Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Oulun reitit

    ;D

    Waari piipahti Isosuo-Auranmaja välillä lisäämässä kylttejä joissa kerrotaan uran poistumisesta ja ajamisen olevan kiellettyä.
    Myös joen eteläpuolen urastolla liikuin tarkestellen uran merkintää ja Knuutilankankaalta on perinteisesti liki kaikki merkit joku tarvinnut ja vienyt mennessään.
    Meri Ouluntulli uralla ilahduin kauniin neitseellisistä lumipinnoista pelloilla, vain uralla oli liikuttu. Kiitän nöyrimmin että tämä asia koettiin porukalla tärkeäksi ja toivotaan että sana pellolla ajamisen vaikutuksista leviää kaikille Oulunseudun kelkkailijoille ja tämä yhteys saataisiin pidettyä.
    Ouluntulli- Isosuo välin myös ajoin ja tarkkailin mitä metsässä tapahtuu kun on ollut lauhaa ja lisäksi luvatut kovat tuuletkin riepottelee puustoa. Hieman parempi on tilanne mutta olisi saanut olla vielä pikkaisen enemmän plussalla niin olisi puut päässeet lumistaan, tuulikin on hieman auttanut mutta puita on vielä runsaasti reitistöllä, joten raivaukset jatkuu laajamittaisina edelleen.
    Huomenna vuorossa Oulu-YK-Utajärvi-Muhos-YK, josta jo kuulinkin että puustoa on notkahtanut reitille, joten ollaanpa varovaisia kun liikutaan reiteillä sillä vaikeat lumiolosuhteet saattavat suistaa puita myös jo raivatuille reiteille ja aiheuttaa ikäviä yllätyksiä.
    Tuumii Waari.
     
  2. HKa

    HKa Lynx Rave RE 600R -18

    Vs: Oulun reitit

    Huomenna aamusta 3 Lynxiä suuntaa YK:stä Pudikselle. Saa nähdä mitä tuisku tuonu tullessaan - liekkö Juustola vielä paikoillaan ;-)
     
  3. masap

    masap watercross mxz 600 #171

    Vs: Oulun reitit

    tyrnävä - utajärvi - rokua - tyrnävä väli käytiin posottamassa tänään. mäntämajalle asti sikapattia sitte vähä rauhottu. muuten ajettavaa baanaa ja suo pätkillä mahtavasti uutta lunta ja paksusti paikotellen ;D
     
  4. jmaamaki

    jmaamaki Member

    Vs: Oulun reitit

    Mitenkähän on tuon Kiekon maja - Ylikiiminki välin lanaus tälle talvea, monestiko kuukaudessa se lanataan, entäpä Kiekon maja - Ouluntulli ?

    Tahtoo olla työkelkalle (LYNX 3900) melko pattista, toki eihän sitä reitille ole tarkoitettukaan, mutta olisi joskus mukava ajella reittiäkin.
    Yhtenä talvena väli Valkeisjärven parkkipaikka - Ylikiiminki lanattiin keskellä viikkoa useammman kerran talven aikana ja olipas keskiviikko-iltana tai torstai-iltana ilo ajella tasaista baanaa ennen viikonloppua, jolloin kelkkoja on sitten heti enemmän. Muuten jos on joku kaveri, jolla on tuollainen ei pattiin sopiva kelkka ja haluaisi ajokaveria, niin ilmineeraa.
     
  5. HeCe

    HeCe Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    eihän niitä paljasteta koska lanataan mutta viime vuosina juurikin tuo keskiviikko torstai ilta on ollut lana liikkellä joka viikko ja yleensä niin että lähtee juurussuon risteyksestä ja ajaa joko muhoksen tai ylikiimingin suuntaan "ympyrän"
     
  6. Eza^

    Eza^ RE 08

    Vs: Oulun reitit

    Hyss sielä
     
  7. Arskaloinen88

    Arskaloinen88 Lynx Safari 400 -03, toistaiseksi.

    Vs: Oulun reitit

    Mahdoin nähä teidän kamppeet kolmeen kertaan tänään :) Ensin aamulla kävin kaupassa YK:n kylällä ja olitta just seolla ottamassa kelkkoja kärrystä, sitten haettiin kaverin kans kelkka Pudikselta huollosta niin olitta ilmeisesti lounaalla ABC:llä (pysähdyttiin katsoon teidän kelkkoja siinä) ja sitten tulitta vastaan Pudikselta päin tuossa joku kilsa ennen YK:ta.

    Sain vihdoinkin aktivoitua oman käyttäjätunnuksen tänne. Jostakin syystä aikaisemmin ei ole saanut tunnusta tänne.. Asun YK:ssa ja tulee aika aktiivisesti ajettua tätä pudis-yk-muhos reittejä niin pitää informoida tilanteita. (tälle kautta noin 1500km tuolla alueella) Olis mahtava saada kelkkailu seuraa ajelu kaveriksi :)

    Huomenna lähtä puhdistaan sahan kans ura Jolosjärvi-Säävälä väliltä ku on kymmeniä puita kaatunut uralle.

