FX Nytro XTX

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Larkko, 11/1/09.

  1. -Tonde-

    -Tonde- Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Ainakin XTX:ään maksimi mitä menee on 2" koropala + ohjausakselin siirtosarja. Ja sekin vaatii, että kaasuvaijeri siirretään taakse sekä seisonta jarrun ja jarruletkun kulkupaikkoja muutetaan. Muuten ei vaan vakioletkut millään riitä.

    Tuolta voi katella noita Nytron XTX/MTX/RTX riser sopivuuksia:

    [​IMG]
     
  2. lakesaimaa

    lakesaimaa Nytro TTX 2013

    Vs: FX Nytro XTX

    Uusi jäsen ilmoittautuu mukaan täältä Itä-Suomesta :) Onkohan kukaan ehtinyt hakea hyviä reittisäätöjä TTX-Nytron iskareihin, itsellä asetukset nyt vaimentimien mukana tulleiden lappusten mukaiset, hyvältähän nuo tuntuu mutta saisiko vielä paremmaksi ? Kuskilla painoa ajovarusteineen siinä 90 kg.. ja hakajouset mediumilla..
     
  3. petez77

    petez77 New Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Morjens! Tein kaupat ylivuotisesta 2012 yamaha nytro xtx:stä ja laitatin siihen heti liikkeessä raakemman 44 millisen maton, läpivetävät pyörät vetoakselille, totaltekin ohjainraudat vakiosuksiin ja kaikenkukkuraksi pohjapanssarin, sen isomman version... Maton vaihto oli aikasta kova homma koska yammussa on se amerikkalaisten kovasti himoama nastasuoja vetoakselin etupuolella, joten se on ensitöiksi leikattava veks. Ajoominaisuuksita sen verran että pitohan on aivan tautinen jäykkälamellisen camoplastin vuoksi! Matossa riittää hyvin työntövoima jopa umpisella! Suosittelen kyllä lämpimästi.
     
  4. -Tonde-

    -Tonde- Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Significant Improvement in Handling
    Improved Side Hilling Capabilities
    Dramatically Improved Control
    Predictable Trail Handling


    http://www.skinzprotectivegear.com/snowmobileproductah/aarms.html

    Kyllähän tuo A-Arms Kitti kuulema entisestään parantaa ajettavuutta ja merkittävin tekijä on juuri tuo 4,5" eteenpäin siirto ja casterin muutos. Mutta vakio kepit ei sitten enää sovi...
     
  5. Linski

    Linski sr viper 162 mtx mcx racing kit

    Vs: FX Nytro XTX

    Väärä tietoa,vakio iskareihin saa niiltä muutos sarjan tilattua 8)
     
  6. -Tonde-

    -Tonde- Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Oikeassa olet, hyvä kun täsmensit. Olisi pitänyt kirjoittaa tarkemmin eli "vakio kepit ei sitten enää sovi sellaisenaan ilman muutossarjaa..."

    Juuri tallissa mietien, että millainen se yläpään adapteri mahtaa olla, kuvaa missään ?
     
  7. Pelto Racer

    Pelto Racer Viper 162" MCX270

    Vs: FX Nytro XTX


    Sinne iskariin tulee pallonivelet päihin et pääsee kääntymään pikkasen etukenoon.
     
  8. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Kits can be purchased with shock packages which includes Fox Float 2 or Fox Evol R. They are available with or without shocks but shocks used in this kit must have spherical mounting ends.
    OEM shocks that come on the Nytro's will not work but OEM Fox Shocks can be ugraded to spherical bearings mounts if you send them in (see info below).

    Eli ymmärtääkseni pitäis olla Foxin pumput että toimii muutossarjan kanssa. Miten XTX käyttäytyy jos näppää vakaajan pois käytöstä, ja siten hakisi vähän budjettiratkaisua umpisen ominaisuuksiin? Meneekö mahdottomaksi ajaa reitillä?
     
  9. Creek

    Creek Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Moi, näistä spherical bearingseista puheen ollen. Mikäpä olisi oiva konsti saada irti ne lukkorenkaat, jotka lukitsevat nämä pallonivelet paikalleen? Ohutkärkinen meisseli yms. perusjutut kokeiltu huonolla menestyksellä...
     
