ajolasien linssien väri? (JA muuta asiaa ajolaseista )

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Hörhö, 7/1/06.

 1. Driver

  Driver Well-Known Member

  NFX2 on evoluutioversio rungottomasta NFX:stä. Runko on NFX2:ssa pienempi (jotain NFX ja NFXs väliin) mikä on hyvä jos kypärän aukko on ahdas. Perus NFX on aika iso nimittäin.

  Linssin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota ja katsoa valmistajan antamia taulukoita jotta sopiva löytyy omaan käyttötarkoitukseen.
   
 2. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  Laittakaas te, joilla kokemusta ajolaseista vinkkiä. Hakusessa olis lasit johka mahtuis omat kakkulat hyvin sisään.( vanhan silmät tarvii vähän apuja:cool: ). Nyt tullut ajeltua ”avopotalla”, mut mieli tekis vähän umpisenpaa. Joten, kypärä + hyvät lasit pitäis hankkia. Kiitän jo ennakkoon vinkeistä!
   
 3. Jannne

  Jannne SKI-DOO

  Itellä tuo yllä ehdoteltu kombo toiminu yhtään. Rillit huurussa vaikka ajolasit ek ollu
   
 4. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  @Tapani Tulisalmi Lasien yhdistämienen ajolasien kans on aina vähä hankala yhtälö. Toki maailmassa on laseja, joihi saa survottua silmälasit sisään. Mutta se että toimiiko ne yhdessä onki sitte eri homma. Kyllä sitä lasien ja ajolasien kans pärjää, mutta pitää muistaa ottaa ajolasit aina heti päästä ku pysähtyy. Ja lasit menee takas päähä juuri ennen kuin lähtee liikkeelle.

  Ite olen testaillu että ainaki Scottin Prospectiin ja Dr Zipen Savageen saa lasit sisälle melko kivasti. Tosin tämähä riippuu taas silmälaseista. Itellä on käytössä leveäsankaiset Oakleyt.
   
 5. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member


  Kiitti neuvosta! Tuota vähän epäilinkin. Pitää varmaan ryhtyä etsimään ajolaseja, johka saisi omat vahvuudet. Onko sitten jotkut insertit (käytän niitä ampujanlaseissa) tai sit ihan kunnon linssit. Vinkkejä otan kyllä mielelläni vastaan.
  PS. Tuore kelkkalehti aivan huippu, näin lumia odotellessa. Tuo ”Itäkairassa” ihan mahtava juttu:)
  T. Tapani
   
 6. S4ms4

  S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11

  Onko vielä kellään käytännön kokemuksia heittää nuista lynx:sin uusista magneeteillä varustetuista laseista ? oisko siinä kauden kunkku lasit vai ostanko vaan uudet prospectit levillä hukkuneiden tilalle ?
   
 7. Driver

  Driver Well-Known Member

  Kysyppäs Fenno Optiikka Lapista, Rovaniemeltä. Sieltä moni kaveri saanut apua ko. asian kanssa: https://www.facebook.com/fennooptiikkalappi/
   
 8. Tapani Tulisalmi

  Tapani Tulisalmi Well-Known Member

  E8166357-7172-42DB-825F-A0061792CBAE.jpeg
  Tuolta juurikin tilasin lasit. Täyden kympin firma. Nopeaa ja ystävällistä palvelua :) Suosittelen!
   

Suosittele tätä sivua