SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä Joke-, 15/1/13.

  1. Joke-

    Joke- Well-Known Member

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    http://www.ita-savo.fi/Urheilu/13093541.html
     
  2. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Kiva oli kyllä kisoja käydä kattomassa, hyvin ne vetää, ja makkara maistui. Varmaan vois lähtä ensi vuonnakin.

    Mutta kieltämäti maalilinjan suojaamattomat rakennustelineet kiinni radassa näyttää hassulta, etenkin kun takana olevan mökin kulma on pehmustettu.. Jos sattuu ajamaan niin kovaa tellinkiin että pääsee siitä läpi.
     
  3. vipe

    vipe Polaris 600R & Lynx 600Etec

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Kiitokset järjestäjille! :)
    Järjestelyt sujui hyvin.
     
  4. theless

    theless LYNX RS -14 "rottalynxi evol. 2"

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Noista talkoista ei yksi mies ihan ruualla ja kahvilla selviä. Täytyy olla aika kovin selkärankaa, että jaksaa jatkuvasti kuittalusta huolimatta pitkää päivää tehdä. Ei se mittään onneks on varaa kuittailla kun kisojakin on kalenteri pullollaan ja ilmeisesti ite osataan tehdä kaikki niin hyvin.
     
  5. Griffsatz

    Griffsatz Lynx

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Hyvät skabat oli, ja kaikki sujui kutakuinkin mallikkaasti!

    Kellään kuvia?
     
  6. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Kisat sujui mallikkaasti (lähes) kaikilta osin. Laitan huomenna kattavampaa raporttia, ja mahd. myös kuvia kunhan saan ne kuvaajalta ;D. Itellä riitti niin paljon hommaa että ei juuri kerennyt kuvaamaan ja seuramaan muutakuin tänään vähän junnuja ja pro stockki finaalin. ::)

    Ja kohta tulee taas valitusta radasta, niin laitampa (jos jaksan muokata) huonoa goproo kuvaa (loskat linssissä) siitä miltä rata näytti pro stockki finaalin jäliltä tänään. Niin paljon jäi kaivelemaan se, että en viivalla ollut että kävin vetää yksin sen 10 min+ 2 kierrosta, sen verra mitä jäisellä radalla uskalti ja pysty. ;D Voin kertoa että oli pilkkikelkkailija maitohapoilla :eek: ;D. Ja niin, jotta vähän jäi hampaankoloon niin jumbo sijoista olisi tullut harrasteessa kova taisto, jäin kynnetyllä radalla noin puoli minuuttia viimeisestä ja kierros ajat oli nyt jotain luokkaa 52, 53 sekuntia, oli kolmas kerta minun kelkkailuhistorian aikana kun radalla olin. ;D Toki kisatilanteessa olisi voinut tulla kaatumisia jne, mutta silloin ois väännetty hampaat irvessä vielä vähän kovempaa ja ehkä pitojakin ainakin alkuun olisi eritavalla ollu tarjolla. Ehkä ensivuonna ;)
     
  7. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    onhan nuita kaiken näköisiä kisoja tullut tehtyä alkaen MM-kisiosta ja siihen suunniteltu lajeja joita käytetään vieläkin 10v. jälkeenkin (mutta se siitä)

    kisan +
    -saatu kisat pystyyn minimi miehityksellä
    -henkolökunta kuunteli ja teki asialle jotain jos pystyivät
    -rata oli yleisölle mieleinen
    -heinäpaaleja oli käytetty oivallisesti apuna hyppyrissä
    -jos rata hlökunnalle mainitsi jostain epäkohdästä esim. heinäpaali ajoradalla se käytiin juosten poistaan
    -tampparikuski kuunteli kuskien esityksiä
    -ei ollut lumipölyä
    -muutokset radassa su. osalta

    kisan -
    -raatokelkan tuonti järjestettiin vasta kun sitä tarvittiin( EA pulkalla ja tuojana EA-mies) esim. tiesin ite missä ko. levy oli kisan aikana ja mistä sen olisi saanut
    -lippumiehen toiminta hyppyrillä ei reagoinut millään tavalla kilpailijoihin jotka oikaisivat radalla eli ajoivat hyppyrin vierestä eikä hyppyristä
    -lippumiehen sijainti ja jäykkyys maalihyppyrillä ( ei elon merkkiä vaikka kuinka huomauteltiin että heiluta lippua kun mies makasi maassa ja kelkka hyppyrin takana piilossa )
    - samainen kaveri oli väärän hyppyrin reunalla (olisi pitänyt olla jälkinmäisellä jotta olisi nähnyt kaadot ) saattoi säikähtää kun meinattiin hypätä ko. kaverin päälle aikaisemmin
    -kilpailun johtaja antaa luvan seuraavalle ryhmälle lähteä vaikka tietää että sielä on raato kelkka radalla
    -aikataulua olisi voitu kiristää su. ajattamalla junnut ja sport yhtäaikkaa (kuin ivalossa tehtiin)
     
