapaveen reitit...

    mites muuten nivalanpäästä lähtö haapaveden suuntaa ? siis mitä kautta rata ylitetää. eipä oo vielä vihtinyt siihe suuntaa ku ei tietoo mistä virallinen nykyään menee vai meneekö ollenkaa
     
  12. Kulukijapoika

    Kulukijapoika Member

    Vs: Haapaveen reitit...


    Morooo...

    Joo kyllä vatjusjärvien yli pääsee on vaan palio vettä jäällä lumen alla ( ei kannata löysäillä ) mutta ku reitillä jo ajettu niin ainakin eilen pääsi ihan hyvin... ei oo kyll teräsjää ku viissenttistä isossa järvessä mut kohovajäätä niin että kyll se kestää.. Itte tosiaan eilen ajoin siitä yli... Nivalan kelkkamiehille töttöröö !!! tullaan jutteleen kuhan saahaan kelekka taas liikkeelle... sukset mennee vaihtoon ;)

    t kulukijapoika

    On niitä vaan outoja lihaksia jotka löytyy vaan kelekalla leikkiessä ;)
     
  13. HemPPaz

    HemPPaz Lynx RS-14

    Vs: Haapaveen reitit...

    Mekin tänään ajettiin varjusjärvien yli. Ei kyllä missään kohtaan tullu vesi uralle tai en ainakaan huomannu. Joo ja varmaan vauhtia kannattaa pitää jos ne ylittää. Nivala Ylivieska suuntaan jos lähetään niin Rytkynjärven yli ei oo vielä kukaan ajanu vaan oli keirretty teitä pitkin.

    Ja niin joo.. Oli lanattu Vatjusjärvi - Kuljunneva. Oli niinku moottoritie :D mutta ei kannata silti liikaa kiihdyttää ku oli pari ylläri ojaa. Haapakoski - Keskusata väliä oli kans lanattu ja oli sopivalla patilla.

    Pitänee varmaan loppuviikosta käydä Nivalassa oli sen verran mukavaa reittiä ainaki täällä alkupäässä..
     
  14. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: Haapaveen reitit...

    Soittakaapa Veli-Pekalle että puksuttelee sillä tampparilla Nivalaa kohti kiireesti. Sais ojat lunta täyteen ja hyvät pohjat ku nyt kävis.
     
  15. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: Haapaveen reitit...

    Tuli tänään viimein ajeltua vatjusjärvelle ja Ollalaan päin. 35 km koeajoa, kun Jammussa on nyt uus ( käytetty) staattori. Hyvinhän tuo pelas, mutta reitit kaipaa vielä lunta ja varsinkin pakkasta kun täysin sulia ojia vielä on. Pääsee niistä toki yli. Tuolla vanhalla tolppakeulayamahalla vaan ei tarvis paljon pattia olla kun joustovara on niin lyhyt, että tuntee milloin selän välilevyt lyö pohjaan ;D
     
  16. Kulukijapoika

    Kulukijapoika Member

    Vs: Haapaveen reitit...



    No hyvä että jammusetä jälleen liikkuu :-* ...joo onhan nuita patteja.. Ihtellä kelekkaan menossa suksenvaihtoviikot ja rättärit eli happydaysit ( ketjukotelon öölit ). Ei siinä sen kummosempia :p Töihin tullessa tos iltapäivällä oli useempia kelekkoja Absin pihalla.. Dääm !!!
    Kyllä harmitti ku harrastukset estää työt vaan miten se oli ;)


    Painetaan tyyttiä niin tytöt näkkee että kulukijapojat mennee.... 8)
     
  17. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: Haapaveen reitit...

    Tulihan se ensimmäinen makkaranpaistoretki käytyä tänään. Heiskan mökille ja Mäyränjärven kautta takasi kylälle. Kaikkinensa 75 km. Ihan riittävä näin eka retkeksi kun melkoista patikkoa välillä ja syviä sulia ojia. Retki meinas kyllä päättyä jo ABC:llä käyntiin kun siinä pesäpallokentän nurkilla on aika kauhea sula oja. Jus ja just pääsin yli ABC:lta päin tullessa. Melkoista sukeltamista ;D
     
  18. DilleWille

    DilleWille Arctic Cat ZR6000R

    Vs: Haapaveen reitit...

    Ei muutako ylikulkusiltaa pitkin nätisti ajatta. Ei ole vielä sen virallisempaa reittiä olemassa
     
  19. Kulukijapoika

    Kulukijapoika Member

    Vs: Haapaveen reitit...


    No hei taas....

    Juu on se vaan niin hiljainen tää sydän talvi täälä osiolla.. Asiasta toiseen onko Haapaveen kerholle hankittu joku uusi telahäkkyrä jolla oli vejetty peräsä jottai putkia viimme viikolla.. oli vuan sellanen nähty kömpivän reitillä :p....

    nyt jo luulis ojienki jäätyvän :-\ oli nimittäin pakkasta aamusella 28 astetta...
     
  20. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: Haapaveen reitit...

    Missä on se kielletty pätkä Ylivieskaan mentäessä? Luin Haapavesi-lehdestä, että Rautio on sanonut sopimuksen irti ja tämä pätkä on Ylivieskaan päin Haapavedeltä. Eikö siihen pitäisi saada korvaava reitti jostain?
     

Suosittele tätä sivua