Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. Ilimari

    Ilimari New Member

    Vs: Oulun reitit

    Hukkasin eilen Garminin käsigepsin malliltaan Oregon 300 tai 400 välille Marjakammin kota-Murto. Pullakahvit voin löytäjälle tarjota :)
     
  2. unu

    unu Polaris

    Vs: Oulun reitit

    Neljän kelkan voimin ajeltii Muhos-Rokua-Utis, siitä yks kelkka pyyhki Muhokselle, muut ajeli Yk:hon. Reitit mukavalla pikku patilla. Vaalan reitillä käytii vähä toistakytä kilsaa paukuttelee, sieltä löyty oikee kunnon rääkkipattia.
    Itte viel napsuttelin Ylikiimingistä Tyrnävälle, oli kyl yk-muhos taas lentokunnossa. Mukavalle reissulle tuli 275 kilsaa matkaa. Muuan kelkkailija tuli vastaan. Makkarat saatii kärryytettyä Porokämpillä :)
     
  3. muumilyne

    muumilyne Active Member

    Vs: Oulun reitit

    Missä kunnossa Ot-muhos-rokua-utajärvi-muhos-Ot reitti? Viikonloppuna tulee muutama kaveri kauempaa kelkkojen kans ja haluaisivat ajaa reittejä täällä päin..
     
  4. malsu

    malsu Member

    Vs: Oulun reitit

    Onko kukaan ajellu oulusta ukkohallaan lähi aikoina? Missähän kunnossa reitit ja mitä kautta kannattaa mennä?
     
  5. skeidamies

    skeidamies Xtrim 600ACE -13

    Vs: Oulun reitit

    Eilen ajelin Kiimingistä Maalismaanlinjaa Yli-Iihin, Yli-Iistä reittiä pitkin Pudasjärvelle (oikasten Aittojärven/Livojoen/Iiijoen kautta) paistaen makkarat ISK:n Mertajoen Baarissa. Reittiä ei oltu lanattu mutta kohtuullista ajaa, joku oli tehnyt vesuri hommia ja poistanut reitille taipuneet puut, kiitos siitä.
    Takaisin tulin Ylikiimingin kautta reitti oli ok kunnossa YKn saakka , 10km ennen YKta alkoi sikapattia ilmaantumaan.
    Meno 100km ja takaisin 140km.

    Lauantaina kävimme Kiimingistä Ranualla mutkaa. Maalismaanlinjalta oikaisten Pahkakoskenlinjalle josta Ranuan reitille jota pitkin Ranualle. Ranualta takaisin reittiä Oijärvi-Maalismaanlinja-Palojärvi-Iijoki-Raasakkasaarenlinja-Casinon kautta Kiiminkijoelle.
    Pahkakosken linja ja Ranuan reitit oli mahtaavaa baanaa, Oijärvelle pätkällä oli vähän haasteellisempaa taipuneita puita väistellessä.
    ISK oli lanannut Palojärven pätkät ja oli hyvää baanaa, mutta lanauksen jälkeen oli Palojärven tien ja Iijoen välisen pätkän metsäautotie puhdistettu pohjia myöten, joten tuolla ajalminen loppuu ihan pian kun kelit vielä lämpenee
    Meno 124km ja takaisin 160km.
     
  6. unu

    unu Polaris

    Vs: Oulun reitit

    Toistanen itseäni, mut ainaki eilettäi ot-muhos väli semmosel tyypillisellä tursitipatinalulla, ei hirmu paha. Rokuan risteyksen tietämil on aurattu tietä jonkun kilsan matkalta, se saattaa olla hiekalla jo viikolloppuna, riippuen kelistä. Metän kautta näytti kelkkoja kiertänee tuota aluetta, että sieltä mahtaa sitte päästä.
    Rokuan reitti suht hyvä, suot aakiaalaakiaa, pitkät linjat kevyellä kiharalla, iha jees vedellä.
    Roksa - utis oli suht lentokunnossa, ei valittamista.
    Ite en ajanu utis-muhos, mut kaveri ajo ja meinas että hyvä oli seki. Että jos oikee huono tuuri käy ni ot-muhos mahtaa olla se huonoimmaksi pääsevä reitti noista. Tai sitte lana kiertää ja on lentokunnossa. Mut helposti ajatte päivälenkkinä jokatapaukses tuon :D Laitteesta ja kaasun asennosta riippunee kui kipeitä olette seuraavana päivänä, vai ootteko ollankaa ;D
     
  7. mikniemi

    mikniemi AC M8000 HC evo -18, RX-1 -06 162 PPS

    Vs: Oulun reitit

    Olipa vain loistavaa keli tänään päästellä ;D
    OT-Muhos-HV-OT tuli kierrettyä. Pientä pattia siellä täällä, mutta ei haitaksi asti, vaikka tuommoisella touringilla turrasi ;D
    Vähän tuntui olevan liikkujia, liekkö kaikki lähteneet johonkin kauemmaksi.
    Eikä mitään merkkejä, että kelit olisi loppumassa ;D lukuunottamatta tuota yhtä tienpohjaa Muhoksella, siinä Rokuan risteyksessä.
     
