5900 röjektiä

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä PeterBaBolbapier, 21/8/17.

  1. PeterBaBolbapier

    PeterBaBolbapier Onneton säheltäjä

    nyt vuosien seisonnan jälkeen hain vahnan 59:n mökin metiköstä laiton alle tarkoituksena laittaa tästä itselle ajo kampe! 8 vuotta sitten ostettiin ukon kanssa tuo jossa oli todella huono tela vain sen takia kun halvalla saatiin No eihän se talveakaan kestäny kun 503 voima repi sen lopunkin riekaleiksi! Sitten jouduttiin ostamaan armeijan vanha runko jossa taas vuorostaan oli uutta vastaava tela ja tästä otettiin siihen laatikko ja kone. Sehän on vieläkin ajossa mut tämä raasu jäi rököttää kuusen alle 7 vuodeksi Nyt annetaan vielä vanhalle mahdollisuus palvella isäntää korpikuusikossa jylhien tukkien veturina. Tänään tuli myös haettua elinten luovuttaja jotta saadaan projektia joskus aloteltua, 650xl kyrpätorni josta saa herra punakilpisen 530:sen ja velsan lootan Loput siitä meneekin myyntiin.

    Sen verran olis tarkotus parannella umpisen menohaluja että 30-32mm matto tungetaan tunneliin rullaamaan.

    Rojekti kuvia ja tunnelmia lisäillään kun vain ehditään..

    Niin ja jos jollain on mattoa myydä niin yv tulemaan!
     

    Lisätyt liitteet:

    Joske tykkää tästä.
  2. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Itse laitoin samanmoiseen kamppeeseen yetin vakio maton eli 398x50x32. Vetopyörät oli muistaakseni 7 tai 8 hampaiset ja taakse 200mm kääntöpyörät ni ei tarvinu jatkaa mitenkään alustaa. Onko tuossa taka-akselilla reijissä kulkeva pyörä vai ihan normaali kääntöpyörä?
     
  3. PeterBaBolbapier

    PeterBaBolbapier Onneton säheltäjä

    ihan vakio kääntöpyörät on vielä mut vaihtoon ne jokatapauksessa menee..
     
  4. PeterBaBolbapier

    PeterBaBolbapier Onneton säheltäjä

    Mietin tossa sitä rungon hiekkapuhallusta niin näky motonetissa olevan edullinen kompura jossa oli 10bar tuotto niin riittääkö se jos ostaa esim 40-80l puhallus setin tuontitukun kautta? Mites se ihan pieni käsimalli jossa säiliö pohjassa? o_O
     
  5. Booris

    Booris ArcticCat M8000 LTD 153" Polaris RMK 155"

    Eihän se tuotto noissa halpiskompuroissa riitä, pitäs saada jatkuvaa painetta 6-> bar, ei noi kerkee tekemään painetta sitä vauhtia. pitäs olla ruuvi/lamellikompura että tuotto riittää. Onnistuu se esim tollasellakin http://www.ikh.fi/fi/kompressori-50l-356l-3hp-230v-xt503600v Mutta pitää oottaa vähänväliä että kompura kerää säiliön täyteen painetta..
     
  6. TeHo

    TeHo #13 2015 ZR 6000 R

    Kysy ensin hintaa sille puhallukselle ja sen jälkeen vasta mieti kannattaako itse ruveta tusaamaan. Ei noilla harraste käyttöön tarkoitetuilla paljoa pistepuhalluksia enempää ole mielekästä tehdä.
     
    PeterBaBolbapier tykkää tästä.
  7. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Joku paikallinen amis ihan loistava vaihtoehto missä käyttää puhalluksesa.
     
    Booris tykkää tästä.
  8. Bestservice

    Bestservice X-trim

    soodapuhallus vois olla paras ei venytä ohutta peltiä
     
    Kojontti ja Fudge tykkäävät tästä.
  9. PeterBaBolbapier

    PeterBaBolbapier Onneton säheltäjä

    Joo oon kyselly vaan kuulostaa olevan puhaltajat kiven alla!! Kaverilla on ihan kunnon laitteet vaan ei jouda töiltään puhallus hommiin. Täytyy vielä jatkaa etsintöjä tai sitten menee neekeritukalla hankaamiseksi
     
  10. Broadspeed

    Broadspeed +10 kelekkiä

    Kyllä ainakin oma luottopuhaltaja osaa puhaltaa jopa auton pellit, niin että ei vetele. Käsipelin hinkkaamalla ei tahdo oikein hyvää saada; pelti jää kiiltäväksi ja ruostekohtiin tahtoo ruosteen "siemen" jäädä kraaterien pohjalle vaikka kuinka hinkkaa.
     

Suosittele tätä sivua