Lynxiä ostelemassa!!!

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä kimmy72, 10/3/13.

  1. kimmy72

    kimmy72 Lynx Enduro 600R E-Tec -22

    Nonii Skiidoo Myyty ja kiikarissa olis Lynx RC 600 SDI -06 ja 10 tkm rullattu. Joko näihin noilla kilsoilla mäntiä vaihdellaan, mitä kannattaa katsoa ja huomioida ennen ostoa?? Kokemuksia kyseistä kelkasta kuunnellaan mielellään ;D ;D ;D ;D Vaihtoehtona mxz -03-04 nii taitaa Lynxille kuppi kumminki kallistua !!! Miten bensan kulutus näissä??? ;D :D 8) ???
     
  2. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Lynxiä ostelemassa!!!

    Tuosta lynestä löytyy erillinen topikki. Se kannattaa lueskella ja huomioida tarpeellinen. Satavarmaa kilometrimäärää mäntien vaihdolle on vaikea määrittää. Joissakin jouduttu vaihtamaan puolella kilometrimäärillä ja toisilla rullattu paljon enempi. Riippu täysin kelkan historiasta. Yleiskunto, siisteys jne helppo tarkastella. Unohtamatta kone huone. Voi vaikka tarkastella kytkimen seutu onko paskaanen tai rasvainen. Mikäli rasvainen niin kielii stefan kunnosta. Kunnossa oleva SDI -lähtee helposti käyntiin. Se kannattaa testata nimenomaan narukäynnistyksellä mikäli starttimoottori versio. Samaten testaisin useamman kerran pakille menoa. Hyväkuntoinen menee pakille nukisematta. Tietysti rungon suoruus, näkyykö vekkejä jne. Ei siinä sen kummosempaa kuin rauhas tutkimaan joka paikasta. Niin ja alustaa unohtamatta kuten telaston pyörät jne.
     
  3. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Vs: Lynxiä ostelemassa!!!

    Ja liukurungot murtumien varalta.
     
  4. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: Lynxiä ostelemassa!!!

    Itse ajelen ensimmäistä talvea 06 rc:llä, en voi moittia peliä. Kulutus on pyörinyt siinä 16-17litraa satasella. Etupukki pohjailee kovimmissa vasta pateissa, shimmaamalla saa kuulemma vaivan pois, itsellä vielä entisen omistajan (kukkakeppi) säädöt telastossa. Nyt laitoin 6tuuman koropalan kiinni niin alkaa ajoasentokin olla kohdilla. 8)
     
  5. njasnjas

    njasnjas Member

    Vs: Lynxiä ostelemassa!!!

    Menikö 6 tuumainen jatkamatta johtoja/vaijereita? ???
     
  6. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: Lynxiä ostelemassa!!!

    Meni joo, kaasunkahvan lämmitysjohto on ainut mikä tekee tiukkaa. Mutta sekin riittää, tätä korkeampi ei varmaan mene jos ei sitä jatka.
     

Suosittele tätä sivua