Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Ei pääse ainakaan luvallisesti. Ouluntullista joelle saakka pääsee "Maikkulan" uraa pitkin.
     
  2. Jälli-Eeti

    Jälli-Eeti Lynx Re 600 Etec -12

    Vs: Oulun reitit

    Joo kyllä se niin pusikkoista ja kapiaa väliä että ei puhettakaan että mahtuis lanaamaan. Kyllähän se on joka vuosi ollu patikolla ja eipä näitä koskaan ole lanattu. Tähänasti on ainaki pärjätty! :)
     
  3. HeCe

    HeCe Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    kai sitä ouluntulli-isosuo-talvikangas reittiä vielä saa ajella ;)
     
  4. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: Oulun reitit

    Ajaapahan kelkkaileva kansa siivosti "asutuksen" keskellä ku on kunnon pattia
     
  5. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Jep! Ouluntulli-Isosuo-Korvenkylä, kuten aina ennenkin ;D
     
  6. tpuolita

    tpuolita Polaris Trail Touring 550

    Vs: Oulun reitit

    Iltaa,

    onkos se YK-Pudasjärvi reitti lanattu tällä viikolla, yritettiin viime viikolla ajella mutta ei meittin patikkokunto/pailakat kestänyt montaa kilometriä kuplavolkkareita ylitellä :D Jos sitä huomenna yrittäis uudestaan! 8)
     
  7. Eza^

    Eza^ RE 08

    Vs: Oulun reitit

    "*** YAMAHA-koeajotilaisuus lauantaina 23.2. kello 10-14 Ouluntullissa! Ajossa Nytro XTX TTX (Öhlins), RS Vector, Apex sekä RS Venture. ***"
     
  8. TripleMax

    TripleMax Yamaha V-Max 700

    Vs: Oulun reitit

     
  9. tpuolita

    tpuolita Polaris Trail Touring 550

    Vs: Oulun reitit

    No siinähän tuo näemmä luki - lukutarkkuus tahtoo herpaantua tuonne oikealle mentäessä 8)
     
  10. soutman

    soutman New Member

    Vs: Oulun reitit

    Hep!

    Kaikki oulun kelkkareitit allekirjoittaneelle täysin vieraita vielä tällä hetkellä, kun kaikki kelkkailukokemukset löytyy pyssykylästä ja sen lähimaastosta, niin:

    Tekisi mieli päästä käväsemään kalimeenlammen laavulla paistelee makkaraa muksun kanssa ja näyttäisi olevan lähin virallinen pääsy Hönttämäestä tultaessa edes uralle korvenkyläntien ja polvikankaantien risteyksen tuntumassa. Kelkkareitit.fi näyttää siitä kohtaa lähtevän viivan urana, mutta itse kaupungin sivuilta ladattu PDF esittelee sen punaisella viivalla reittinä eikä urana (kaupungin PDF versiossa urat mustalla viivalla) sekä jopa P-paikan merkin kera. Herääkin lisää kysymyksiä, että onko siinä todellakin autolle + kärrylle parkkitilaa, kun pari tuntia sitten kävin autolla siitä ohi hurauttamassa katsoakseni, että onko siellä mitään selvää merkkiä sijainnista (ei ollut ainakaan tienlaidassa mitään selvää merkitää, mutta jäljet menivät metsän pimeyteen ;D ), niin on se polvikankaantien sen verran kapone, ettei siihe heti tulisi mieleen jättää autoa + kärryä tienlaitaan parkkiin. Lisäksi onko sieltä edes luvallista ajella, kun viiva kummassakin em. kartassa menee hiukkavaaran ampuma-alueetta leikaten (melko reunasta tosin)? Jäälin Shelli tietenkin sitten yksi paikka laittaa auto+kärry parkkiin, mutta tuntuisi tulevan sieltä melkoisesti kiertoa tuonne kalimeenlamme päästäkseen. Vaikeaksi menee, kun ei halua alkaa ajelemaan penkassa sakkouhalla (esim. jättämällä auton korvenkyläntien P-paikalle sillan kuppeeseen ja sitten ajelemalla korvenkyläntien auto/kävely -teiden välistä pengertä pitkin, kuten monet näyttävät jäljistä päätellen tekevän) :-\
     
  11. jones-

    jones- Nytro SE

    Vs: Oulun reitit

    Mun käsittääkseni tuolla polvikankaantien ja korvenkyläntien risreyksessä ei oo mitään parkkia...oliko niin että se oli sinne joskus tulossa.

    Vie retelit kiekonmajalle.
    kartta.ouka.fi voit tsekata sijainnin.
     
