Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä J.J.A, 5/1/09.

  1. Lynx700500

    Lynx700500 Well-Known Member

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Nyt ollut reilun vuoden Nokia N8 ja olen ollut tosi tyytyväinen. Ei ole tarvinut käyttää kertaakaan huollossa, enkä ole kameraa muuten koskaan mukaan ottanut, tuolla on pärjännyt. Tosin en mikään kuvaaja olekkaan. Eilen sports trackeria ahneuksissani käytin tennistä pelattaessa ja puhelin lensi taskusta tiukassa tilanteessa. Siinä puhelin lensi useamman metrin kovalla hiekkapaperia muistuttavalla lattialla ja ei muuta tullut kuin nurkat vähän sileni. Eli ei sitä voi löyhäksi sanoa.
     
  2. edge 340

    edge 340 Well-Known Member

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    juu kestää se 12 tuntia kun ei soittele/vastaile kellekkään
     
  3. Hessu

    Hessu classic Polle

  4. vesse

    vesse Well-Known Member

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    "sippi" lumia tuli hommattua ja vanha e52 jäi mettästys käyttöön. Saa nähdä millanen keksintö tuo uus nokia on. 8)
     
  5. edge 340

    edge 340 Well-Known Member

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Justiin sain uuden päivityksen sisään..nytte näkyy vievän virtaa enää n.70mA kun ennen hörppäs n170mA eli akunkesto varmaan tuplaantuu
     
  6. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Kertokaapa pikaseen suosituksia älyvapaapuhelimelle hintaluokassa n.300€. Huomenna tarttis joku luuri käydä koppaamassa matkaan. Pitäs jotain kestääkin, sisältää gepsitoiminnot sporttisovelluksia varten ja olla kätevä mailien lukemisessa ja mielellään netin pläräyksessäkin. Olen jokseenkin ihastunut tuohon mamman E7:kaan ton qwerty-näppiksen ansiosta. Eli sikäli kun siihen nämä tumppusormet tottuis, niin vois jopa lyhkäseen vastailla sähköposteihin. Kosketusnäytöllä näpyttely ei oikeen innostais. Toisaalta itte punninnut seuraavia vaihtoehtoja, ehdotuksia otetaan vastaan:

    N9 (saisin 299€)
    E7 (325€)
    Lumia 710 (299€)
    Samsun Galaxy S Plus tai Xcover

    Vimoset 10 vuotta on ollut Nokialainen, mutta en toki vieroksu muitakaan merkkejä, eritoten Samsungia. Puolesta ja vastaan ylläolevista malleista tai jotain ihan muutakin saa ehottaa. Onko toi peruslumia nyt niin kovin kummonen Windowseineen kun nuo vanhemmat Androidit ja Symbianit sun muut?
     
  7. joutzi

    joutzi Well-Known Member

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Voisin suositella samsungia kaverien kokemuksilla ja omalla kokemuksella androidista ja noksuista, paitti lumiasta. Noi droidit vaan toimii hyvin. Niit voi kivasti muokkailla. Niihin saa sovelluksia hyvin. N9 on omasta mielestä sukka, näin kun on kokeillu parempaa.

    Nykyään tuntuu heikosti saavan puhelimia enää näppäimillä. Jokasessa on kosketusnäyttö. http://www.luurinettikauppa.com/sony-ericsson-xperia-active-blackorange-p-3825.html näyttää ihan jänskältä vehkeeltä. En vain tiiä miten nuo toimii :/
     
  8. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Unohda ainaki E7, se on kans laturin nokassa koko ajan ja kesti mulla 6kk kunnes meni piirilevy vaihtoon, tuli takas mutta bluetooth ei toiminu jne.
    Nyt Xcover, buuttaa ittensä pari kertaa päivässä, pitäs kai viedä huoltoon, vissii tyyppivika.
    Muuten on ihan jees värkki, ei tartte mitn suojamuoveja ja on tullu hanan alla pestyäki :D
     
  9. THA

    THA AC M8

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Itsellä ollut tuo xcover nyt siitä asti ku tuli markkinoille. Ei ole ollut mitään ongelmia. Akku kestää kohtuu hyvin semmoinen 3-4 päivää jos ei älytön netissä surffaa tai muuten näppäile. Sit jos aktiivisesti surffailee niin menee aika joutusaan akku. Ennen itsellä ollut pelkästään nokialaisia, mutta ei varmaan enään tule. Hyvin toimii kosketusnäyttö, helppokäyttöinen softa puhelimessa. Kamera on ihan ookoo tasoa.
     
  10. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Joo, kyllä Galaxy Xcoveria voin myös suositella. Ei oo mitään probleema ollu ja tuntuu ottavan damaget vastaan kohtuudella.
    Ja tosiaan akkuun saa lisää käyttö aikaa kun kytkee asetuksista että puhelin käyttää vain 2g-verkkoja.
     
  11. AJV

    AJV Indy 500 SP EFI -92 & RMK 800 -14

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    No N9 tietenki..

    Akun kestossa ei ongelmia, käyttöliittymä ihan huippu, ei tahmaa eikä töki.. Ihan eka puhelin missä oikiasti kaikki asiat on pelannut ku ajatus.. (paitti saunalahen liittymä! ;D)
     
  12. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    No voi helecatti, menipä vaikiaksi. Miksi että voi olla samaa mieltä!? ??? Häätynee tästä lähtä limatukkasten valakiahampaista markkinamiesten raadeltavaksi. Totta se pittää kolomatta tuntia räplätä niitä kaikkia tiskillä. Kai sitä noilla videscreeneillä voi muutaman sekstiviestinkin näpätä ettei välttämättä tarvi sitä qwertyä? ??? Liittymää ei tarvi huolehtia saatikka edes ajetella kytkykauppaa, kun ne on jo reilassa....
     
