Kypäräkamera

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä miikka80, 5/1/06.

  1. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    Vs: Kypäräkamera

    Mistähän johtuu, että välillä GoProon video pätkii hieman. Johtuisikkohan esim. akun vähäisestä varauksesta tai muistikortin tilan puuttesta?? Koneesta ei johtu sen voin sanoa, on semmonen tehomylly.. :D
     
  2. syncro^^

    syncro^^ Ski-Doo X-RS 600cc vm07

    Vs: Kypäräkamera

    millähän ohjelmalla koitat toistaa sitä? se johtuu yleensä siitä jos kone muuten on kunnosa ;) itellä Bsplayer ja hyvin rokkaa!
     
  3. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    Vs: Kypäräkamera

    VLC playerillä, ei ole tehny ennen ja tekee vain tolla samalla videolla samassa kohdassa..
     
  4. AMasa

    AMasa Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Onko kukaan saanu goprota järkevästi stelttiin kiinni siihe yläpuolelle?
     
  5. Loppis

    Loppis Well-Known Member

  6. ryder

    ryder Poo

    Vs: Kypäräkamera

    Eipä ole kokemusta, mutta mietiskelen vain, että miksi ostais tuollaisen, kun gopron ja contourin vanhempia (myös hd) versioita saa halvemmalla.
     
  7. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: Kypäräkamera

    Mikä kypäräkamera sitä ny kantsis pistää sellasella alle 200e budjetilla? Onko mitää hyviä tajouksia kukaa bongaillu mistää? Riittäis pejattees joku 960p laatukin kunhan on kohtuu laaja linssi.
     
  8. Maike

    Maike Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Tämä ollut kesästä -11 asti käytössä, eikä ole moitittavaa: http://www.blobber.fi/GoPro-HD-HERO-960
     
  9. veltsu91

    veltsu91 Summit 800 -03

    Vs: Kypäräkamera

    Oispa ollu itelläki nuin helppo :-\

    Kaks viikkoa kuvailin ja koitin selvittää mikä sitä "ruudukkoa" siinä eessä pietteli ja päivitin ja vaihoin kuvanlaatua yms. mutta ei helpottanu ja CDON:ille lopussa reklamaatio ja pari päivää tinkasivat niistä päivityksistä ja lopussa pistivät postituslaput tulemaan ja sain sen huoltoon.. Nyt ollu toista kuukautta siellä huollossa.. Ihmettelen vaan miksei justiin voinu pistää vaan uutta tilalle ??? pari viikkoa kuulemma vielä menee huollossa.. :-X Onneksi ei oo paljon töiltä joutanu kelkkailemaan nii ei oo nii vatuttanu se että se kamera on sielä huollossa.
    Ei tosin mitää vikkelintä toimintaa oo cdonilla ollu.
     
  10. k-kettu

    k-kettu Xrs egotykki

    Vs: Kypäräkamera

    Minä ostin ihan liikkeestä, oikeastaan juuri tämäntakia ;D Ja ei mahdottoman suurta hinta eroakaan ollut noihin nettikauppoihin.
     
  11. Pehri

    Pehri Polaris 700 Dragon SwitchBack -08 (154")

  12. Wiltunik

    Wiltunik Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Ite oon ihan tyytyväinen ollu tuohon liquidiin, saa hyvää ja laajaa kuvaa, ei äänet häviä. Mutta näkökenttä vähän kärsii, eipä se tuolla metässä haittaa ;D
     
  13. tuzeez

    tuzeez Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Jos ollaan tarkkoina, ei 1920x1080 ole 60fpssänä vaan 1280x720 on. Full HD on 30fps.
     
  14. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: Kypäräkamera

    Ja siittä ku laitat vielä NTSC -> PAL
    Nii ei olekkaa enää ku 25fps ::)

    Ihmettelen vaan että kuinka moni niitä fpssiä oikeesti tarvii enempää ku 25 muuhin ku esso bousailuun. "Mullapa onki 60fps paljonko teilä hä?" ;D
    Joissain hidastuksissa korkeintaa saattaa tarvia. Ihmissilmähän erottaa kuvan "nykimisen" vasta kun mennään alle 20fps
     
  15. tuzeez

    tuzeez Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Juuri hidastuksia vartenhan se 60fps on :D ite kuvaan aina 60fpssällä kun muokkaa nii saa paljon smoothimmat hidastukset ;)
     
  16. AMasa

    AMasa Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Ite ajan nii hilijaan että jos hiastaa vielä kuvasta nii menee pakilla. ;D
     
  17. Pehri

    Pehri Polaris 700 Dragon SwitchBack -08 (154")

    Vs: Kypäräkamera

    Totta! Kiitos tarkennuksesta!
     
  18. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    Vs: Kypäräkamera

    Sain kokeiltavaksi tuommoset LIC kameraajolasit! Iteltä löytyy tuo GoPro jo valmiina joten on vähä vartailupohjaa sanoa. LICissä on 5MP kamera, joten kuvan laatu on hiukan heikompi, kuin tuossa GoProssa. Käyttöliittymä on melkein ihan samallainen kun GoProssa, joten herää kysymys eihän kummasakin kamerassa vain olisi sama "koneisto" tai siten kiinanpojat ovat harjoittaneet luovaa kopioimista. :D Lasit eivät sopineet suoraa omaan Shoei V-motoon kunnolla, mutta laseissa on onneksi mahdollisuus pienentää lasien leveyttä, niin mahtuivat. Ärsyttävä asia noissa on että kuvakulmaa on vaikea säätää, toisinkuin GoProssa.. Tai sitten pitäisi opetella katsomaan vain ylemmäksi ajettaessa.. Kamera tallentaa videot mov. muotoon, kun taas GoPro tallentaa avi. muotoon, tätä on miinusta pleikkaria käytettäessä, koska ainakaan oma pleikkarini ei tunnista mov. muotoa.. :(
    LIC:ssä on omat hyvät puolensa, esim. se on aina mukana ja ei häviä niin helposti kuin GoPro. Toisaalta LIC:ä ei voi käyttää mihinkään muuhun kun moottoriurheiluun, kun GoProon käyttöön on vain taivas rajana. LIC ei myöskään kestä vettä, kun GoPron on mukava ottaa mukaan vaikka snoklatessa välimeressä ;) GoPro hero 2 on hiukan kallimpi kuin LIC, mutta paljon monikäytöisempi ja laadukaamman oloinen. Toisaalta LIC ostaessa saa sekä kameran että lasit. Mutta jos täytyisi valita LIC jäisi hyllylle.
     
  19. L4t3

    L4t3 AC CF/M 800 141" -11

    Vs: Kypäräkamera

    Onko sulla Impact vai Summit mallia ne lasit? Ite laitoin tulemaan summitit kun sain sen kuvan että niissä olis tuplalinssi vakiona kun impactissa on kesälinssi. Mielenkiintonen vehje saattaa kyllä olla :)
     
  20. Wiltunik

    Wiltunik Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Summitit on. Ite meinasin kyrpiintyä ku ei saanu mahtumaan kypärään, ja kun kahtelin sitä manuaalia niin huomasin että ne 'sangat' saa avattua siitä ja istuu sitten hyvin kypärään. Ja huurtumaan en oo saanu vaikka kelkka uppos ja pidin päässsä ne ;)
     

Suosittele tätä sivua