F-Sarjan catit

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Sami-, 9/3/12.

  1. Sami-

    Sami- Member

    Eli f6 catti olis kyseessä. Vinkkejä ja konsteja miten 06 vuen malliin herkkyyttä, tehoa ja voimalinjaan parannuksia !? :)
     
  2. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: F-Sarjan catit

    Vaikka tuolta..

    http://bikemanperformance.com/snowmobile/arctic-cat/firecat.html

    Tuolla tulee jo isosti herkkyyttä, mutta hinta tekee herkemmälle pahaa.. http://bikemanperformance.com/snowmobile/arctic-cat/firecat/bmp-f8-big-bore-for-f-m-cfr-700-and-f-m-cfr-600.html

    Ja jos vähemmällä pärjää niin: http://bikemanperformance.com/snowmobile/arctic-cat/firecat/bmp-f-m-cfr-600-bolt-on-performer-kit.html

    Joskin, ainut mitä oikeastaan vois kannattaa olis ehkä putki (putkimodi toimisi kait tuossakin) ja todennäköisesti voimansiirron muutokset.

    Jos enemmän haluaa, niin melkein kannattaa vaihtaa seiskaan, ellei halua niin paljon enemmän eetä pitää olla noita 8-900cc sarjoja..
     
  3. ripetsu

    ripetsu Member

    Vs: F-Sarjan catit

    Kellään tietoa minkälainen modi ois tuo tehdä itse, varmaan lisätään paisarin tilavuutta ?!
    http://bikemanperformance.com/snowmobile/arctic-cat/firecat/bmp-arctic-cat-pipe-mods.html
     
  4. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: F-Sarjan catit

    Tuosta kun lukee ensimmäiset sivut, niin ei mee pahasti pieleen. http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=13245.15
     
  5. Sami-

    Sami- Member

    Vs: F-Sarjan catit

    joo ei aiva nuin suuriin muutoksiin tarkoitus mennä.. meinasin kesänaikana jatkaa pitemmäksi niin lähinnä umpisen ominaisuuksia parantavia tekijöitä hakusessa (kohtuu edulliset muutokset). tahtoo vain nuo tähän sopivat 34cm leveät matot olla aika kiven alla. saa nähä joutuuko alkaan kavennus hommiin.
     
  6. Sami-

    Sami- Member

    Vs: F-Sarjan catit

    ja tuota ko lueskelee niin kinnostas tuo sytkäkiila homma että mikä v...u se on. ja sun muut suuttimet pensaletkussa :D
     
  7. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: F-Sarjan catit

    Sivulla kaksi on tuohon liittyvää suht oleellisa, eli putkimodin kanssa ei saa laittaa suutinta letkuun. Eli tee/teetä se putkimodi.

    Sytkäkiila on helppo ja halpa viritys, eli magneetto antaa sytytykselle pulssin ja magneetto on kiilan kanssa kampiakselilla. Tuo kiila vaihdetaan sellaiseen, joka hammastaa hieman ja kääntää sytytystä aikaisemmalle. Ei tartte muuta kuin napata putki, änkkäri, käynnistinlaite ja magneetto irti ja kiilan voi vaihtaa.

    -06 mallin voimalinjasta en osaa sanoa, onko siihen kovin paljon parempia säätöjä olemassa, käsittääkseni F5:ssa oli -06 varsin hyvät säädöt jo vakiona.
     
  8. Sami-

    Sami- Member

    Vs: F-Sarjan catit

    Mistä niitä sytkä kiiloja on mahollista ostaa, vai onko se omatekosia hommia?! ja tosiaan onko tietoa missä nuita kappeita mattoja ois myyä? ??? Minkälaiset välitykset kannattais vaihtaa daimondddddraiviiin? ko ei tarttis kulukea miljoonaa :D
     
  9. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: F-Sarjan catit

    Oman kiilani hommasin eräältä foorumin hepulta jota ei ole enää pitkään aikaan täällä näkyny. En tiedä mistä niitä saisi nykyisin. Matto ja välitysjutuista en osaa sanoa mitään.
     
