Arctic-Cat 2012

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Bearcat-97, 4/1/11.

  1. Larska

    Larska Alpha 154,äskooäs155,indy500

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Uskotko joulupukkiin? ;D ;D ;D
     
  2. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Saatan Jäpälä muistaa väärin tuon hinnan, koska olen luopunut tänä vuonna kaikista brp remmeistä ja muista hilppeistä, joita oli vuosien saatossa tuonne talliin kertynyt. Kyllä ne brp myyjät on kaikkia kusassu silmään ja pahasti, kun näitä meidän hintoja vertaa tuonne rapakon taakse (tiedetään, siinä on välikäsiä ottamassa omat provikat). Aina olen kuitenkin kannatuksen vuoksi ostanu varaosat ja tarvikkeet paikalliselta jälleenmyyjältä tai sitten naapurikunnasta.

    Ei kait sitä Larska tarvi uskoa joulupukkiin, tuossahan tuo on napapiirillä?
     
  3. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Joulupukista en tiiä mut 084:ssä oli lappu 229e :D Kyllä kai ne tuossa ähvässä on kestäny ihan hyvin.
     
  4. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Kestää hyvinkin, Katti on laatutuote Jammun lisäksi (jäitä hattuun pollen ja brp kuskit ettei lämmöt nouse) ja mikä parasta, niin katin tehtaalla reagoidaan ongelmiin heti. Tosin näyttää siltä, että matka pohjolan perukoille on pitkä ja osien toimitus kestää turhan kauan. Vaikka joutuu nuo muutkin reagoimaan ongelmiin, toisilla vain menee muutama vuosi raapiessa päätä.

    No ei sitä joulupukkia Larska oikiasti ole olemassa. Oli pakko oikaista, ettei joku lähde tarkistamaan asiaa ja vaatii myöhemmin vahingonkorvauksia perättömistä väitteistä.
     
  5. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Vs: Arctic-Cat 2012

    HUH! Ja meitä vielä haukutaan veripäiksi... :eek:

    Hyvin on onnistunu aivopesu Sumekon tahi paikallisen kauppiaan toimesta nyt.. Ite oon vertaillu sahapukin osien hintoja täällä ja rapakon takana ni olen tullu siihen tulokseen että katot jenkkilän hinnan ja tapauskohtasesti kerrot kahella tahi kolmella ja muuttaa valuutan ni ollaan lähellä Suomen hintoja. Siihen ko vielä vertaa toimitusaikoja tilauksessa oleville osille Sumeko 2-3kk vs. OutDoorShop 1viikko ni ei siinä ihan hirviästi tarvi arpoa mistä osat tulee.. Ps, tuo -084 remmi maksaa 150taalaa..

    Reittipelissä varmasti kestää remmit ko ei anna pohjata kakkosella. Karkiammalla matolla olevat on sitte pikkusen eri asia, tai sitte ne kaikki 6 remmiä oli valmistevikasia viime talvena.

    Takuuhommista vielä sen verran että väliin pelannu tosi hyvin ja sitte osia viime talvena päätettyjä juttuja ei ole vieläkään toimitettu ja näissäkin kyse niinkin hjarvinaisista asioista ku sivuposki+pohjamuovi ja remmin suoja. ::) Toki tämäkin on taas ihan vaan maahantuojan vika, tehas on kyllä reagoinu hyvin mitä noita Jenkkilän foorumeita lueskelee..
     
  6. Hösö

    Hösö rev ss-x 137"

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Kertokaa nyt, et palion se brp kallein remmi maksaa!!?? ;D ;D

    Kestääkö ne 300€ remmit sitte niinkö helevetin pitkään vai vielä vähemmän aikaa ku ne 200€ remmit?
     
  7. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mitä veripäitä, missä? Ei kait täällä Hesba veripäitä ole, ne on tuolla toisessa osiossa, jonka nimeä en viitsi mainita (löytyy viime kevään keskusteluista, kun tuli kirjoitettua pari faktaa, niin loppu on historiaa). Ei ole aivopesty, ainakaan Sumekon toimesta. Olen kyllä antanut palautetta noista katin osien hinnoista muutamalle jälleenmyyjälle, mutta niin kuin muillakin merkeillä, niin ei niissä ole katetta, kun Sumeko hinnoittelee osat tuolla sinun mainitsemalla kaavalla. Muita ongelmia ei ole ollut, kuin tuo osien oottelu, parhaimmillaan tais mennä melkein vuosi.
     
  8. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Onkos tuo 084 nyt catin kallein remmi? Mihin kelkkaan on kaikkein kallein remmi? :)
    Saattaapa tuo olla että tuohon omaankin tulee nuo remmiostokset tehtyä rapakon toiselta puolen ainakin jos saa kavereita kimppatilaukseen kun niilläkin cattiloita on...
     
  9. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Pätkässä kesti remmit ainakin tosi hyvin! [​IMG]

    Liitteenä manipuloitu kuvakaappaus...
     
  10. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Valoitahan vähän jos on jotain kerrottavaa, yksi kuva räjähtäneestä remmistä ei kovin paljon remmien kestosta kerro...Tuollaisen kuvan voi ottaa joka kelkkamerkistä....
     
