MK DRAG-RACE kisat 2013

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä micatf7, 6/2/13.

  1. micatf7

    micatf7 ARCTICCAT

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    8 lappusta löyty takin taskusta ja kaikissa on tuo 0.400.
    Muuta ei ossaa asiaan sanoa.
    Paras 60ft oli 1.384 , kusiaisella. :) tuon ku sais aina. :-\
     
  2. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    0.000 tree
    0.400

    Kummatkin lukemat löytyy lapusta. Kiitokset kuitenkin selvennyksestä, on vaan hommat muuttunut tämän port-a-treen myötä kun on liikaa hienouksia :)
     
  3. ilecat

    ilecat cf 8 r 2010/09

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Kyllä se näyttää siltä että sm skapat jäi tähän vaasan viikonloppuun. Kyselin tos pohjoisen miehiltä tilannetta. Vaan niinhän toi talvikin loppuu. Toivottavasti ens talvelle saatais vaikka uus liitto ja kilpailumaksuja vähän alemmas ja saatais osallistujia lisää.
     
  4. sami73

    sami73 Yamaha racing with MC Express power

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Jokilaakson kelkkailijat kun ovat "levänneet" muutaman vuoden sm drag race kisojen järjestämisestä niin olisikohan jäsenillä talkoohenkeä ensi talvelle järjestää kisat Oulaisiin?
    Saataisiin edes toiset kisat kuskeille joilla kelkat seisoo talissa pölyttymässä. ::)
    Tarvitaan noin 25 henkilöä, jotka ottavat omia vastuu alueita esim,kilp,lupa,sponsorit,palkinnot,radanteko,kuulutus,ensihoito,puffetti,mainonta,talkoot ennen kisoja ja jälkeen kisojen ym.Kisojen järjestämiseen tarvittu rahasumma oli 3 vuotta sitten n.7500€.Josta ajanotto n,3000€ suurin kustannus.
    Päätökset kisojen pitämisestä kun saataisiin syksyllä jo valmiiksi nettiin niin kaikilla olisi helpompaa ajatella tulevaa talvea.
     
  5. ilecat

    ilecat cf 8 r 2010/09

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    mites toi raha jos kisoja ajettaisiin eri liiton alla?. minä ainakin olisin valmis talkoisiin ja varmaan saisin mukaan muitakin täältä.
     
  6. sami73

    sami73 Yamaha racing with MC Express power

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Jos nykyisestä sml liitosta erotaan ja liitytään smk liittoon niin kustannus on n.1000€ halvempi kisojen osalta. Koska tuomareiden /valvojien kisamatka järjestämisestä aiheituneista kuluista ovat mitättömät . Smk omat kokeneet kisa valvojat /tuomarit käyvät kisoihin ja kalliit matkakorvaukset/yöpymiskustannukset jäävät pois "jos ko.tehtävään valitut suorittavat oman tehtävän talkoilla "omilla koulutetuilla tuomareilla /valvojilla".Ja kisa maksu on paljon halvempi kuin sml :llä.
    Joten kilpailijoiden os.otto maksut pienenevät ja kerhoille jää enemmän katetta kisojen järjestämisestä.
    Minun henk.koht. mielipide on että jos kuluja saadaan alaspäin niin erotaan sml :stä ja liitytään smk:llään ja se edesauttaa kilpailijoita . Nevotellaan uudet säännöt niille jotka haluavat kilpailla rajojen ulkopuoplella.
    Mukava kuulla että Nivalasta asti ollan mukana kun ei taho olla väkiä lähössä talkoisiin lähempääkään!!!!!!!!
    En halua morkata ketään mutta hyvät kelkkailijat!!! Yrittäkää ymmärtää että jos ei järjestetä drag race kisoja niin laji kuolee meidän omaan saamattomuuteen!!!
    Junnuja ei nouse eikä mitään säpinää ole jos ei ole kisoja!!!!!!!!!!! :p
    Voi kommentoida jos ollaan eri mieltä.Mutta "mielestäni" laji kuolee jos ei kohta tehdä radikaaleja muutoksia.
    Nykyinen systeemi on mielestäni huono ,kisoja aivan liian vähän,kisat eivät vedä yleisöä,kisojen järjestäminen liian kallista ja työlästä,aikatauluista ei mitään tietoa ennenkuin viime hetkellä ja kisoihin pitäisi saada jotain muutakin joka vetää yleisöä paikalle.Palkintojen jako sm/ pohj.maitten mestaruus kilpailuissa ala arvoista,ei palkintokorokkeita ym.
    Näissä kinkereissä kun olen ollut mukana vajaat 10 vuotta "kynäpuolella ja kisojen järjestäjänä" niin en ole itsekkään mielestäni ole onnistunut kunnolla.
    Olen ollut jo tätä mieltä jo useamman vuoden mutta sain vasta nyt sen "suusta" ulos.
     
