Kajaanin reitit ja ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä mopedi, 17/2/06.

  1. Temmu

    Temmu Yamaha Rx-1 GT -07

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Tänään kävin tuon lenkin ajamassa, poislukien ruuhen ja laajankankaan pistot. Lentokeli oli ja keli kohdillaan. Elämä hymyili.
    Yhtään isompaa kiveä ei kyllä uralla näkynyt.
     
  2. tovayryn

    tovayryn BDPA General Manager

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Miten, onko se kotilan kauppa nyt kiinni? Eli jos paljakka/ukkohalla suuntaan meinaa niin ecotecoon tankkitäyteen paltamosta?
     
  3. Tuomoila

    Tuomoila switchback 600 / lynx 5900

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Paltamossa tankki täyteen vaan, et kiinni on kotilan kauppa. Voihan sitä toki paljakasta jatkaa ja käydä puolangallakkin tankkailemassa ;)

    kerrohan kun käyt et missä kunnossa on paljakan baanat ;)
     
  4. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Havaittu kaksi nuorta urhoa kelkkailemassa hiihtoladulla ja sen reunustoilla kehräämöntien varrella :mad: Ajopelinä sininen 550 tourinki lynx, toivon että kelkka isin omistuksessa ja nyt avaimet naulaan pariksi viikoksi...Toisella puolen tietä kulkee ura jota voisi hiljaa ajella luvalliselle reitille ilman että kukaan isommin paheksuu. Myös kaasukättä voisi nämä kaksi touring herrasmiestä vähän löysätä kauppakeskuksen pihalla, uskon ilmankin että teillä on hirveen race meininki reitilläkin missä kukaan ei ihailevasti ole katsomassa ;D

    Tuollainen toiminta on omiaan aktivoimaan jonkun kyläpoliisin joka ei muutenkaan kelkkailusta perusta. Täällä kankaiden alueella on paljon kelkkalijoita jotka jatkossakin körryyttäisivät mielellään tuon pikkumatkan luvalliselle reitille. Jos tunnistit naapurisi tästä kuvauksesta niin käyhän sanomassa että jotain rotia...
     
  5. vectoori

    vectoori Well-Known Member

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Minä hieraisin silmääni kun sunnuntaina kelkka tuli vastaan Kasarminkadulla makasiinin kohdalla. Valkoinen lynxi oli sekin. "Lynx tekee uran muiden kulkea", näinhän sanottiin jo vuosikymmeniä sitten :)
     
  6. panther oku

    panther oku Ilves BD 800 ;), Ogelbo 800 L,80

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Semmottiin kyselen jotta, Vuolijoelta-Sukevaa-Sonkajärveä kohden, onkohan jäljet näkyvissä, meinaan et minkä verran ajettu. Kiitos etukäteen :)
     
  7. Induktanssi

    Induktanssi Guest

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Toivottavasti en tätä tule valtavasti katumaan, mutta meillä olisi Mainualla 33ha metsää/taimikkoa/linjanalusta, jossa saisi ajella, josko joku haluaisi puunkiertoa/umpista leikkiä.
    Luonnollisesti näyttäisin ensin, missä ja miten saa ajella.
    Siis tämä kaikki ihan pyyteettömästi... vaikka sellaista harvoin enää nykyään mikään onkaan.

    YV varmaan paras tapa ottaa yhteyttä, jos kiinnostaa....
     
  8. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Luulenpa että sulla on kohta paljon parhaita kavereita :D
     
  9. ÄksÄrÄs

    ÄksÄrÄs ac rr -13

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Näillä korkeuksilla ihan varmasti!!
     
  10. Sanppa78

    Sanppa78 Well-Known Member

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Tämähän on hatun noston arvoinen juttu,ei oo tälläsiä ehkä ihan joka päivä tarjolla,halukkaita varmaan löytyy ihan reippaasti ;D
     
  11. warrejori

    warrejori Apex. -13

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

     
  12. hidas

    hidas Boonboonpiipdokkeri

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Paltamo-Paljakka välillä Varsovaarassa aukaistaan metsäautoteitä, ainakin kahdesta kohtaa menee reitistä yli ja varsovaarassa hetken matkaa reittiä pitkin. Huomioikaa tämä siellä ajaessa.
     