  10. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Kun tuulee niin puut heiluu.. tä...?
     
  11. Larkko

    Larkko Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    No ei ole kauheasti kokemusta kovalla jäljellä ilman vakaimia ajosta, mutta vielähän tuo on pystyssä pysyny. En sitten tiedä, että tuliko vakaimen poiston jälkeen automaattisesti nojattua enemmän mutkiin, mutta äkkiseltään en huomannu kallistelussa kovin suurta eroa entiseen. Mutta tosiaankin, reitillä olen tuolla ajanut vain muutaman kilometrin...
     
  12. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Tuliko paljonki helpotusta ummella ajamiseen kun vakaimen otti pois pelistä?
     
  13. Larkko

    Larkko Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    No eipä ole vielä hirveästi kokemusta ummeltakaan, kun lunta on vasta nyt sen verran, että ummellakin voisi päästä oikeasti leikkimään. En vain ole töiden vuoksi ehtinyt pariin viikkoon ajamaan. Sen verran mitä päässyt vähillä lumilla ja ojissa kokeileen, niin eipä tuo enää tunnu kampeavan yhtä hanakasti vastaan ja viistorinteessä on helpompi pitää kelkkaa kyljellään. Lyhyen kokemuksen perusteella en kyllä ole ruuvailemassa vakainta takaisin, mutta testit jatkuvat...
     
  14. Larkko

    Larkko Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Sen verran päivitystä edelliseen, että kyllähän se tuntuu kallistuvan ummella kylelleen aika helposti...
     
  15. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Eka päivä xtx:lla takana. Ihan mukavastihan se taittuu kun poistaa vakaimen käytöstä, senverran mitä pysty ajamaan, joka onkin tarina toinen.

    Kuinka paljon sitä pohjapanssaria pitää lyhentää? Olihan se ajo mukavaa aina muutaman kilometrin ajan, kunnes sytty varotusvalo ja lämpövalo mittaristoon.
     
  16. patikkomestari

    patikkomestari Yamaha Nytro RTX

    Vs: FX Nytro XTX

    Suora lainaus tuolta RTX puolelta:
    Olisko tässä topicissa varmaan sata kertaa todettu ongelma: Jos pohjapanssari tulee syylärikennon reunan yli, niin lumi/sohjopatja ei putoa alas, ja kennon eteen jää lämpöä eristävä ilmakerros.
     
  17. Larkko

    Larkko Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Eli lyhennä sitä sen verran, että lumi pääsee tippumaan syyläristä esteettä maahan. Panssaria ei ole pakko irrottaa operaation ajaksi. Itse lyhensin omani keskellä järven selkää Leathermanilla.
     
  18. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Vs: FX Nytro XTX

    Lyhennys tehty, 1 tuuma lähti. Eihän tuo paha rasti ollu ottaa poiskaan, niin sai rälläkällä leikata.

    edit: Lämpöhuolet häipy laakista. Nyt ketjukotelossa vonkuu, palailen video/ääni pätkän muodossa asiaan myöhemmin. Yammuilukin näköjään kuin urheilua, ei ehjää päivää :)
     
  19. Kelkkailijantaimi

    Kelkkailijantaimi Lynx re rs 18

    Vs: FX Nytro XTX

    miten on porukalla kestäneet alustat patikossa !
     
  20. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: FX Nytro XTX

    Sama alusta kahdessa apexissa, vanhemmassa meni liukurunko ja sen takia linkun akseli j--> toisen puolen liukurunko. Uudemmassa (hakajouset erilailla alapäästä tuettu) ei ole vielä mitää vaurioita n.5tkm mittarissa, uudemmassa rullat alempana liukurungoissa jonka takia liuutkin tuntuu kestävän.
    Samoissa kilometrimäärissä ja samoilla vauhdella tuntuu yllättäen purkautuvan r-motion ja pps aikaisemmin ::) liekö tullut japaninmaalta huono erä alustoja kun ei parin muunkaan nytroissa/apexeissa tunnu purkautuvan vaikka kuinka möykyttää ;D
    En tiiä miten NytroMpi:llä on kestänyt nyt kun on päässyt purkamaan kelkkansa, vauhtia on suurimmalle osalle liikaa ja moni sanoo että varsinkin yammulle... ;)
     

Suosittele tätä sivua