Kypäräkamera

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä miikka80, 5/1/06.

  1. aboli

    aboli Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Mulla löytyy. kokemusta ei nyt niinkään vielä mahottomia ole ;D Aika isokokoinen palikka.
    Tuostahan on nyt tuo pienempikin malli: Drift HD Action Camera.
     
  2. V-max Mään

    V-max Mään 660r, F7

    Vs: Kypäräkamera

    Sattu oleen ison veden takana halvalla tuo steath ja kaupan päälle se "tehoakku" nii ajattelin sillä että jos semmosen...
     
  3. Eikka_

    Eikka_ Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    oli cyberphoton sivuilla aika edullisia goproita ja olihan sielä vähän muutaki ::)
     
  4. zuz

    zuz Member

    Vs: Kypäräkamera

    Tuo 16gb oli vanhoissa contour malleissa. Nyt myytävissä kaikissa contour kypäräkameroissa toimii 32gb. Jos kävisi niin huono tuuri, että saisi vanhan contourin, jossa ei toimisi 32gb. Niin firmwaren päivityksellä saa toimimaan. Muiden kypäräkameroiden valmistajien nyt myytävissä tuotteissa 32gb toimii.

    Contour kameroiden firmwaren päivittäminen kaikki mallit. Omalla vastuulla!
    1. Kytke kamera tietokoneeseen USB väylään.
    2. Tarkista nykyinen firmware versio contour storyteller ohjelmalla. Käynnistä storyteller ohjelma. Valitse työkalut ja valitse määritä kamera. Oikealla yläkulmassa lukee esim. laiteohjelmisto v1.17. Kyseinen numero kertoo firmware version numeron.
    3. Valitse kamerasi http://contour.com/software/firmware Vertaa firmware version numeroa sivulta omaasi contour laiteohjelmiston versioon ja päivitä omalla vastuulla mikäli sinulla on pienempi numero esim. v1.16.
    4. Firmwaren päivitys valitse kamerasi http://contour.com/software/firmware sieltä lue Upgrade Instructions: ja toimi ohjeiden mukaan.
     
  5. ProJumi

    ProJumi 850 Rmk - 19

    Vs: Kypäräkamera

    No voi juma... tuli tosiaan toi kypäräkamera tilattua, ja ku se vihdoin ja viimein saapu, niin eihän se tietenkään puhunu eikä pukahtanu, vaikka kuinka ohjekirjaa selaili ja vaihteli pattereita... no takuuseenhan toiki menee...
     
  6. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Kypäräkamera

    Onko Contour HD:n omistajilla ollut noin niinku kamerateknisesti jumiongelmia? Ittellä tehnyt viime aikoina semmoista, että hetken kuvaa ja sitten vetää ittensä hirteen. Eli näyttää kuin olisi tallennus päällä (punainen valo palaa), mutta ei reagoi mihinkään nappiin. Eli ei saa tallenusta pois päältä ja pitää sammuttaa akun irroituksella. Yhden pätkän kerkesin katsoa ja oli tosiaan pätkässyt tallennuksenkin muutaman minsan päästä käynnistyksestä. Voiskohan kortissa olla vikaa? ??? Taijan marssia Go Pro-kauppaan, jos ei kortin vaihdolla tokene...
     
  7. MrJuppe

    MrJuppe Guest

    Vs: Kypäräkamera

    Oma Contour HD nyt vuoden vanha eikä ole pätkinyt kyllä ikinä mitenkään.Ollut kelkka- ja Off-Road käytössä ja saanut aikamoisia iskuja,kuraa,ym osakseen.
    Korttina 16GB ja luokka 4.
    Oletko kokeillut kuvata vähän heikommalla tallennuslaadulla,että pelittääkö sitten.Silloinhan se vois vaikka johtua kortista jotenkin toi jumi...
     
  8. tuzeez

    tuzeez Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Onkos jässiköillä vinkkejä contourin videotiedostojen(.mov) muuttamista esim .avi tai .wmv? Pitäs saaha jotaki editoitua ettei ihan turha ostos..
     
  9. kakkis

    kakkis Titanic

    Vs: Kypäräkamera

    kannattaa hommata jokin ohjelma mikä lukee noita.mov tiedostoja suoraan. jos sie ensin muunnat ne muuksi, editoit ja sitten päättelet, niin laatu kärsii joka kerta siitä.
     
  10. maxfun

    maxfun Polaris RXL 1992

    Vs: Kypäräkamera

    Tän topicin sivulla 73 on pari konvertointiohjelmaa mainittuna! Kyllähän tuo konvertointi pitäisi onnistua ilman, että kuvanlaatu kärsii konvertoinnista!

    Tässä testivideon pätkä kuvattuna Muvi HD Pro 'Gumball 3000' special edition kameralla ja resoluutiona oli 720p.
     
  11. Poikanen

    Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

    Vs: Kypäräkamera

    Lakkapäällä Tornissa oli goprota myynnissä, olis ollu myös vanha malli hyllyssä.
     