  11. KKuiri

    KKuiri Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    On näillä muutamalla foorumin kaverilla kyllä hätä jos toiset Catteja ostaa, ihme mustamaalaamista. Samat naamat jauhaa koko ajan tässä topikissa remmistä.
    Ei oo pakko lukea Catin osiota ollenkaan, voi lueskella (nuoleskella) huolella sitä BRP:n katalogia ja heiluttaa lapasta että ou jee kun on hienoja vehkeitä.
     
  12. janota

    janota AC M8 SP -13

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Tuo takuu homma on kiini siitä keltä osia kyselee. Omakohtasesta kokemuksesta voin sanoa, että ac:n takuu hommat pelaa jos takuu osia/huoltoa kyselee sellaisesta putiikkista jota Sumeko pitää merkittävänä toimijana. Viimetalvena motti paukahti ja kolmessa päivässä se taas kukku täysissä sielunvoimissa. Asentaja väänsi samaisessa remontissa lambda -anturista kierteet. no putkea ei siihen hätään ollu hyllyssä niin asentja laitto uuden pakarin esittely m-catista. en voi catin takuuta moittia!

    Hesba, se keskijakkaran puliju ei välttämättä ole kovinkaan arvossaan Sumekon päässä. mie sain sieltä muovit mutta varin peltisuoja oijotaan. :)
     
  13. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Joo ei varmasti ole arvossa sielä päin mutta sehän taas ei hirviästi Sumekon pisteitä nostattele takuuasioiden hoitajana ko kyl mun mielestä takuuosat pitää toimittaa vaikka ne tilattais Sudanista. Olletikki jo alkutalvesta päätetyt asiat....
     
  14. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Sitä tulee KKuiri kummasti aina säpinää tännekin ja keskustelun sävy muuttuu, kun käy vierailevia tähtiä moittimassa omia huippukamppeita?

    No joo asiaan, onko kenellekään asennettu 12-malliin päivitys-kittiä ja koska näitä on mahdollisesti tarjolla loppukäyttäjille SUOMESSA vai onko osat vasta tulossa jostakin kaukaa vai ootteleeko ne jo huollon hyllyllä valmiina asennusta? Ja saako tätä yleensä tämän vuoden puolella vai laittaako sumeko tilaukset menemään joulun ja uuden vuoden juhlien jälkeen, jolloin toimitukset perinteisesti ensi kesänä?
     
  15. d6r

    d6r Well-Known Member

  16. köpizi

    köpizi PURE jenkki

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mitäkä tuohon päivitys-kittiin kuuluu vai onko ne näitä vanhoja päivityksiä mitä on pitkin vuotta päivitelty. :)
     
  17. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Tuossa Hekuli kirjoitteli pari sivua aikaisemmin, että joku päivitys olisi saatavilla vuoden loppuun mennessä. Soitin huoltoon ja oli tulossa ainakin nelariin pakkipäivitys ja jotakin muuta pientä. En kyllä tiedä mitä malleja nuo päivitykset koskee? Toimitusajoista en kysynyt, koska se lienee turhaa tässä tapauksessa, se tulee sitten kun ehtii eli normi touhulla ensi kesänä viimeistään?
     
  18. snode

    snode Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Kyllähän nuita 2012 päivityksiä on jo tehty. Hommahan menee niin käsittääkseni, että yhteyttä catin myyjään/huoltoon, josta
    tilataan päivitysosat. Omaan XF:ään päivitykset tehty jo. Oli ainakin kakkosen rullat ja ilmeisesti uudet linjaukset (oli rikkaa mukana)
    sekä yhden vesiletkun päivitys. Nämä tod.näk. koskee ainakin 2T F, XF ja M malleja.

    ja itteasiassa rapakon takaa löytyikin listaa foorumeilta (uskoo ken uskoo)


    All 2012 M 800 and XF 800 models (including High Country)

    1. Certain nuts and cap screws may not have been properly torqued in the skid frame and should be checked.
    2. The front idler wheels in the skid frame should be relocated to the center of the skid frame.
    3. The rollers in the driven pulley do not meet Arctic Cat standards and should be replaced.
    4. The coolant hose does not meet Arctic Cat standards and should be replaced
    5. An oil level decal needs to be adhered to the oil tank to inform the consumer to not over-fill the oil tank.
     
  19. JK83

    JK83 Summitti ja kittycat

    Vs: Arctic-Cat 2012

    15 vuojen tauon jälkeen takas cattileiriin ja vaikuttaa mukavalta kamppeelta tuo xf hc turbo, mitä nyt 10 kilometriä kerenny pellolla kiihdytellä, toki voi vielä mieli muuttua... Oliko täällä muita turbomiehiä cattileirissä??
     
  20. -makke-

    -makke- ac F800 sp 12

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mistähän löytys räjäytys kuva tuommosesta 12vm f800sp:n ketjukotelosta niin vois arvailla että mitä sieltä räjähti ??? :mad:
     

Suosittele tätä sivua