Korvaako Kasko?

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Salama, 6/4/13.

  1. Salama

    Salama New Member

    Tein tuossa yllättäen Lynxiin remonttia ja lisämausteena oli 1 kpl hajonneita sivuposkia. Soitin Turva vakuutusyhtiöön ja sieltä kerrottin ettei moinen vahinko kuulu heillä Kaikenvaran korvattavien piiriin. Omavastuu olisi ollut 160,- ja Linksin poski teippeineen 340,-. Onko Teillä kokemuksia vastaavista tilanteista eri vakuutusyhtiöiden kanssa? :mad:
     
  2. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: Korvaako Kasko?

    No eihän se tuommosia korvaa. Osto ilmoa vaan foorumille ni pääset alle omavastuun
     
  3. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Mikä lynx mahtoi olla kyseessä?
     
  4. Jänkhä

    Jänkhä Ski-Doo Elan 250 Mountain versio

    Vs: Korvaako Kasko?

    Kaikki mahdolliset, etenkin omat töppäykset kannattee maksattaa/yrittää maksattaa vakuutusyhtiöllä.
    Siinä tekee samalla passelin karhunpalveluksen sekä itselleen, että muille kelkkailijoille.

    Ite en ole enää pitkään aikaa ymmärtäny sitä että vakuutusyhtiöt hyvin hövelisti maksavat kaikki hölmötkin asiat mukisematta, toki pitäähän vakuutusmaksuille saada katetta, mutta onko tässä enää mitään järkeä? Vakuutusmaksut nousee koko ajan ja loppua ei näy.

    Eli summasummaarum kaikki omat hölmöilyt vakuutusyhtiön piikkiin, ja sitten toiseen topikkiin vinkumaan vakuutusmaksujen nousemista.
     
  5. Jale

    Jale Well-Known Member

    Vs: Korvaako Kasko?

    Eikö sen täyskaskon ole tarkoitus korvata kun lipsahtaa? Kyllä minullekin on korvannut myös muoveja ja kuomuja kun niitä niputtaa, aivan kuten asiaan kuuluu.

    Sitä kaskoa ei kannata pitää siinä vessassa jos sille ei tunnu olevan tarvetta ja kokee maksavansa vaan toisten turhista perseilyistä. Eipähän maistu sitten aamumurotkaan enää niin kuselle.

    Sinänsä kaunis ajatus kuitenkin pyytää, että älkää maksattako mitään sillä kaskolla kun maksatte muutenkin siitä jo ryöstöhintaa. Jos tuo ottaa tuulta purjeisiin niin voitaisiin pyytää myös aasialaisia olemaan rikastumatta, jotta jäisi meillekin jotain mitä laittaa leivänpäälle. ;D
     
  6. muumilyne

    muumilyne Active Member

    Vs: Korvaako Kasko?

    Nii ei muutaku kaikki vaan kuhan kausi loppuu nii nippari kaasuun ja lähimpää puuta kohti. Saadaa korkeille vakuutus maksuille vastinetta... Kukaan ei myönnä mutta ihmetyttää ku AVK sivuja kattelee niin keväällä on kelkkoja pullollaan ja syksyllä motskareita??? Helppo vissiin laittaa talvi/kesä teloille vehkeet ku ne on euroina tilillä. ::) ::) ::) ??? ??? :mad:
     
  7. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Korvaako Kasko?

    Johtuisko se sitten siitä, että kelkalle tai mopolle se viimeinen kilometri on yleensä se kohtalokkain... Vähän niinkuin kuskillekin. ::)
     
  8. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Korvaako Kasko?

    Jos jokin kilometri jää viimeiseksi, niin se on väistämättä se kohtalokas kilometri.. Mutta kyllähän nuo on ihmetyttäny minuakin, kuinka talven mittaan on AVK melkein tyhjänä kelkoista, vaikka alkukaudesta itselle sattuu tilanteita eniten. Keväällä on laarit täynnä romuja.

    Alkuperäisestä viestistä ei oikeen selvinny (ainakaan mulle) löytyikö kuomuvika rempan yhteydessä vai hajosiko kuomu touhutessa?
     
  9. YT

    YT Well-Known Member

    Vs: Korvaako Kasko?

    Ne kelkat valuu hitaasti sinne AVK:lle. Pari vuotta sitten ajoin kelkan lunastukseen maaliskuun alussa ja se ilmestyi AVK:n sivuille vasta huhtikuun lopulla.
     
  10. Salama

    Salama New Member

    Vs: Korvaako Kasko?

    Asiaan näyttää olevan monta näkökulmaa ja nyt ymmärrän paremmin myös yhtiön päätöksen. Mitä palveluksiin toisille tulee olen ollut Kaskon käyttäjä ensimmäisestä uudesta kelkasta alkaen. Kausi oli 86-87 ja kelkka oli 377 Rotaxin mörkömoottorilla oleva Safari ja ensimmäistäkään vahinkoilmoitusta en ole vielä tehnyt. En usko kuuluvani siihen ihan kaikkein pahimpaan neljännekseen. Hyviä kelejä kaikille ja toivotaan että pelit pysyy ladulla. :-X
     
  11. LeviSLED

    LeviSLED Guest

    Vs: Korvaako Kasko?

    Kolme kertaa on itellä tullu kelkan osalta vahinkoilmotuksia täyteltyä, ja näistä kolmesta ehkä yhen vois laskea omaksi syyksi.
    Ensimmäinen ilmotus oli kuus vuotta sitten, kun kelkka lähti jonku Iigorin mukana toisille poluille.
    Toisen kerran tais tais olla vähän liian kovat seokset tankissa ku pailakka alko vähän liikaa savuttaan, saatto siinä parit liekitki näkyä ::)
    Kolmas kerta oli ihan just äskettäin ku rysäytin helevetinmoiseen vastapattiin ja etupukki anto periksi ja tuhos maton ja iskarin. Oli kallista vaikka vakuutus jotaki maksoki.
     
  12. thevpp

    thevpp Lynksin tekeleitä

    Vs: Korvaako Kasko?

    Tammikuussa meni kelkka lunastukseen, ei ole vielkään tullut avk:le.
     
  13. Punis

    Punis Well-Known Member

    Vs: Korvaako Kasko?

    Tai sitten se on jo myyty! Ei ne kaikki, varsinkaan hyvät yksilöt aina ehdi edes tulla nettiin myyntiin.
     
  14. calister

    calister Well-Known Member

    Vs: Korvaako Kasko?

    kelkkahan saattaa löytää uuden omistajan ennen avk:lle tuloakin.. mikäli vakuutusyhtiössä sattuu tapahtumaan semmosia inside-kauppoja ;)
     
  15. fastmxz

    fastmxz Polaris

    Vs: Korvaako Kasko?

    Ensinnäkin, se että kelkka lunastetaan ei todellakaan tarkoita sitä että se tulee automaattisesti myyntiin korjattavaksi. Voi mennä myös purkuun.
    Toiseksi, jos vakuutusyhtiö laskee, ettei laitetta ole järkeä roudata avk:n pisteelle (ei ole myytäväksi + rahti) se saattaa tarjota laitetta suoraan jollekin purkaamolle purettavaksi.

    Että ei ne inside-kauppoja ole, yhtiön kustannukset pysyvät noin paremmin kurissa eikä tarvi valittaa enempää vakuutusmaksujen noususta ;)
     

Suosittele tätä sivua