  7. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Ei näille uusille vehkeille ole enää kisoja Ruotsissakaan, Norjalaiset ajaa vielä jonkin verran.

    Suomen kilpailuissa on tahtonut olla aina vikana liian tosikkomainen tuuskaaminen. Porukka on niinkuin kraka-kaulassa kireellä ajamassa kilpaa ja "kaikilla on hauskaa". Itse taas eilen olin Ruotsissa veteraani-kiihareissa ja olipahan mukavaa. Porukka näyttää huolettomalta ja kukaan ei isompia touhota, silti kisat rullaavat sujuvasti. Koko ajan on oikea luokka line upissa jonossa ja lähtöjä tasaisena virtana. Suomessa keräillään ja kerjätään kuskeja varikolla, jos viitsisi vaikka jossain vaiheessa tulla ajamaan ja aikataulut venyy ja katsojat kaikkoaa. Eilenkin osallistuminen tuli maksamaan hurjat 12€, joten siinäpä miettimistä.
     
  8. Mr Cool

    Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    J J ;D

    Mr Cool
     
  9. JMH

    JMH Well-Known Member

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Eiköhän kannattas kisan järjestämis maksuun/muihin liittoon liittyvissä kuluissa soittaa sml:län toimistoon Kurrelle ja neuvotella hinnat uusiks ennen ku ruvetaan vaihtamaan smk:hon , koska sillon vaikeutuu PM/EM järjestäminen.
     
  10. sami73

    sami73 Yamaha racing with MC Express power

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Hyvä pointti! Tästä on puhuttu että kuka rupeaisi Kurren kanssa neuvottelemaan hinnat uusiksi,onko se läjipäällikkö,tai joku muu.
    Äkkiä aateltuna asia kuuluisi lajipäällikölle eili Joukolle.Sml tahtoo vaan joka vuosi enemännän ja enemmän rahaa tiskiin joka ei ole hyvä asia.
    Tuomaristo asia on myös haastava sml:llä.Toisen kerhoon kuuluvia pitää olla tuomarit.Tulee matkakuluja ja yöpymiskuluja.
    Seuraavassa lajiryhmän kokouksessa kannattaisi ottaa käytännön asiota päätettäväksi.Esim.protesti aika 30min,tarviiko olla niin pikä aika? Porukoilla "yleensä "
    varsinkin sunnuntaina kiirus kotia.Näitä on hyvä pähkäillä kilpailijoiden kesken että saataisiin hieno laji nousukiitoon. ;)
     
  11. PSI

    PSI X-ride charged & JD 440 sportfire

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Kyllä näitä on vuosien saatossa lajiparlamenteissa yritetty vääntää.Kieltämättä tuulimyllyjä vastaan taistelulta se tuntuu.Jotakin on saatu aikaankin mm.kertalisenssit(ennen ei voinut ajaa kuin kausilisenssillä)kurren kanssa neuvottelujen
    jälkeen saatiin DR puolelle kertalisenssin hintaakin alemmas(oli alussa sama kuin crossissa)ja jäsentenväliset kisat,joka on se halvin kisamuoto järjestäjälle ja kuskeille(SML alainen)
    Tuon tuomari/toimitsija asian kun vielä saisi järkeistettyä,kuten Sami mainitsi.Ajanotto on myös paljon rahaa vaativa,varmaan vaasalaisilta saisi sopivasti laitteet/miehet?,Kimmeniltä voi näistä
    kysyä.
     
  12. PSI

    PSI X-ride charged & JD 440 sportfire

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Tanan DR kisoissa topfuel 6.4 Sauli 1 ja Kristian 3
    ja 7.4 Kristian 1 ja Sauli 2
    jätte fint jätkät,niin sitä pitää Onnittelut kummallekkin
     
  13. ilecat

    ilecat cf 8 r 2010/09

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    oliko pm kisojen tuloksia jossain ::)
     
  14. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Tai Kirkkoniemen?
     
  15. taputu

    taputu Well-Known Member

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    onhan tuolla jotaki http://www.norskdragcup.net/
     
  16. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: MK DRAG-RACE kisat 2013

    Katohan vaan, sivut toimivat jälleen. Nuo siis olivat nurin tuossa pari tuntia sitten.
     

Suosittele tätä sivua