Pakettiautoista jutustelua

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Maunusjokke, 18/11/09.

  1. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Kysykää katsatusmieheltä, mikä paku kestää, voi olla että se vastaa että Hiace kestää ja muut on pajalla.....
     
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Kestää kait se kun on testattu 70-luku ja laitettu myyntiin 80-luvulla, ainoat päivitykset on tullut että penkki siirty pois eturattaiden päältä ;D ;D ;D Hirveä kikotin, been ther done that. Oli niissä muutama vikakin mutta ei mitään pahempaa
     
  3. iLeader dog

    iLeader dog Member

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Eli toimii.
     
  4. ParCatti

    ParCatti SKS 850 / Renegade ACE

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Ei. Ei hyviä kelhään.
     
  5. snowpro

    snowpro polaris IQ600rr-09 144" mod

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    09 vivarolla 150 000km eikä mitään suurempaa ole ollut. Takajarrupalat ja raidetangon päät tuossa ainuut ylimääräset mitä joutunu pesrushuoltojen lisäksi tekemään, ajovalo polttimot ei myöskään kestä kun vajaan 30 tuhatta ja hajoovat 1500km sisään kumpanenkin :) jännä homma. koneena oli 2.0 Diesel.
    Joten voin suositella.
     
  6. Java

    Java BD 3700

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Onhan tuossa muutama ihan ok vivaro tyrkyllä, sitten olis pari -05,-06 LT:täki ja yksi -07 2.2Tdci ransiitti

    onhan nuissa opel/nissan/renu pakuissa ollu jos jonki näköstä onkelmaa, mutta jotku tekee perushuollot ja ajelee menemään ilman ylimääräisiä murheita.
    Nuista LT:stä ei ole kovinkaan paljoa tullut tietoa vastaan, niinku ei ransiitistakaan.. saa nähä mihin tässä päädytään :-\
     
  7. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    Vs: Re: Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Toistaseksi on kestäny, mut jos autolla tarvii ajella pitempiä matkoja ei hiase oikein kaksinen ole ajoasennoltaan aikusen kokoselle. Mutta ko on köyhä ja muut harrastukset vie aikaa auton korjuulta, pitää ajaa hiasella =D

    Sent from Razr MAXX
     
  8. biimer05

    biimer05 yamaha "bad boy"

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    kyllähän hiacea varmempaa TYÖKALUA saa hakia mutta taas jos meinaa kelkka kyydissä tehdä jotain 1000km reissuja niin hanuri on puutunu jo ilman kelkkailuaki ja korvissa soi. :D mutta lyhyille siirtymille hyvä. tollasella vivarolla on joskus pohjosen reissut tehty ja on kyllä huippu auto ajaa ja menee tolla tehokkaimmalla 2.5dti koneella todella pienellä polttoaineella eikä paljoo tiiä vaikka on yks kelkka kyytissä ja toinen kuomukärryssä perässä+kaikki tarvittavat kamat.
     
  9. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: Re: Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Meillä päin ajetaan autolla eikä viilistellä eri asennoilla...kun perillekkin olis päästävä. Niin rahhaa jää Rolex:hin ja muuhun ylellisempään tuhlailtavaan.Eikhä remottihiin.
     
  10. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Meiläpäin ajetaan teiän vanhoila autoila, paskoilla teillä, korjataan takuuajan jälkeiset viat että saahaan neuvoteltua vuojeksi ajoaikaa, eikä siltikkään jää rolexiin rahhaa ko pittää koittaa mökkiki piettää lämpimänä ettei lasten tartte räkä nokassa kulukea serkkujen vanhoissa vaatteissa.. Samaa Kreikkaa silti rahotetaan..

    ;)

    Eikä muuten ole yhtäkkään huoletonta hiacea näkyny, aina on ollu jotaki laittamista. Se laatu näkyy muuten muualaki ko korjaamolla, samanikäsiä hiaceja ja euroautoja ko kattoo niin kyllä ne hiaset on vain jokapuolelta "koiran" järsimiä ja helposti kulahtaneempia mitä muut. Pellikki on sen verran ohkasempia että sen kyllä huomaa ko lommoja tulee niin helposti. Se on kyllä pakko myöntää etuna että se karvalakkimallin hiace ei omaa ko muutaman liikkuvan osan, että eipä sielä sitä särkyvääkään toki ole.

    Työkalu, ahas, meluisa ja laiska.