  10. V-max Mään

    V-max Mään 660r, F7

    Vs: F-Sarjan catit

    kyllähän sitä voimansiirtoakin voipi parannella esim. torsional kitillä, ittellä ainakin -06 f7 alko pelaan paljon paremmin mitä alkup. Sitte helpompi ja halvempi konsti, muttei läheskään yhtä hyvä on laittaa shift assist eli se laakeri sinne kakkosen jousen alle. Helpottaa vaihtamista, mulla löytys yks ylimääräinen semmonen jos kiinnostaa. sytkäkiilojahan löytyy vaikka mistä:
    http://www.ddracing.com/Timing-Keys-detail.htm?productId=-70923&shopBy=-1159&catalogId=-317
    http://www.speedwerxstore.com/index.php?l=product_list&c=505
    http://bikemanperformance.com/snowmobile/arctic-cat/firecat/bmp-offset-timing-keys.html
    Ilmanottoahan voipi parantaa, putken y-haara tuo lisää jerkkua ja voihan sitä toki laittaa ruiskuohjainboxinkin millä saa kans lisää tehoa/herkkyyttä ja jne.

    34 levysiä mattoja ei uusia ole juurikaan enään saatava kuin catin alkup. ja tarvikkeena 25mm harjalla ;D pitempää kuin 325 en oo nähnykkään koskaan 34 leviänä. DD:n välitysten muutoksillahan saa kyllä lähtöjä lisää mutta ne ei tosiaan ole ilmaisia laittaa.
     
  11. d6r

    d6r Well-Known Member

    Vs: F-Sarjan catit

    Sabercateissa oli 3650/340/32
     
  12. vanha-japi

    vanha-japi New Member

    Vs: F-Sarjan catit

    Moro, osaako joku sanoa saako ketjuvetoisessa f7:ssa vetoakselin vielä paikalleen ilman väkivaltaa, ku siihen laittaa liukukiskojen kohdasta vetävät läpivetävät?
     
  13. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: F-Sarjan catit

    Ja jollaki olis hyväkuntonen tuommonen joutilaana. ;)
     
  14. jeppis

    jeppis Well-Known Member

    Vs: F-Sarjan catit

    Ilmeisesti kukaan ei oo noihin laittanu läpivetäviä, kun ei kellään tietoa? :eek:
     
  15. TeHo

    TeHo #13 2015 ZR 6000 R

    Vs: F-Sarjan catit

    En nyt ainakaan keksi miksi ei sais? Voihan ne vetopyörät ottaa liukuihin kiinni mutta siitähän pitäis selvitä pienellä lyhetämisellä. Ainakin 03 ja 04 vuosien f5:ssa on erimittaset liukurungot, jos en ihan väärin muista niin 03:ssa on lyhyemmät kärjet. Jos taas akseli ei mahdu taittumaan läpivetävien kanssa paikoilleen niin siinä hommassa pitäis auttaa kun käyttää ketjukopan irti. ::)
     
  16. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: F-Sarjan catit

    Mites nämä kekkos F kisulit. Mitä eroja on 800 kuutioisessa -07 ja -09 välillä? Vanhemmassa lienee vahvempi etupukin iskarin alakiinnitys, kestävämpi DD ja tavaraloota istuimen takana? Mitä muuta eroa noilla mahtaa olla? Koneeseen tuli tehoa sitten vasta selvästi myöhemmin?
     
  17. d6r

    d6r Well-Known Member

    Vs: F-Sarjan catit

    2010 tuli H.O. kone
     
  18. 0vbie1

    0vbie1 Member

    Vs: F-Sarjan catit

    Meneekö f5 2003 cattiin a-varret zr snopro 2004:sta?
     
  19. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: F-Sarjan catit

    Vahva arvaus, että ei käy. Tai vaikka kiinnityksiltään käviskin, niin ovat kapeammat.
     
  20. jtr78

    jtr78 Member

    Vs: F-Sarjan catit

    terska kaikille! ois muutamia pieniä kysymyksiä voimalinjan puolelta, eli f6 -06 kytkimen vakio jousen jäykkyys (keltainen valkoisilla raidoilla) entäs oranssi valkoisilla raidoilla ja mikä jäykkyys 2-varin vakio jousella? kiitos etukätteen jos joku malttais kertoa tietämättömälle tämmöisiä tietoja.
     

Suosittele tätä sivua