FX Nytro RTX keskustelu

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 25/3/07.

  1. hessu93

    hessu93 Nytro SE -10

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Sehän hyvä ettei tuota suurempi vika ollut :) Saas nähdä millon täällä akku sanoo sopimuksensa irti, oispahan sitten jo hyvä syykin päivittää kevyempään tekeleeseen! Ootteko asennelleet nytroon xenoneja minkä verran, saako paremman valotehon vai hajottaako xenonit valokuvion?
     
  2. PKE

    PKE Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    No mutta etkös sinä päättänyt eilen varsin kova "äänisesti" vaihtaa leiriä? ;D 8)
    Kuumia kavereita nää nuoret...
    Ehtiköhän se kuivaksi sahattu akku jäätyä?

    Hessu93 kaiva xenon juttuja haulla. Ei kaikkea jaksa/ehdi moneen kertaan kirjoittaa.
     
  3. Kurre89

    Kurre89 Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Teippasin kelkan kylkeen Taiga tarran ::)
     
  4. fxjannu

    fxjannu -19 Xterrain 850 RE 3700

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Mielenkiintoista luettavaa...
    Melkonen on / off mies ;D ;D
     
  5. Kurre89

    Kurre89 Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Myönnetään.. ::) Mutta on tuo minun kelkkakin ollut vähä on / off :p
    Nyt tulikin muuten uus juttu mieleen! Onko mahdollista että telaston säädöillä olis jotain vaikutusta tuohon vetopyörien ylihyppimiseen? Siis muulla kuin telan kireydellä tietenkin?

    Tuntuu jotenki uskomattomalta mutta ihan kuin olis vähentyny se ylihyppiminen sillä että hakaset kiristin M:lle niiden oltua S:llä ja kaikki säädöt telastosta ihan löysimmillään. Hihnat myös pisimmillään. En tiä.. kummaa hommaa tää kelekkailu..
     
  6. Larkko

    Larkko Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Itellä Cobran bi-xenonit miniballasteilla ja valoteho paranee eikä valokuvio hajonnut. Vähän piti miettiä, että kaikki boksit ja johtoniput sai mahtumaan siististi muovien alle, mutta muuten meni heittämällä paikoilleen.
     
  7. summit

    summit ski-doo expedition LE 900 ace turbo

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Ite kans laitoin cobran xenon sarjan ja valoteho meni paremmaksi 100-0
     
  8. hessu93

    hessu93 Nytro SE -10

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Juu kiitti tiedosta, täytyypä melkein laittaa xenonit tilaukseen!
     
  9. jarimink

    jarimink yamaha viper xtx

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    nii mites niitä lohkolämppäreitä onko väki laittanu nytroihin
     
  10. Kurre89

    Kurre89 Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Ajattelin tänään itseasiassa ostaa "lohkolämppärin" Biltemasta. Ei olis maksanu ku 30€ sellane hiaaano kuumailmapuhallin. ;D 8) Ajais varmasti asiansa ku virittelis pari tuntia ennen lähtöä sen puhaltamaan vaikka toisesta kyljestä kuumaa ilmaa moottoriin. Eipähän releet olis ainakaan jäässä ku näin tekis. Ajatuksia tästä aiheesta? ;)
     
  11. Laplander

    Laplander Just A Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    No ostat sellasen liimattavan säteilylämmittimen mikä nuissa "uusissa" autoissa nykyään on, jos sieltä löytyy sellasta pintaa mihin sen liimaa..
     
  12. PKE

    PKE Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Jos öljypohjaa tarkoitat, niin aika turha homma kun ei sielä juuri öljyä ole. Ja sumpun kyljessä tommonen ei juuri konetta kyllä lämmittäisi. (Eikä sumppu kestä moista "silitysrautaa")
    Toki se öljy lämpiäis, mutta kun se kone pitää saada ensin käyntiin että öljy virtaa sinne.

    Eli ainoa todellinen vaihtoehto olisi nesteiden lämmittäminen sillä letkulämmittimellä kuten RX-1. Mutta en ole kuullut että kukaan olis Nytroon viritellyt moista.
     
  13. Pelto Racer

    Pelto Racer Viper 162" MCX270

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu


    Muistaakseni mönkkäri ukot laittanu jotain Hyundai Gets:iin tarkoitettuja letkulämppäreitä. Elikkäs sopis Kelkkaankin, kun on suunnilleen saman kokoset letkut.
     
  14. summit

    summit ski-doo expedition LE 900 ace turbo

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Yhdellä kaverilla näin semmoisen lämmittimen missä oli kiertovesipumppu samassa,
    eikä ollut mikään ison kokoinen pitää kysästä mistä hommannut...
     
