iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Vs: iq 600rr

    ;D No valuta vaikka puhtaaseen astiaan ja kaaja takasin tankkiin. Menee seki liru hyötykäyttöön. Ja niksipirkkavinkkinä kaikille joiden mielestä RR:n kulutus tuntuu kovalta: Asentakaa tuntimittari ja ihmetelkää kulutuksia L/h. Ei oo enää ollenkaan pahat lukemat! Vastaa about 40 heppasen 2T perämoottorin kulutusta. ;D Muutenki ku nuilla umpisreissuilla kertyy matkaa max. 10km/tunti, niin ei oo mitään mieltä katella kulutuksia /100km ::)
     
  2. Nysa

    Nysa Active Member

    Vs: iq 600rr

    kyl se bensan kulutus on niin pieniosa kelkkailun kuluista et jaksa siitä ees välittää.. enemmän mä arvostan sitä et on hyvä ajaa ja tykkää siitä.
     
  3. rs

    rs Lynssi

    Vs: iq 600rr

    ja ei tuo nyt niin erityisen paljoa syö polttoainetta verrattuna siihen miten mukava sillä on ajaa ::)
    kannattaa siirtyä vaikka hiihtolajien pariin jos tunnostaa että ei raski tankata ;D
     
  4. general

    general Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    aamen :D
     
  5. Harri.T

    Harri.T lynx

    Vs: iq 600rr

    Hei kerrotko mitä hilppeitä sulle tuli vareihin??
    Ja oletko tyytyväinen voimansiirron toimintaan?

    Mulla pitäis jotain tehä tolle rr:lle et sais lähtöjä lisää. Ei nyt oikein piippaa niinkö pitäs tolla karkealla matolla.
    Mulla muuten vakio mut välit on 21/40
     
  6. UniCorn

    UniCorn 600RR

    Vs: iq 600rr

    Isukki kyllästy, kun aina painaa astinlaudoille lunta ja meinaa jäätää siihen, ni teki sit tälläsen ratkasun:
    [​IMG]

    Mitä nyt kokeilin viime viikonloppuna, ni vaikutti tosi hyvältä ja teen varmaan itellekki samanlaiset :)
     
  7. rmm

    rmm IQRsdi ja IQRR

    Vs: iq 600rr

    Miellä on oltu tyytyväisiä tommosiin ratkasuihin 3 kelkassa.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  8. EsaHH

    EsaHH Polaris Rush 800 Pro R ES LE 2014

    Vs: iq 600rr

    Ois RR:ään passeli slp:n single pipe ylimääräsenä. 500 € ois hintapyynti, Laittakaa yv:tä jos kiinnostaa.
     
  9. Harri.T

    Harri.T lynx

    Vs: iq 600rr

    No niin, nyt sitten irtosi moottori. Kumityynyt hajalla ja se rauta mihin etutoppari tulee niin halki..
    Asiallisen näköisiä astimia tossa yllä, pitää itellekki tehä samanlaiset.
     
  10. kikoske

    kikoske Khaos Slash 155

    Vs: iq 600rr

    ;D Eilen kävi sama juttu mulle. Meni variaattorin puolelta molemmat kumityynyt rikki ja ajot loppu siihen. Ei muuta ku kone irti ja uutta tilalle....
     
  11. racer

    racer mxz competititionioni pakkadede

    Vs: iq 600rr

    töttöröö tyhjäkäynti jää huutaa 4500rpm paikkeille, imua ku antaa nii laskee normaalii, toinen tulppa on vaaleampi eli jostai hörsii ilimaa ylimäärästä. oisko kampi stefa menny?
     
  12. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: iq 600rr

    Kannattaneen ekana katsoa kurkut.
     
  13. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Jokunen sivu taaksepäin oli juttua suksen kiinnityspisteen siirtämisestä taaksepäin ohjauksen keventämiseksi. Onko kuin moni nyt kokeillu tuota ja oliko oikotie onneen? Pitää kait tuo iteki vielä kokeilla ku liian raskas on ohjaus edelleen vaikka on olevinaan suksipaineet säädetty minimiin ja on r-ohjauspalikat. Vai onko se tuo etukeppi johon pitäs lisätä painetta.. tai vaihtaa kierrejouselliseen iskariin.
     
  14. jirppula

    jirppula Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    kyl on vaikutusta.. tosin ite modasin olkatappia eli vakio kiinnikke pisteen "jättötappi"eteen porautin ja teetätin uuden kiinnike paikan, jolloin suksi meni 2cm eteenpäin.. tosin sitte pitää laittaa vähä lisää haritusta itellä n 1cm.. itellä kyl on vaihettu molemmat iskarit ja on etupukis kierrejousi millä voi viel pelata..
     
  15. julli

    julli rmk

    Vs: iq 600rr

    todella suuri vaikutus on oikealla iskarilla etupukkiin. Viime vkl meni foxi paskaksi ja orkkis pumppu paikalleen niin eihän tuota raatoa kukhaan jaksa kääntää tasasella kovalla jäljellä...
     
  16. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    pitäskö se sit alkaa metästää iskaria.. tuo ilmakeppi on muutenki perseestä. Vai onko joku oikeasti saanu tuon toimivaks..? Tosin omia alustan iskareita ei oo etes vielä huollettu kertaakaan ja nyt ajettu 500km eli pitäs tehä ekahuolto..
     
  17. Punis

    Punis Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Kyllä ne saa toimiviksi jos ammattilainen ne simmaa, mutta suurempi ongelma minun mielestäni on etupukin iskarin huoltoväli. Itselläni on omasta ja muutaman muunkin mielestä hyvä alusta huollon jälkeen se noin 500km sen jälkeen etupukin iskari yleensä on täysin hengetön.
     
  18. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Voi hyvinki pitää paikkansa koska viimereissulla alko kiinnittää erityistä huomiota tuohon alustaan et jotain on viturallaan kun tuntuu niin raskaalta ja tönköltä.. Oisko sieltä jo sit paineita karannu vaikka ei tuo nyt pohjannu kuiteskaa. En tiä stana :D Tuossa kelkassa oli öhlärit alla ostaissa mut en sillo raaskinu niitä ostaa.. Olis pitäny. Nyt ne iskarit on Forsellin Tuomolla ::)
     
  19. Zammy

    Zammy Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Kyllä sillä orggis iskarilla ja kunnollisilla(WP, Öhlins, Totaltek) on niin iso ero ettei niitä kannata verrata edes. Helpottakaa elämää ja vaihtakaa sinne kunnon iskari, niin sen jälkeen saa ajella puoli seisokki housun puntissa... Ei ole jako-ongelmia ja paikatkin pysyy hampaissa nimismiehenkiharassa ja turistipatissa.
     
  20. julli

    julli rmk

    Vs: iq 600rr

    on varmasti iso ero, mutta simmittämällä saapii tarpeeksi hyvän ainaki minun makuun, poislukien tuo hemmetin raskas ohjaus vakio etupukinpumpulla. tämänhetkisellä säädöllä vakiokepeillä ei tarvi persettä penkistä kevittää turistipatissa ja persettä ei saa jakamaan vaikka haluaiski. pohjaamaan saa kun kunnolla vetasee johonki isoon kanavaan vastapattiin pelkällä etupukilla, mutta se saapiiki joskus pohjata kunhan matka jatkuu loogisesti suoraan eikä kilstoa mihinkään. ainoa vika/ominaisuus nuissa vakiokepeissä ainakin tuolla simmillä on se, että huoltoväli on noin 800km.
     

Suosittele tätä sivua