  12. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Kypäräkamera

    Itte asiassa olen kuvannut heikoimmalla mahdollisella laadulla (tietokoneohjelman settingeistä heikoin laatu ja kameran takaa low-asetus), silti tilttas kerran viime reissulla. Toisaalta näppäsin kameran takaa tänä viikonloppuna low-asennosta high-asentoon ja selvästi tuo tilttailu lähti lapasesta. Eka pätkä low-asenossa kuvattuna oli tallentunut kokonaisuudessaan. Kahtelin tuossa pätkiä (n.30sek ennen kuin tilttaa), niin tuo napukan vaihto teki kuvasta ilmeisesti 16:9, kun se toisessa asennossa on ilmeisesti normi 4:3. Luultavasti tuo kortti ei ota tuota korkeampaa laatua sitten enää vastaan ja vetää tilttiin. Täytyypä koittaa vaihtaa tuo kortti ens alkuun, tuossa nykyisessä kun ei lue, että minkä luokan kortti ja se tuli käytettynä käytetyn kameran matkassa....kamera siis luultavasti ihan ensimmäisiä Contour HD:ta mitä on puskettu maailmaan. Voishan tuon softankin koittaa päivittää, kun aina kiireissään skipannut ne ehdotukset... ;D

    Sitten toiseen aiheeseen eli oottako saanut säädettyä tuota kuvan kirkkautta miten Contour HD:stä? Tuntuu, että otokset ovat aina niin pirun pimeitä. Toki ymmärrän, että tämmönen optiikka vaatis sen auringonpaisteen, jotta valomäärä riittäis, mutta onko tuohon mitään oikotietä/tekohengitystä?
     
  13. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Vs: Kypäräkamera

    GoProon matsku tuntuu myös olevan melko pimeää ihan sellaisenaan, mutta heti kun pyöräyttää editointisoftan läpi ja pakkaa johonkin muuhun muotoon ilman muita säätöjä, niin johan kirkastuu.. Outoa ???
    Huomannut myös sen, että jos pakkaa tuon normi videokameran HD matskua uudelleen AVCHD muotoon, niin kuva muuttuu pirun tummaksi. Tarkka se kyllä on, mutta tumma. Eli oiskohan tuolla formaatilla jotain tekemistä valoisuuden kanssa... ::)
     
  14. kakkis

    kakkis Titanic

    Vs: Kypäräkamera

    voihan niissä olla eri asetukset eri formaateille. joka tapauksessa, aina kun videota käsittellään ja pakataan uudelleen, laatu kärsii, ainakin vähäsen. ei välttämättä niin että ihmissilmä sen huomaa mutta kuitenkin. ja sitten kun kerran käsiteltyä muutetaan ja muokataan uudelleen niin sitten sen alkaa jo huomaamaan... jos haluaa editoida, niin kannattaa se tehdä suoraan raakamateriaalista, ja sitten vasta muuttaa se kokonaisuudessaan toiseen muotoon. ei ensin eri formaattiin, sitten editointi ja päättely...
     
  15. hietsu88

    hietsu88 144" switsu

    Vs: Kypäräkamera

    tänään postissa putkahti tämmönen contour. linssi sydeemis lukee 1080p hd 135 wide takakannen tarras lukee model 1309
    tilasin pixmaniasta mielestäni jonku720p contourin mutta tiedä sitten ::)

    en tiedä onko kiinailainen tehny jekun vai mikä tässä mättää kun on tuo kypäräkiinnike ja siinä se keskiö millä se tulee kameraan kiinni niin saako sen vaihdettua tuohon mikä tulee lasinremmiin. ei hellävaraisella kääntelyllä ja vääntelyllä keskiö liikahtanutkaan. oonko minä tosiaan vain pihalla vaiko miten nuo touhut pelaa ;D
     
  16. Temmu

    Temmu Yamaha Rx-1 GT -07

    Vs: Kypäräkamera

    Samasta paikasta ittekin tilasin ja myös tota kiinnikkeen irrottamista jeesustelin aikani. Kyllä se irti lähtee, mutta siinä on velcro-teippi mikä estää sitä irtoomasta helposti -> pikkuhiljaa nitkutellen se siitä irti lähtee...
    Ja 1080p versio se minullekin tuli. Hyvä värkki.
     
  17. musto

    musto #222

  18. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    Vs: Kypäräkamera

    Niin eli tuo on toinen akku tuohon kameraan suoraan. Siinä kamerassa ittesäänki on yks ja siihen tulee tuo "lisäke" missä on toinen. Lisäksi siinä tullee uus takakansi tuohon koteloon, että mahtuu tuon lisäkkeen kans kiinni. Kätevä lisä tuo lisäakku, mutta ite koin sen lcd-näytön kätevämmäksi ja hyödyllisemmäksi.
     
  19. Tommii

    Tommii Polaris 800 Dragon

    Vs: Kypäräkamera

    Mikähän vaivaa omaa GoPro 960 kun yrittää alkaa ottaa videoa niin piippaa vaan 3 kertaa eikä alota?Muistikortti ja kaikki on ???
     
  20. maxfun

    maxfun Polaris RXL 1992

    Vs: Kypäräkamera

    Oletko aikaisemmin kuvannut ko. kortille? Onko akussa tarpeeksi poweria? Tarkista ettei muistikortti ole lukittuna, kokeile jollain toisella laitteella et muistikortti on toimiva, alusta muistikortti GoProlla jne.
     

Suosittele tätä sivua