Autojen lisävaloista

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Puppe, 27/10/07.

  1. miqwe

    miqwe Xtrim ´14 pro-ACE

    Vs: Autojen lisävaloista

    Jotku h1 tsenonpolttimot on takaa sen verran pitempiä että nappaa kiinni 3003:ssa koppaan. Väkisin survomalla tai lämmittämällä menee kyllä.

    Polttimoita on yleisesti apout kolmea eri "laatua" joista suomessa tunnettu "amp" on jo oikeasti laadukas rakenteeltaan. Saa myös ebaystakin. Halvimmat on yleensä liimattu kantaan ja polttimon kannan "takapuolella" on ylimääräistä/kutistesukkaa tms. aika reilusti siinä mistä johdot alkaa.
     
  2. hpz

    hpz Ski-Doo XP 600RS

    Vs: Autojen lisävaloista

    en nyt yhtäkkiä muista, mut joku halppis sarja se on... voin kattoa ku pääsen auton luo
     
  3. make91

    make91 Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Ollon senonit meni ainaki itellä 3003siin ilman ylimääräisten reikien poraamista. Vähän ahdas oli mutta meni kuitenkin :)
     
  4. Knato

    Knato Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Mulla 3003 piti porata takakanteen reiät. Olikohan AMP setit paikallaan. Kyllä mie piän että näki aivan tosi hyvin. oli 3kpl, 37,5ref ja 55w setit.

    Onko kokemuksia Lightforce se pienempi malli (striker 170?) jälkiasennus Xenoneilla? Jääkö kauas "isoista ämpäreistä"? Nyt ei mahtus semmoset isot keulaan... josko 75W tunkis sisään.
     
  5. Henri

    Henri Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Tuo on kyllä jännä että jollaki menee ollot ja jollaki ei ja vielä amp on samaa sarjaa ollojen kans ??? Mites vielä semmosta miettiny ku nuita 3003 on sekä 50 että 37,5 referenssillä nii onko niissä oikeesti mittään eroa? sillä vaan että nuo 50 referenssin valot saa kympin halvemmalla tsipaleen :eek:
     
  6. miqwe

    miqwe Xtrim ´14 pro-ACE

    Vs: Autojen lisävaloista

    Kyllä nuissa olloissa vs. amp on tähän päivään mennessä aina ollu erona polttimo, ainakin 35 wattisissa h1,h3,h7. Ollon polttimoissa on takana sitä kutistesukkaa, ampeissa sellanen silikoninen tutti ja on hieman lyhyempi takaa.

    Tahtoo nuita "premium" polttimot olla vähempi ebayssakin, erona esmes. h7 metallikanta, keraaminen "istukka" tai kunnolla pehmeät, silikoniset johdot.


    Henri: Tuo ero 50 ref. on aika pieni, mutta jos haluut vähän leveämmälle nähdä siinä 100 metrin kohalla niin sitte 37.5. Minusta tuossa 37.5 ref 3003. on ihan hyvä valokuvio.


    Mutta NBB 40 ref. kyllä hakkaa senkin valokuvionsa puolesta. Hyvin leveä valokuvio kauas saakka ja valoteho kaukana erittäin hyvä, varsinki 100w xenon.. Eli kauas näyttävä "pistevalo" leveällä ja järkevällä kuviolla! 8)



    Tarkotus nyt ois ruotsin ihmeen keulalle istuttaa 4kpl, joista 2 pistemallia, en tiiä miksi, mutta sanotaan syyksi pitkät matkat yksinäisillä teillä.
     
  7. julli

    julli rmk

    Vs: Autojen lisävaloista

    170 strikeristä sen verran kokemuksia, ettei hakkaa edes sata vuotta vanhaa bossin 225 mallia...ihan hyvät valot, mutta turhan kalliit valotehoon verraten. kokeiltu suorilla linsseillä ja comboilla
     
  8. jkomu

    jkomu GL360S

    Vs: Autojen lisävaloista

    Onko tämä http://www.ojanpera.net/index.php?sivu=tuote-esittely&tuoteid=462&tuoteryhmaid=101 ref.40, kun ei lue tuossa. Kerran kehuvat niin pakko kait se on itekkin tommoset laittaa vanhojen tilalle.
     
  9. julli

    julli rmk

    Vs: Autojen lisävaloista

    ei ole ref40 vaan pistevalo on kyseessä

    e:ref40-> http://www.ojanpera.net/index.php?sivu=tuote-esittely&tuoteid=461&tuoteryhmaid=101
     
  10. jkomu

    jkomu GL360S

    Vs: Autojen lisävaloista

    Pitää varmaan tuommoset sitten tilata.
     