  8. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Ihan varmasti hyviä huomioita nämä :)
    "raatokelkan tuonti järjestettiin vasta kun sitä tarvittiin( EA pulkalla ja tuojana EA-mies) esim. tiesin ite missä ko. levy oli kisan aikana ja mistä sen olisi saanut "

    Itekin hinasin yhden kelkan radan vierestä lomakeskuksen kelkalla, tosin tultiin ihan henk koht. pyytämään kun en huomannut ko. tilannetta :)
     
  9. Joke-

    Joke- Well-Known Member

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Saako muuten junnut ja sport ajaa samaan aikaan? Eri lisenssithän heillä on, joten se taitaa rajoittaa. Sama ongelma myös naisten ajamisessa junnujen seassa.
     
  10. Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Hei, kuvia Punkaharjun kisoista löytyy Punkaharjun Lomakeskuksen nettisivuilta eli täältä http://www.punkaharjunlomakeskus.fi/fi/snowcross. Lisäksi kuvia myös Punkaharjun Lomakeskuksen Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/pages/Punkaharjun-Lomakeskus/140924249310119.
     
  11. Fani

    Fani Active Member

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Nyt on varmistunut, että Kunkussa ajetaan myös crossia... :)

    Come On Snow Cross- kisa järjestetään Kelkkakunkku tapahtumassa 2.3.2013 Messilässä !

    Näyttävää kisaa on siis tiedossa, kannattaa tulla paikan päälle katsomaan, kun crossin erikoismiehet ajavat kilpaa...

    Mukana mm. Pieti Puhakka/Polaris, Risto Juujärvi/Arctic Cat, Juuso Loukko/Lynx sekä viimevuoden Kelkkakunkku Joni Gustafsson/Arctic Cat !

    Pystymme ottamaan mukaan vielä joitakin halukkaita kuskeja, laita pikaisesti viestiä jos olet kiinnostunut tulla ajamaan !

    [email protected] tai 050 3142626
     
  12. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    Raporttia lupailin, nyt sitä tulee, kuvat vielä odotuttaa hetken :)

    Eli kisathan sujui varsin mallikkaasti.

    Rata oli näin harrrastajan näkökulmasta ihan hyvä. Hommaa vedetään tosiaan minimiporukalla ja tampparikuski teki pitkää päivää. Plussakelillä vain taitaa olla aika mahdoton tehtävä saada rata kovettumaan niin että ei mene jäälle. Ei liene yksinään näiden kisan ongelma. Samaa purnausta muistelen olleen myös Tahkon Kelkkakunkussa silloin kun se rata oli piazan edessä jäällä, ja ei se täydellinen vielä maalle siirretynäkään ollut... ::) Kyllä kai se lumi riittäis jos sitä olis jokapaikassa 5 metriä ja hypyissä sit 10 mutta voi mahoton niitä booreja, ei mahtais kelkkoja enää näkyä kun muutama kierros vedettäs ::) :eek: ;D

    Lauantaista sen verran, tämä viesti ei (luultavasti) tavoita tässä foorumilla kohderyhmää, mutta alueella oli tosi mukavasti väkeä. Olkoonkin että kisateamit muodostivat ison osan, mutta silti parkkipaikat olivat ihan täynnä joten maksamattomia katsojia liikkui alueella erittäin paljon. He kiersivät lipun myynnin jostain syrjäteiltä tai latuja / jäätä pitkin. Eikai se 10 euroa niin iso satsaus olisi ollut, ei näitä ilmaiseksi pelkällä talkoohengellä ja makkarapalkalla järjestellä :-\ :-X .

    Kuitenkin ainakin itselle jäi hyvä maku tapahtumasta. Näytti myös lapsilla olevan hymyt korvissa kun vähän kelkkakyytiä annoin halukkaille ;D :).

    Ehkä sitten ensivuonna tosiaan olen itsekin viivalla ;)
    Kuvia voisin vielä tosiaan laitella tässä jossain vaiheessa :D
     
  13. Omikron

    Omikron Phazer RTX -08

  14. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    Vs: SM-Snowcross Punkaharju 9.-10.2.2013

    vähän viel kisoista

    kierroksella ohitettavat voisivat ottaa MALLIA MR. TONI HAIKOSESTA kaverin toiminta on just sitä millaista sen pitäisi olla vaikka mennään lujaa
     

Suosittele tätä sivua