    Voiko tänne muuten ilmottaa joki reittejä ku tuossahan on joitamia oikoreittejä jos jokea myöten ajaa? vai meneekö eri keskusteluun jo?
     
  8. HKa

    HKa Lynx Rave RE 600R -18

    Vs: Oulun reitit

    Juu, ABC:llä tankattiin kelkat ja miehet.

    Olipa se hupanen rämpäytys! Lanan jälkeen oli tullut ja tuullut lunta reitille 5-50 cm ;-) Suopätkillä välillä hieman reitti hakusessa, mutta muuten huippu reissu. Suojasää oli nostanu palatessa jo vettä ojiin ja lumikin alkoi olla aika raskasta, mutta reitti oli vielä palatessakin hyvässä kunnossa.

    Käykäähän viikonloppuna muutkin turraamassa tuo väli :)
     
  9. tunppi

    tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

    Vs: Oulun reitit

    Täältä löytyy Ari ainaki ajoseuraa kunhan saan kärryongelman ratkaistua :p Niinku oli aikasemminkin puhetta tuolla sosialistisessa mediassa ;)
     
  10. ms89

    ms89 mxz renegade 600

    Vs: Oulun reitit

    sunnuntaina ois tarkotus lähtä muutaman kelkan voimin ylikiiminkiin ja lähiseuduille katteleen mitä näkkyy ja jos sitä sattuis poikkeamaan pudikselle vievälle reitille katteleen missä kunnossa reitti on. onko joelle noussu vettä minkä verran kun ollu lauhoja ilmoja? jos jollakin tietoa?
     
  11. Arskaloinen88

    Arskaloinen88 Lynx Safari 400 -03, toistaiseksi.

    Vs: Oulun reitit

    Oli noussu jo aika reilusti ku eilen kävin ja kosket on ihan reijillä ja sulana. Ei ois varmaan tuolla mun palvelialla muuten päässy mihinkää mutta kaveri ajo eeltä jälkeä Xtrimillä.
     
  12. ms89

    ms89 mxz renegade 600

    Vs: Oulun reitit

    selvä. sepä pittää olla tarkkana ettei tarvi alkaa sukelteleen sitten missää :)
     
  13. Creek

    Creek Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Tänään YK - Juustola - YK oli leuhka päästellä, pehmeetä latu pullollaan. Kerrankin pystyi sanomaan, että oli mukava pitkälläkin turruttaa reitillä ;D
     
  14. SKÖNÄRI

    SKÖNÄRI Dreaming doo - Driving Lynx........ What a F......

    Vs: Oulun reitit

    Oulu-yk-pudis-yki-oulu n 300km tänään kivaa patikkoa :p. yki-pudis välillä paljon kaatuneita puita ja reitin yli olevia ainaki 100kpl.oli vähä tympiää kiertelyä. yks iso kaatunut puu 24km ennen pudista. ei saatu siirrettyä mutta yli päästiin toisesta reunasta. Varovainen saa olla.

    Tosi tiheetä pajukkoa kaatunut reitille kuusamontieltä ykiinpäin 100m. Täsä kohtaa ois raivaus sahalle käyttöä.
     
  15. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Vs: Oulun reitit

    Olipa makia iltalenkki hiukka-yk. Pehmeeta pattia ja uutta lunta ;D kokomatkan sai ajaa täysiä sallittua nopeutta :eek: ;D
     
  16. MxZ-600X

    MxZ-600X Lynx Rave 600 -10

    Vs: Oulun reitit

    torstaina vetasin töihin kelkillä tyrnävä-Otulli-meri-motorman ja siitä pikku matka työpaikalle.. mukavasti herää ennen työpäivää ku vetää 45km kelkalla ;D
     
  17. tuosar

    tuosar Team MiniZ

    Vs: Oulun reitit

    Tuosson jo tyyliä :)
    Oiski reitistö kaupungilakin, ni moniki menis kelkalla duuniin ;D
     
  18. mahonen

    mahonen Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Muhos-rokua-utajärvi-ylikiiminki-ouluntulli-tyrnävä tälle päivää ajettu keli suosi taas ja reitit ok kunnossa paitsi ylikiiminki-ouluntulli semmosessa patissa että huhheijaa :D
     
  19. loisteputki

    loisteputki Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Onnistuiko kukaan saamaan Poliisilta muistutuksia? Lähtivät OT:ltä eteenpäin kahden maissa päivällä.
     
  20. Vs: Oulun reitit

    Tulivat iinattiin menevällä reitillä vastaa joskus 13:35 puhalluttivat ja kyselivät missä kunnossa reitit :)
     

Suosittele tätä sivua