  11. Koo-ii

    Koo-ii Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Suosittelen ehottomasti!
     
  12. Hymis

    Hymis Ämmällä ajetaan

    Vs: Autojen lisävaloista

    Minulla oli Auriksen keulilla nuo 170 LF:t pistevalona 55W:n xenoneilla. Hyvät ja kevyet olivat ehdottomasti, mutta hintaansa nähden hieman ylihinnoitellut tuon valotehon osalta. Liekkö syy siinä, että ovat muovia, joka ei läpäise valoa aivan yhtä hyvin kuin lasipinnoilla olevat lisävalot? Tosin helppo oli laittaa paikalleen, kun ei tarvinnut mitään tukitankoja asentaa. Tällä hetkellä eri autossa on muutaman kympin Wesem-merkkiset valot 75W xenoneina hajottavalla lasilla, niin mielestäni näkee yhtä hyvin. Tyylikkyydessä LF:t taas hakkasi nuo wesemit.
     
  13. rts

    rts mitähän sitä sit keksis...

    Vs: Autojen lisävaloista

    Täällä kans Lightforce 170, ehkä hieman arvokkaat, mutta kevyet ja eikös ne pitäs olla pirun kovat? Koko pitää aina ottaa huomioon, ku valoja laitellaan, ämpärin kokosista lähtee yleensä hyvin valoa. Ei niitä vaan joka auton nokalle kehtaa nakata

    Itelläni on toisessa se normi piste lasi ja toisessa compo suodin ja tuo on hyvä yhistelmä,mielestäni. Nii ja 35w xenonit sisällä.
     
  14. Knato

    Knato Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    Valotehoa pitää olla, voiko sitä saada noilla pikkuämpäreillä millään? Siis jos ei LF 170 ole ihan ässä, ni onko joku vastaavan kokoluokan valo todettu "tehokkaaksi".
    Vai onko se vain niin että isot kannut toimii tässäki hommassa parhaiten.
     
  15. skspolaris

    skspolaris Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    mistähän ja minkä merkkiset 100w xenonit tuohon maasturiin tilaisi??
     
  16. rts

    rts mitähän sitä sit keksis...

    Vs: Autojen lisävaloista

    Empä ole kuullu että mikään 170 halkaisijalla oleva ois "Päivänvaloa" tuonut kenellekkään. Veikkaan että noihin LF kun laittas 75W xenonit ja toiseen combo ja toiseen piste, niin varmaan vois olla hyvä!

    Pitää katsoja, jaksaisko päivitellä, kun kyllä nuo nykyisetkin riittää
     
  17. Knato

    Knato Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    HELLA JUMBO 320 FF

    Kellään näissä Xenoneita? Pittää vissiin kokeilla. Menis kohtuuella tuohon keulaan, paremmin ko isot pyöriät kannut

    jaa tuommonen : http://www.valoasi.fi/downloads/Hella_Valojakautuma_2007_FIN.pdf
     
  18. moto ski

    moto ski Well-Known Member

    Vs: Autojen lisävaloista

    tutulla oli mersun vitossa tollaset xenoneilla ja myös mersun omissa valoissa oli xenon nin sano et mersun omat valot näyttää paremmin

    mut varmaan ihan kohtuu hyvä tulee :p
     
  19. Joiko

    Joiko Summit8

    Vs: Autojen lisävaloista

    Taitaa olla nuo laitikoitten hohto menny ohi, nimittäin paljon halvemmalla saa parempiaki valoja :)

    Oli pakko käydä tuohon hellun henkilökuljettimeenki hakemassa kahet Nbbn 225set hajottavat + 100w halogeenit niin näkkee hellunki ajella pitkin maakuntaa. Jos nuihin heittääis vaikka 75wattiset senoksit katastuksen jälkeen. :p
     
  20. asddsa

    asddsa BD 3700 RE

    Vs: Autojen lisävaloista

    Onko kellään tietoa miten nuita ballasteja ja polttimoita voi kytkeä sekaisin? Onko ballasti samanlainen 35/55 wattisissa ja eri kannoilla?

    Eli itsellä on Cobran 55w h3 sarja, mutta tarvis saaha h7. Eli voinko ostaa pelkät h7 polttimot ja käyttää nuita nykysiä ballasteja? ???
     

Suosittele tätä sivua