  13. THA

    THA AC M8

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Ohan tossa xcoverissa toi kosketusnäytön näppäimistöä mallia qwerty. aluksi tullee jonkin verran hutilyöntejä ku sillä kirjoittelee ku on niin nakkisormet, mutta sitäkin oppii käyttämään.
     
  14. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Joo niinhän tuo kaveri meinotteli, kun soittelin hälle äsken. Meinasi että hänen Xcoverissaan ollut kuuluvuusonkelmia, mutta ei ole muilta käyttäjiltä kuullut vastaavia moitteita. Mitenhän lie tuo Lumian karvalakkimalli (710), sen verta tuore tapaus ettei taida olla porukalla vielä sanottavaa...ja sitten kun kaikki hypetys on keskittynyt tohon kasisataseen. Saako näihin muihin merkkeihin navigointipalveluita ilmatteeksi vai tuleeko ne käytännössä ilmaisiksi datapaketin myötä? Onko sovellusten saatavuudessa isoja eroja? Ei nyt mitään ihmeellisiä tulis todennäköisesti latailtua, mutta sports trackerit sun muut saattais laulaa 24/7. ;D
     
  15. AJV

    AJV Indy 500 SP EFI -92 & RMK 800 -14

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    N9 saa täysin ilmasen ja helppokäyttösen mapsi-sovelluksen joka hakee karttapaikan kartat ja yhistelee niistä haluaman kokosen karttapalan automaattisesti joten ei tarvi koordinoidessa hakia karttoja.. säästyy sitä akkua ja aikaa.. Tuoki on ainaki omassa tiedossa olevista ilmasista maastokarttasovelluksista ainoa joka toimii ja pelittää ilman värkkäämistä.. :)
     
  16. THA

    THA AC M8

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    xcoverissa on toi googlemapsi joka toimii kohtuudella, mutta ei se kyllä autuaaksi tehe. Ihan ookoo kaupunkialueella. kartat on aika perseestä. Ainakin joitakin navigointiohjelmia löyrtyy tuolta marketista ilmatteeksi. Niiden toimintaa en tarkemmin tiedä.
     
  17. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Meikäläisen sormet ei ainakaan taitu tuohon ruudulla näpyttelyyn, fyysinen näppis hakkaa sen 100-0. Toivottavasti niitä on vielä tarjolla sitten ku tuosta HTC Desire Z:sta aika jättää.
     
  18. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Jos kerran hyviä kokemuksia E7 niin sehän on varma valinta ;) näppis on kyllä huippu, moni mollaa nettiselainta mutta nykyään tuntuu että oma selain on parempi kuin esim opera.
    Sama homma täällä Nokia E7 kanssa, toivottavasti kestää pitkään. Viimeisen kahden viikon aikana tullut kyllä niin paljon osumia että milloinhan antaa periksi :-\ :-\ Kovaa tekoa tuntuu olevan jopa näyttökin..
    Kyllä E7 akun saa kestämään kun ottaa wlan haun pois ja automaattisen sähköpostihaun, eli haet ne sähköpostit silloin kun otat sen luurin kouraan, 2h hakuvälilläkin saa sen reippaan pari vuorokautta kestämään n.1h puheluilla päivässä ja virransäästötila auttaa kummasti kun hätä on suurin.
    Akun kesto on kyllä ensimmäisissä täysin kuraa, jos päivän saa kaveri pysymään päällä niin hattua nostan, toki eiköhän päivityksistä ole piakkoin apua.
     
  19. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Joo tuli soiteltua kaverit ja sukulaiset läppeensä niin sai suodattamatonta tietoa, kun jokaisen edellä mainitun kalikan omistajia löytyi vähintään 1kpl lähipiiristä. Myös Androidille ja Windowsille sivutyökseen softaa vääntävää kaveria jututin varmaan puoli tuntia. ;D Ai miten niin olen harkitsevainen ja hankala asiakas!? N9:n hinta oli verkkokaupassa 469€ ja Gigantista ois saanu 299€! :eek: Että jos joku semmosen halajaa, niin kannattee vähän vertailla. Koodari kuiten pelotteli sen Meego-järjestelmän ainutkertaisuudella ja jatkuvalla värkkäyksellä, että saa mieleisen ja kun päivitystenkin tulevaisuus on vähän niin ja näin. Windows-pohjainen oli sitten lopulta ittelle melko selkeä valinta eli luultavasti maksoin ylihintaa karvalakki-Lumiasta (269€) vain siksi kun siinä on se Bill Gatesin optio-ohjelma integroituna!? ;D Ei tuo näppiksen käyttökään nyt niin ylivoimaiselta tunnu. Jospa sitä värkkälis ton mahdollisimman passiiviseksi, niin tiiä vaikka akku kestää toista päivää. Noh suosimpahan Kiin....eiku Kotimaista! Myös Samsungin Galaxy S Plus ois ollut 269€ tai jotain Kärkkäisellä, että siittä vinkkejä jos joku Oulun seudulla saman päätöksen edessä.
     
  20. Hessu

    Hessu classic Polle

    Vs: Matkapuhelin Liittymät/Puhelimet

    Eikös se varsinainen karvalakki-malli ole se 610,mikä on vasta tulossa.. Eihän tuo 710 eroa juurikaan 800:sta rautansa puolesta.
     

Suosittele tätä sivua