    Silti mulla on mieluummin bahcon ja dewaltin työkaluja hyllyssä vaikka niilä halppistorin kamppeilaki periaatteessa pärjäis... ;)
     
  11. JK83

    JK83 Summitti ja kittycat

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Laitoin vanhan sprintterin -99mallin kesällä ja oon tyytyväinen. Pitkä malli soppii vaikka se hiace tonne sikaosastolle. Hyvä ajjaa ja vakkari ja ilmastointi on ni vihtii pitempääki siivua heittää. Toki ruostetäppää löytyy niinku kaikissa näissä. 2.9motori lastutettuna ni jaksaa vetää kohtuuella eikä ole cdi suutinropleemia ja yllättävän pienikulutuksinen. KA verot 78eurua muistaakseni per vuosi ja kuudelle pehmeät penkit. Eikä oo rajotinta. Mukava vehje, suosittelen.
     
  12. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    07" 313 pitkä Sprintteri matkailuautoksi leimattu vero +600e/vuosi
     
  13. htu

    htu Well-Known Member

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Saako keskipitkään sprintteriin vm.04 mitenkään tehtyä jatko hyttiä niin et kelkka mahtus vielä konttiin? Minkä mittanen nuissa on kontti?
     
  14. mxz440x

    mxz440x Well-Known Member

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Melkonen patentti saa olla, itellä puolipitkä rintteri jatko-ohjaamolla niin joutuu talveksi ottaa penkki pois ja seinästä puolet, sitte sopii takaperin kyytiin. SUOSITTELEN suosiolla pitkää autoa jos haluaa jatko-ohjaamon.
     
  15. htu

    htu Well-Known Member

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Tämä riitti eli pitkän ostoon
     
  16. matti.

    matti. www.tanninenracing.weebly.com

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    No, joo... ei tässä varmaan ketään nimittelemään aleta. Ittellä hiukan samanlainen vaihe menossa, eli täytyisi saada kelkka kyytiin ja sen lisäksi vielä porukkaa ainakin 4-5 henkeä. Tätä taustaa vasten taitaakin MB Sprinter olla yleisin merkki ja pituuttakin löytyy penkkeineen riittävästi.
    Volkkari on volkkari, kyllähän sillä rumistelee...
    Fiat on passeli lisäpenkeillä vain crossipyörien kuljetukseen, kuten Transiittikin, eli on lyhyenlainen. Vikoja on varmasti kaikissa merkeissä, mutta koska ittellä ei ole koskaan ollut ranskista tai italialaista autoa, niin helposti uskon niissä olevan eniten probleemia.
    Kun vain tietäisi minkä ikäinen on sopiva, mitä varottava käytettyä ostettaessa ja mistä saisi hyvän halvalla.
     
  17. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Vs: Pakettiautoista jutustelua


    Tuolla tavalla keskipitkässä. N. 2900mm takaovista boksin etuseinään. Pätkäkelkka menee perä eellä komiasti, pitkästä pitää ottaa sukset pois..
    [​IMG]
     
  18. 700efi

    700efi joku lossi

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    aika paljon taitaa mersulla ja volskilla olla yhteistä:

    http://www.kauppalehti.fi/auto/uutiset/mersun+ja+vwn+yhteistyo+poikki/201301334451
     
  19. joutzi

    joutzi Well-Known Member

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Jotenki tuntuu, että mersun ja rellun yhteistyö ei lupaa tulevaisuudessa hyvää. Voin ja toivottavasti olen epäilyksieni kanssa väärässä.
     
  20. matti.

    matti. www.tanninenracing.weebly.com

    Vs: Pakettiautoista jutustelua

    Aika hurjia uutisia!
    Mersun ja rellun yhteistyö... kuulostaa aivan Volvon ja rellun yhteistyöltä. Sillä saahaan Mersun laatua hiukan nostettua, kuten Volvonkin maine parani yhteistyön tiimoilta. Kysymykseksi jää, mitä malleja yhteistyö koskee ja missä laajuudessa. Onko relluun tarkoitus laittaa Mersun osia, vai onko autotehtailla yhteinen lelulaatikko, josta osat laitetaan molempiin automerkkeihin. Ja sitten vielä tunnetusti huolellisen, pikkutarkan ja ahkeran ranskalaisen sorvissa syntyvät osat lelulaatikkoon.
    Tottahan ne teettävät nuo osat autoihinsa nyt jo jossain filippiineillä tai Thaimaassa.
    Tosiasiassa yhteistyötä tehdään vain sen takia, että kustannukset autonvalmistukseesa pienenevät ja autonvalmistajalle jääpi isompi tukku seteleitä sijoitettavaksi. Kuluttajahinnat eivät koskaan ainakaan laske.
    Sen takia minä ajankin vain käytetyillä autoilla, jotka on valmiiksi hyviksi todettu ja testattu sekä mahdolliset pikkuviat on jo korjattu. ;D
     

Suosittele tätä sivua