  15. 700efi

    700efi joku lossi

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    tuommonen kyllä kiinnostas. pistäppä tänne infoa, kun tiijät asiasta enemmän
     
  16. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Samaa mietin, pakkasta oli vissiin aika reilusti. Kyllä akku kestää tyhjäksi kuitenki sahata mutta pakkastahan se ei varaamattomana tahdo kestää.

    On mahdollista. Mulla oli viime viikonlopun ajoreissulla matto liika löysällä. Hypytti yli helpommin aina sillon ku telasto oli painuneena kasaan, ei välttämättä kokonaan mutta sen helpommin hyppi yli mitä enempi joustoa oli käytetty. Kiristelinki mattoa koko ajan, nyt on sen verti kireällä että kestää tasaisella napata kaasu pohjaan mutta jos esim takapukki on painunu kasaan niin hyppii yli.

    Kyllä tuntuu että Nytro vaatii ehdottomasti läpivetävät, tuo matto on oltava muutoin niin mahottoman kireällä ettei sisävetoiset hyppis yli.
     
  17. Kurre89

    Kurre89 Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    En ymmärrä mikä siinä akussa oli. Oon starttaillu kelkan tuolta pakkasesta monta monta kertaa sillon ku se oli palasina vailla eturunkoa ja pakkasta ON OLLU ja kaikki sähköt, releet yms. on ollu ihan lumen ja jään peitossa JA SILTI se on aina vaan lähteny käyntiin. En pysty mitenkään ymmärtämään että se akku olis nyt paljon pienemmillä pakkasilla ku ennen ni päässy jäätymään vaikka pari kertaa kelkan käynnistin ja käytin lämpimäksi paikallaa ilman ajoa.

    NYT kelkassa on edelleen se vanha akku kiinni! Kävin näyttämässä akkukaupiaalle (kun itseltä nyt ei yleismittaria sattunut löytymään) niin tuomio oli että tällä akulla saa vaikka auton käyntiin! :eek:

    Noh, minä sitten ostin laturinki ittelleni ja pari tuntia sisällä lämpösessä latasin akkua ja hiomapaperia annoin navoille jos olis niissä sattumalta ollu koko vika. No ei muutaku ku akku kiinni kelkkaan ja virrat kyllä sytty taas hienosti mutta bensapumppu EI lähtenyt pyörimään.

    RATKAISU: Kannu kuumaa vettä releitten päälle --> TOIMII! Lähti käyntiin ja hienosti. Kävin heittämässä pitkän lenkin että varmasti on latautunu ja lähti se uudestaan jo käyntiin esson pihasta ku kävin tankilla.

    En todellakaan nyt tiedä varmaksi mutta oletan että se akku oli tyhjentyny sen verran että se ei jaksanu sitä ehkä jäätynyttä relettä pyöräyttää väkisin päälle niinkuin se aina ennen tuolta on jaksanu. Katotaan huomen aamulla miten on että tartteeko taas kupin kuumaa ennenkö jaksaa vai ei.

    Ps. Pikkasen ihmetyttää kun ei tullu mitään eloa kun koitin apuvirralla käymään.. ??? toivottavasti oon vaan niin "käsi" etten osannu laittaa piuhoja kunnolla.. ::) pääasia että se nyt toimii... ehkä... ;D
     
  18. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    En ymmärrä, mitkä asiat tuohon vaikuttaa. Kun hommasin Nytron, ajattelin (juttuja lukeneena) että läpivetävät pitää laittaa koska kelkkani voimansiirtoa rukattiin terävämmäksi ja matossa oli, piikit. Siis piikit, ei mitään pikku nastoja. Ei mattoa kuitenkaan tarvinnut kirrata tehdas arvoista enempää eikä minulla ollut mitään ylihyppimisongelmia.

    RX:n osalta olen kuullut samaa. Rukatulla voimansiirrolla (kytkin/vari + tiheät välitykset) ja pitkällä 151 matolla, ei hypi yli vaikka matto on melko löysällä. Jahka ensi viikolla saan kaasua, tiedän hyppiikö yli niiden kanssa. Yhdessäkään kelkassa en ole tarvinnut läpivetäviä, ainakaan vielä.
     
  19. jarimink

    jarimink yamaha viper xtx

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    misäs noi releet sit on jos ongelmia tulossa
     
  20. Kurre89

    Kurre89 Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Ihan nokassa neljä mustaa pötikkää jonossa.
     

Suosittele tätä sivua