Skiidoota ostamassa..

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Jouni.L, 19/7/13.

  1. Jouni.L

    Jouni.L Well-Known Member

    Morjensta! Eli olisin menossa kattomaan -08 600 mxz:taa ja siinä on muutama "vika" mitkä mietityttää, eli telaston takakiinikkeet on hieman revenneet astinlaudan alta, saako niitä vahvistettuna jostain vai antaako niiden olla tommosena. Myyjä vaan sanoi että, on nähny monessa kelkassa samanlaiset repeämät eikä niistä kannata välittää?!? Pakokaasunlämpötila anturi on kaput tilalla joku vastus, kannattaako laittaa uusi anturi vai antaa vastuksen olla?

    Niin ja olikos tässä mallissa jotain mitä pitäis eritysesti kattoa/tarkistaa..??

    Kiitoksia paljon jo etukäteen..!!
     
  2. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Sinne astimien alle saa ne takakiinnikkeet ostettua erikseen, jotain 25€ luokkaa tsipale. Koneniiteillä ovatten kiinni, mutta tarkasti kun porailee kunnon terillä ja läsäyttää uudet teräspoppareilla kiinni niin hyvä tuloo.

    Tuo anturihomma on aika tavanomainen juttu, tämä ilmeisesti sdi? Saat siihen orkkista (jotain 170e?) vastaavan GM:n anturin huomattavasti halvemmalla, kun käytät vähän searchia ja etit sille varaosanumeron foorumilta.
     
  3. Jouni.L

    Jouni.L Well-Known Member

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Joo sdi koneellahan tuo on, olikos tässä mallissa mitään kriittisiä paikkoja mitä pitäis katella..??
     
  4. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Näistä malleista on paljolti jorinaa tuolla merkkikohtaisissa topiceissa. Niistä selviää parhaiten. Eihän nämä nyt niin omintakeisia laitoksia ole, etteikö perustarkasteluilla pärjäisi, mutta sieltä saat hyviä vinkkejä esim. tyyppivioista, päivityksistä yms. -08 tapauksessa mm. kääntöpyöräonkelmaa, johtosarjat tais nirhautua tankin takaa jne...
     
  5. Jouni.L

    Jouni.L Well-Known Member

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Ok, pitää ruveta selailemaan.. tattista vaan vinkeistä..!
     
  6. Glx5900

    Glx5900 TNT 2008

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Laitanpa tähän samaan säikeeseen omatkin jorinat. Tällä hetkellä kelkkana -05 550f mxz ja sille olisi nyt ostaja. Mietinpä vaan että minkähän kelkan tässä osaa ostaa tilalle, tuosta vanhasta kun on niin vaikea keksiä parannettavaa (iskareiden lisäksi jotka ehdin osittain päivittää).
    Antakaapa nyt kiireesti vinkkiä, mieli tekis uudempaa -08 "koppaa" mutta muuttuuko se Rev:istä kuinka paljon?? Föönin tehot riittää mutta tippuuko ne tehot tosiaan 2010 niin kuin luin jostain lynx aiheesta??? Pelaako nestekone osakaasu turrauksessa vai polttaako heti tulpat?? ja tosiaan uutta ei olla ostamassa vaan max 5000€ budjetilla mennään. Vinkkejä noviisille kiitos!! :D
     
  7. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Osta nestekone! On tullu ajettua kymmeniä reissuja poroajoa e tekillä ja se ei ainakaa polta tulppia, eikä kyllä sdiikää ainakaa pilikkihommissa oo syöny tulppia!
     
  8. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Minunmielestä ei oo pakko ees laittaa uutta anturia jos kerran on huijattu jollai vastuksella, mutta saa siihen suomestaki US partsilta sen anturin n 60€.

    Paljo sillä on ajettu mitä kattelet? Luultavasti kymppitonnin ajetussa on ajankohtaista vaihtaa kampuralle laakerit ja männät kans, onhan nuissa ollu sitäki että magneetosta lentelee magneetit mäkeen..
     
  9. jazka

    jazka Well-Known Member

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Laita nestekone, tehonhan voi säätää kaasupeukalolla. 600sdi/e-tec voimaa aika reippaasti enempi mitä föönisä ja kulutusta vähempi.

    multa löytys ylimääräsenä -07 rene 600sdi tarttiki on nii ei tarvi kiskua käyntii.. ja on 44mm mattua team varia jne. tämä on vielä parempin ko se sinun vanaha ;) jos kiinnostaapi nii laita yv
     
  10. Jouni.L

    Jouni.L Well-Known Member

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Tuli hylättyä toi -08 koppanen heikohkon keularakeenteen takia, olishan se paljon räyheemmän näkönen mutta tässä tapauksessa vanhassa vara parempi.. Nyt tallissa on -06 sdi koneella.. Talvea odotellessa..!!
     
  11. ISSJU

    ISSJU Active Member

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Mistä kohtaa tuo 08 on heikompi .Tuli juuri hankittua tuollainen 08 rene 600 sdi koneella. Haluaisin tietää ennenkuin kausi alkaa vois vaikka vahvistaa ku on viela ryhdissä???????? ??? ??? ??? ??? ??? ???
     
  12. Jude

    Jude Lynx Xterrain Re 3700 -22

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Kyllä se 06 on myös heikko. Ei tarvi kummosta kopausta sukseen tai tukivarsiin niin johan on eturunko vääntyny. ::)
     
  13. hannibal

    hannibal Well-Known Member

    Vs: Skiidoota ostamassa..


    Tämmöistä kokemusta itelläkin. Molempia tullu parsittua kasaan...-06 malli tuntui "nitkahtavan" vielä helpommin,kuin -08. Voi olla sattumaa,mutta niin nyt kuitenkin kävi...
     
  14. Hutta

    Hutta 163"

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Osta xp malli ja tuosta tukea keulaan... http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=115093.0
     
  15. ISSJU

    ISSJU Active Member

    Vs: Skiidoota ostamassa..

    Tuo 08 rene on xp runkone.Ainakin näyttäs olevan vahva tukivarsien kiinnityskohta.pikku niksahdus toisessa tukivarressa , johonkin on ottanu kii ;) ;)
     

Suosittele tätä sivua