Tukivarsien yhteensopivuuksista Panther vs muut (ZR)?

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä musta pantteri, 4/4/13.

  1. musta pantteri

    musta pantteri Arctic Cat Panther 570

    Ei päivää ilman vahinkoa... Sain uuden kytkimen asennettua mutta heti lyhyellä koeajolla onnistuin löytämään hangen sisästä kannon, ja niinpä oikean puolen A-tukivarret on nyt mutkilla.

    Soitto lähimpään merkkiliikkeeseen kertoi karua kieltä. Alempi A-tukivarsi kyllä löytyisi maahantuojan varastosta hieman reilun 150 euron hintaan, mutta ylempi, reilun satasen varsi menisi tehdastilaukseen, ja luvattu kahden viikon toimitusaika ei taida tuoda lohtua näille lumille.

    Pariin purkaamoon ehdin jo soittamaan, mutta eipä ollut Panttereita heillä, ZR:riä olisi kyllä löytynyt, mutta varaosanumerojen mukaan tuota mun 2004:seen Pantterissakin olevia tukivarsia löytyy vain vuosien -99...2006 Panttereista ja samanikäisistä Z370, Z440 ja Z570:stä. Lienee nuo jälkimmäiset melko harvinaisia täällä Suomessa. Jos ostoilmoitus täällä palstalla ja huominen soittokierros muille purkaamoille ei tuota tulosta, niin ainoa vaihtoehto saada kelkka liikkeelle näille lumille lienee soveltaa jonkun muun mallin eturipustuksia.

    Eturunko näyttäis olevan sama Pantterissa ja 2004-2006 Bearcatissa, joten Bearcatista voisi ainakin löytyä sopiva apu. Tosin Bearcatissa ei ole kallistuksenvakaajaa, ja olkavarsikin pitäisi ottaa Bearcatista, kun tukivarren ulomman pään kiinnitys näyttää ainakin räjäytyskuvissa erilaiselta.

    Niitä ZR:iä näkyy löytyvän purettuna aika hyvin, voisikohan sellaista soveltaa, kunhan katsoo että etupää on sama AWS V, kuin tuossa Pantterissa? Eroja noissa taitaa olla raideleveys ja joustomatka. Onkohan tuo joustomatkan ero sitten pelkästään pidempien tukivarsien (ja iskareiden) ansiota? Kallistuksenvakaajatanko näyttäis olevan samalla varaosanumerolla (0703-202) Pantterissa ja monessa, monessa muussa, kuten vaikka -01 ZR:ssä, joten voisi olettaa että kallistuksenvakaajan korvakot on likipitäen samassa kohti.

    Olisko kenelläkään mahdollista vaikka ottaa mittoja tuollaisen AWS V etupään omaavasta ZR:n A-tukivarsista? Jos vaikka alkuun kiinnitysleveydet sisä- ja ulkopäästä, tukivarren mitta sekä rungon tukivarsien kiinnityskohtien leveys?

    Olisiko muita ideoita?

    Edit:
    Sen huomion tuossa tein, kun noita osaluetteloita selailin, että tukivarsien sisäpuolen kiinnityspultit, holkit ja putket näyttäis olevan ZR:ssä ja pantterissa samat, joten todennäköistä on että ZR:n tukivarret tuohon Pantteriin voisi saadakin sovellettua, mutta sen verran erinäköiset nuo ZR:n tukivarret on että olkavarretkin pitäisi vaihtaa... Miten lie käy sitten raidetankojen, riittääkö säätövara, vai joutuukohan nekin vaihtamaan...
     
  2. musta pantteri

    musta pantteri Arctic Cat Panther 570

    Vs: Tukivarsien yhteensopivuuksista Panther vs muut (ZR)?

    Nyt on Pantterissa ZL 600:sen eturipustukset paikoillaan. ZL:n tukivarret olivat muuten aivan identtisen näköiset noihin Pantterin omiin verrattuna, mutta parisen senttiä pidemmät. Raideväli kasvoi viitisen senttiä, ja saman verran tuli etujousitukseen lisää joustomatkaa. Tukivarsien lisäksi vaihtui myös raidetangot ja iskarit.
     

Suosittele tätä sivua