Shell V-pover kelkassa?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä PAali, 28/11/13.

  1. Geeäsäxähvä

    Geeäsäxähvä Lynx RC 600 Sdi -07, BMW K1200R, Suzuki GSX 750F

    Vs: Shell V-pover kelkassa?

    Kerhon Cessnankotteroissa kun tuota 100 LL käytetään niin kyllä on tulpat lyijyssä, joskus niin pahasti ettei toimi koekäytössä toisella magneetolla ennen kuin vähän polttaa lyijyä ja nokea pois laihalla seoksella ja kovemmilla kierroksilla. Seosta on hyvä laihentaa maassa rullatessa ettei nokea ja lyjyä liikaa. Huollossa ns. Alatulpat aina ihan harmaana lyijystä. Näissä siis 2 tulppaa per pytty ja kaksipiirinen siten että jos toinen magneetto simahtaa niin sitten toivotaan että toinen toimisi maahan asti.
     
  2. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: Shell V-pover kelkassa?

    sitä en tiä mitenkä kierrokset vaikuttaa astiaan mutta tommonen kiriä 2t mokkula pyörii aikalailla jatkuvasti 8500 kahta puolen ja luulisi sen olevan aika merkittävässä osassa tulppien puhtauden ja palamisen suhteen vrt vaikka 172 cessnan museoaikaseen lycoming tekniikkaan joka pyörii matkalennossa kait max alta 3000rpm. Tota 100LL soppaa on käytetty aika paljonkin kaikennäkösissä kireissä 2t mosissa ja hyvin on näyttäny pelaavan. Itekki oon testannu sitä soossia joskus 50/50 seoksella vesipelissä, mutteipä sille lopulta ollu tarvetta kun pelas ilmanki oikenlaisella kannella.
     
  3. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: Shell V-pover kelkassa?

    Ihan vaan ajatuksena niin jos kampe tulee reitti ym. ajoon niin oisko järkee tehdä muutokset nii n että pelaa ysikasilla/tarkastaa josko sittenki pelais jo nyt. ??? Kyllähän paukkubensat hyviä on, mutta ei se kovin kätevää eikä halpaa ole niillä ajella jokapäiväistä ajoa.
     
  4. arskaw

    arskaw Well-Known Member

    Vs: Shell V-pover kelkassa?

    Ei mitenkään liity kelkkaan mutta poika käyttää kilpaperämoottorissa 100ll ja jos ei ole saatavissa niin V-poweria sitten.
    Ero tavalliseen 98 bensaan powerilla n.2 solmua ja 100ll 3-4 solmua, tuntuu vähältä mutta pienikin nopeusero on joskus paljon.
     
  5. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Vs: Shell V-pover kelkassa?

    Se v-poweri on edelleen tavallista 98oct. Shellin sivuilta löytyy tuote selosteet josta asiaa voi tutkia jos epäilyttää.
     

Suosittele tätä sivua