  12. milohi

    milohi Boondocker RE

    Vs: Oulun reitit

    Kyllä siinä ihan merkattu, luvallinen ja patikkoinen ura menee, mutta ei siinä tien laidassa mitään parkkipaikkaa autolle ole.
     
  13. Hjaurus

    Hjaurus Ac snopro f800 rr 2013

    Vs: Oulun reitit

    Oulu- Yk- Pudis ja sama takas. Loistobaanaa sai ajella ja Siitä ISO KIITOS lanurille.
     
  14. Juha88

    Juha88 8000 RR

    Vs: Oulun reitit

    Onkohan se säästöä vai mitä, mutta melko pattista vaikka ei ollu eilen vielä 1-2 kelkkaa enempää läpi ajanu. Paikoin (jossain Juustolan liepeillä) meleko heittoja yllättäen.

    Tuli vaan mielleen että onko tuolla murskaa käytetty ollenkaan vai onko pelkällä lanalla siloteltu? Toki voihan se olla niiki että ku harvoin lanataan niin ei oikein lana (+murska) pure normivauhdilla, vaan pitäs vejellä useampaan kertaan.

    Toki siihen yk-pudis alkupätkän lanamattomaan patikkoon verrattuna, aivan loistavaa baanaa..
     
  15. unu

    unu Polaris

    Vs: Oulun reitit

    Tänää tuli huitastua tyrnävä- hiukkavaara- yk - Juustola - yk - Muhos - Tyrnävä. Polle rullas mittariin 275km. Reitit hyvässä kunnossa, Ouluntullin Hiukkis risteyksen lähettyvil huomas kyllä koeajopäivän jäljet. Muute reitit hyvät, mä en kyl tainu hoksata mitää yllämainittuja patteja Juustolan tienoin? :eek: Allekirjoitan kuitenkin täysin sen alkupätkän surkeuden ::)
    Aikasemmi tais olla puhetta yk - muhos välin sulasta ojasta, sitä en löytäny vaikka varulta sievästi kotimatkan ajelin, etten tempase rooppii epähuomios.
     
  16. repeat

    repeat Kitty Cat

    Vs: Oulun reitit

    Tuli käytyä ajamassa Madekoski-Yk-Muhos-Ot-Madekoski lenkki, reitti aivan pirun loistavassa kunnossa.
    Ihmetyttää hieman nämä nurinat pikku patista kun on tottunut ajeleen lähinnä tuolla Pudis-Syöte akselilla....
     
  17. HKa

    HKa Lynx Rave RE 600R -18

    Vs: Oulun reitit

    Eilen ajettiin OT-YK-OT siinä klo 17-20 välissä neljän kelkan voimin. Sellasta ajettavaa pattia liki koko matkan. OTn lähistö ja se viimeinen 5 km YK päässä sitten jo melkein kuplavolkkarilla, mutta hauskaa oli. Kävi hyvin iskaritestistä, kun uudet pumput Rimmerissä alla ;-)
     
  18. Juha88

    Juha88 8000 RR

    Vs: Oulun reitit

    "Tanko tankkiin" heitot oli juustolasta pudiksellepäin jonku matkaa..
     
  19. Juha88

    Juha88 8000 RR

    Vs: Oulun reitit

    Selvennyksenä noille omille nurinoille: Nämä yk-utajärvi- rokua-muhos reitit on ollu loistokunnossa koko talven ja aina kun on lanattu niin tullu tasasta jälkee.

    Jostain syystä tuo yk- pudisväli oli jo lanan jäljiltä pikkupatilla ja kun sitä ei vissiin enään tälle vuodelle lanata, niin voit arvata missä kunnossa se on parin viikon päästä.
     
  20. Hjaurus

    Hjaurus Ac snopro f800 rr 2013

    Vs: Oulun reitit

    Eiköhän toi pudis väli ole sen takia niin huono, kun sitä ei ajeta juurikaan ennen lanurin menoa, ei kerkee kunnon pohjia tulla sinne.
    Kyllähän tuo eilen ajellessa oli suopätkillä muutamia yllätyksellisiä paukkuja, ei tuo mua haittaa ainakaan. Oli vaa jostai syystä taas yks pilvinen lauantai ettei paljoa näe niitä ku etee sattuu.
    PUdikselle mentii ja jälkien mukaa oli yks kelekki menny ennen meitä ja baana oli kyllä hyvä.
    Takas tullessa ei varmaa ollu montaakaa kelkkaa ajanu tuota väliä ja kyllähä se oli jo paikoin ruvella.
    Vaa ei tuo pätkä kyllä mikää parhain reitti ole minun mielestä, Jos vertaa esim Muhos- Rokua reittiä. Siellä on jo mielenkiintoaki enempi. Pikku hyppyä jne.. :)
     

Suosittele tätä sivua