skidoo -08 ja pakoanturi ongelma

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä wyntterbaum, 4/2/13.

  1. wyntterbaum

    wyntterbaum Member

    Eli kelkka on -08 600sdi. Ongelmahan on sellainen että mittaristosta tuli ilmotus että pakoanturi olisi rikki ja myöskin mittaamalla totensin tämän. Uusi tilalle ja vikakoodeja tuli 2kpl ruutuun heti noin pari minuuttia koneen käytyä tyhjäkäyntiä.
    Koodit siis P0339 crankshaft signal fault ja P0428 Exhaust temperature sensor voltage too high. No sammuttelin kelkan ja mittasin anturin, ei näyttäny yleismittari mitään arvoa. Olin tietenkin mitannut anturin ennen asennusta ja näytti noin 200ohmia. Sitten löysin vanhan anturin joka joskus oli kuulemma rikkinäisenä vaihdettu uuteen, mutta oli kuitenkin uuden anturin arvoissa ja laitoin tämän paikalleen. Kelkka käyntiin, ei vikakoodeja, parin kilometrin testilenkillä tuli sitten taas kaksi koodia P0428 Exhaust temperature sensor voltage too high ja P0426 Exhaust temperature sensor functional problem sekä alkoi lämmöistä varoitteleen.

    Eli mikähän tällä on hätänä mistä johtu tuo kampiakselin asentotunnistimen vika jota ei enään kuitenkaan ole. Kestääköhän kokeilla uudella anturilla alkaako pelittään vai polttaako kelkka sen heti, voihan olla että siinä anturissa oli jokin valmistusvirhekkin.
     
  2. teukka_t

    teukka_t Member

    Vs: skidoo -08 ja pakoanturi ongelma

    laita vanha pakoanturin piuha poikki ja johtojen väliin tinaa n.525ohm vastus joka vastaa koneen lämpötilaa lämpimänä. ja pelaa..
     

Suosittele tätä sivua