  13. Anke

    Anke Active Member

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Olis tarkoitus huomisessa pyörähtää paljakka-kivesvaaran lenkki, jos kettää kiinnostaa kimppa ajelu. Lähtö n. 9.00 aekoihin.
     
  14. mcnobody

    mcnobody AC 4-Stroke Touring -02

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Suurkiitos Kajaanin aktiiveille, jotka ovat noin mahtavaan kuntoon urat jaksaneet hoitaa. Sotkamolaisena käy melkeinpä jopa kateeksi. :D Vuolijoelle asti oli komeaa baanaa, kun siellä käytiin tankilla mutka.
     
  15. warrejori

    warrejori Apex. -13

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Taisitte tulla Vuolijoella turvesuon kulmilla vastaan kun kyseltiin lupia, mukava kuulla joskus tuommoisiakin kommentteja. Luvat oli pääosin kunnossa, pari etelän suunnasta tullutta vierailijaa kun pistää tilille kympit niin homma kunnossa. Ensimmäinen tarkastus reissu kohdallani ettei luvattomia ajajia omasta porukasta. Lananjälki vaan ei kerenny kovettua vaikka pakkasta perjantai yönä mukavat lukemat lumi vaan niin kuivaa että menee puhki muutaman kelkan jälkeen. Tuo lintuallas Otamäki varmaan sopivassa kunnossa iskarin simmittäjillekin.
     
  16. moilanen88

    moilanen88 Kelkaton :(

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Käytiin turrauttelemassa 4 kelkan voimin eteläpuolen lähireittejä,reitit oli yamaha-miehelle hyvät vaan nuo vetomiehet valitteli pattien vähyyttä ;D
    Pehmeässä kunnossa oli,välillä sukset tarrautu kunnolla kiinni ja välillä meinas puskea.

    Vaan semmonen vaaranpaikka huomattiin kun menimme kylkiäiselle,se silta on todella huonossa kunnossa joten kannattaa katsoa tarkkaan miten sen ylittää.

    Ja sitten vielä semmonen,itsekkin kun taajamasta lähden reitille niin köröttelen varovasti enkä vinguta konetta ettei kukaan hermostuisi,niin onko ihan vitun pakko joillakin saatanan idiooteilla ajaa täällä laajankankaalla kuin reikäpäät ja ränkyttää tuppi nurin menemään sotkamontien varrella?? Ei se ihmekkään jos valituksia tulee tuommoisen ajotyylin takia.
     
  17. jokikettu

    jokikettu peltipailakka

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Kyllähän näitä idiootteja riittää. Perjantaina päivällä nakertajassa jokivarressa kaksi sledneksiä oiko ihan surutta ensin meidän pihatietä meidän talon ja naapurin talon välistä hyppyyttäen pihapiiristä kajaanin joelle. Kummassakkin pihassa koiria irti toisessa lapsia.

    Hirvitti kahtoa miten menitte lahen suun yli kohasta jossa TODELLA vähän jäätä. Toisaalta vauhtiahan teillä oli ihan vitusti niin mitäpä se haittaakaan.

    Oisitte tullu reilusti kysymään jos ette reittiä joelle löytänyt.
     
  18. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Kyllä Kainuun tähdillä on reitit loisto kunnossa! Meidän kainuun retki peruuntui tältä viikon lopulta, niin kävin nyökyttelemässä paikallisia reittejä pitkin Tahkolla ja takaisin. Patikkoahan löytyy, vaikka muille jakaa, eli jos kainuun reitit tuntuvat tasaisilta, niin tervetuloa Ylä-Savoon ;D!
     
  19. ponssee

    ponssee Yamaha Venture 700 .

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö



    No jopas on sit ollu hyvää tuuria nuilla kylän kosseilla ku ei ole sinun kohdalle sattuneet .Ois ollu kyl hyvä jos ois sattuneet kohalle niin oisit saanu ojentaa poikasia vähän ! :)
     
  20. dinlimies

    dinlimies BAHABOIKA fourstroke

    Vs: Kajaanin reitit ja ympäristö

    Näkypä olevan läpi ajettavissa tuo "luonnonvarainen kelkkaura" otanmäki-ryynänen-kytökoski-honkamäki-vuolijoki. Tosin vuolijoen päässä ei menny ihan nuottien mukaan. ;)
     

Suosittele tätä sivua