  8. HKa

    HKa Lynx Rave RE 600R -18

    Vs: Oulun reitit

    Perjantaina Liminka-OT-Rokua-Säräisniemi ja lauantaina Oulujärveä Vaalaan ja sit Rokua-OT-Liminka. Vaalan ja Rokuan väli alkuun mukavaa 'ratsupattia', mutta Rokuaa lähestyessä reitti on todella V-mäisessä kunnossa. Liekkö lanattu kertaakaan koko talvena?! Tuo Rokua-Mäntämaja etappi mukavaa pikku kiharaa. OT-Muhos normaalilla patilla.

    Jospa se vielä kertaalleen lanattas, niin vois sen jälkeen suunnitella ajohanskojen ripustamista naulaan tältäkeväältä... :-/
     
  9. unu

    unu Polaris

    Vs: Oulun reitit

    Näyttää olevan nyt meille vakio tuo tyrnävä-Muhos-Roksa-utis-Yk-Muhos-Tyrnävä. Kuuden kelkan voimin porhallettiin lenkki ympäri, HKa:a komppaan reitejen fiiliksestä. roksa-Utis vähä liukkaan olonen, lumi alkaa irtoaa jään päältä, samoinku kylmälänkylän tienoil niis S-mutkis. Utis-yk edellee hyvä, yk-seluska pikkusta patinalkua ja seluskalta Muhokselle kiitotietä. 233km tuli mittariin, kyllä sää suosi taas :)
     
  10. JK-80

    JK-80 Arctic cat xf 1100 turbo sp `12

    Vs: Oulun reitit

    Itekki ajelin tänään melkein tuon unun porukan lenkin, poislukien Ylikiimingin mutka, elikkä Muhos-Rokua-Utajärvi-Muhos,
    n. 140km tuli mittariin. Oli vielä ihan ok kunnossa reitit ainaki tuolla välillä. Semmosta pientä turistipattia,
    ei vielä paha. Mukava oli turbo nelarilla päästellä :p
     
  11. vilhe85

    vilhe85 Summit X 850 154"

    Vs: Oulun reitit

    Ot-muhos väliltä joku kilsan verran rokuan risteyksestä ouluntulliin oli punanen 10 litran bensalekkeri reitin varressa.
     
  12. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: Oulun reitit

    Missä kunnossa meren jää Oulu - Hailuoto välillä ? Onko se viitoitettu sinne merelle ?
     
  13. Kimple

    Kimple Shredder RE 3900

    Vs: Oulun reitit

    Vieläkä lanataan tälle keväälle? Alkaa olla taas patilla ainakin Oulun lähimmät alueet.
     
  14. Flamingot16

    Flamingot16 Lynx Rave SC 600 -12

    Vs: Oulun reitit

    Ettei vaan olis talvi yllättänyt lanausbudjetia? Tai talven jatkuminen, sen mitä eilen ajelin kiekonmajalta Kiiminkijoelle ja Yli-Kiimingin ympäri, niin luntahan reiteillä riittää, ja sääennustetta kun katsoo niin riittää vielä lähemmäs vappua. Yhtään paikkaa ei tullut vastaan josta edes yrittäisi lumi loppua.
     
  15. EsaHH

    EsaHH Polaris Rush 800 Pro R ES LE 2014

    Vs: Oulun reitit

    Aivan hyvä kunto. Ei ole viitoitettu mitenkään, mutta kun lähtee kempeleenlahden perukoilta ajeleen Riutunrannan tuulimyllyjä kohti ja siitä sitten jäätien vierustaa hailuotoon niin ei pitäisi eksyä.
     
  16. Porkos

    Porkos rave 600 -09

    Vs: Oulun reitit

    Perjantaina olisi tarkoitus ajaa ouluntullista syötteelle. Jos jollakin on samanlaisia suunnitelmia niin ajoseura kelpais. YV:llä tavoittaa.
     
  17. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Eiköhän se lana liiku tällä vkolla ainakin nuilla vilkkaimmin liikennöidyillä pätkillä ;)
     
  18. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Vs: Oulun reitit

    Eilen kävin hiukka yk pätkän ajelemassa ja on niin kyllä pöytää että kannattaako karhita.. Muutama kova pahkura muutamassa mutkassa mutta tuskin niihin lana paljon puree..

    Lunta tarvis liuvvuille mutta sitä varmaan MikaPu:lla on vaikeampi järjestää ;D
     
  19. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: Oulun reitit

    Tulipa pyörähdettyä Ouluntulli - Hailuoto - Ouluntulli. Hailuodon päässä ei viititty ihan puolessa välin käydä, kun sen verran pahalla patilla oli tuollakin paikka paikoin reitit. Reittikin löytyi kelkkareitit.fi avustuksella hyvin mereltä.
    Sen verran onnettomassa kunnossa oli kyllä jo tuo Ouluntulli - Kempeleenlahti väli, että ei sinne kyllä tarte enää lanaa viedä. Vetisiä kohtia alkoi olla toisin paikoin ( nämä tosin jäässä vielä aikalailla) ja tienvarret oli sulanu jo suunnilleen kokonaan.
    Pitää torstaina startata Ouluntullista Muhoksen suuntaan ja käydä sitäkin suuntaa katsomassa.
     
  20. unu

    unu Polaris

    Vs: Oulun reitit

    Täälläkin olis torstaina tarkotus paukutella tyrnävä-muhos-yk-juustola ja takasipäin. Porukka kasaantuu yk:hon, josta sit kolmel kelkal lähdetään taittaan loppupätkä. Onkoha lana kiertäny jo ot-muhos?
     

Suosittele tätä sivua