Autojen lisävaloista

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Puppe, 27/10/07.

 1. dontsa21

  dontsa21 Well-Known Member

  Vs: Autojen lisävaloista

  Noissa on xenonilla sitten referenssi 50 ja halogeenilla se 37,5. ;)

  Eipä tuota poliisit ole hoksanneet, itse kuitenkin kytkin varmanpäälle niin ettei lisävalojen kans pala muuta kuin lyhyet.

  Ja 75w xenonilla valoa on vähintäänkin riittävästi. ;D
   
 2. Broadspeed

  Broadspeed +10 kelekkiä

  Vs: Autojen lisävaloista

  Sais Suomeenkin tulla Ruottin malli noissa referensseissä. En ymmärrä miksi pitkien parantaminen ei vois olla vapaampaa, kun ne kuitenkin vaihdetaan lyhkäsille vastaan tullessa ::) Mun puolesta ajovalojen kahdennuskin voitais sallia taas. Ois pari iskemättömiä Hellan H4 lisävaloja rautakopilla jemmassa ;D
   
 3. J.T.M

  J.T.M Well-Known Member

  Vs: Autojen lisävaloista

  Minkälainen kuvio nuissa bilteman uusissa kannuissa on? Ref 37,5, riittääkö leveyttä ja näyttääkö kovin pitkälle? Jos laitan nuo niin sisään tietenki 55w xenonit.
   
 4. Kitunen

  Kitunen Kotimainen laatutuote

  Vs: Autojen lisävaloista

  Itellä ainaskin 55w xenoneilla kuvio on todella leveä, mutta vastaavasi todella "matala", semmoinen viivamainen valokuvio. Ja juurikin tästä kuvion mataluudesta johtuen ovat aika tarkat suunnata että saa mieleisen, mäkisellä tieosuudella aina välillä tuntuu että valot näyttää liian alas/ylös ::) Sen verran pitkälle/leveälle valaisee, että ehtii ne ilman heijastinta kulkevat lenkkeilijät huomata ennenkuin vasta kohdalla 8)
   
 5. Joiko

  Joiko Summit8

  Vs: Autojen lisävaloista

  Tuli tuossa taas nakattua nbbtä keulaan. Tällä kertaa väyrysen nokalle. Eli alpha 225sia niitä vanahan mallisia nelijä. Keskimmäisiin panin 75set senonit ja reunimmaisissa 55set ja omissa pitkissä 35set. Keskimmäiset näyttää suoraan etteen ja reunimmaisia on käännetty sivuile käsin. Ihan hyvin kyllä näkkee mutta ei haittais vaikka olis yks pistevalo rivissä lisäksi. :D harmittaa vain ettei enhän saa nuita ledittömiä malleja mistään. Tai saa, lövangerin okq8la oli hyllysä mutta hinta 945kr tuntu aika suolaselta :D
   
 6. J.T.M

  J.T.M Well-Known Member

  Vs: Autojen lisävaloista

  Ruotsissako ajelet? Mahtaa täällä poliisit valittaa tuommosista patteristoista :p
   
 7. oudie

  oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

  Vs: Autojen lisävaloista

  Kyllä niitä vielä käytettynä löytää! Ite hommailin syksyllä lantikan keulaan 3kpl ledi-parkittomia NBB 225 pistevaloja ja niihin 75w xenoni hehkut 100w pika ballasteilla ja alhaalla on x-visionin slim dominatorit 35/55w tekniikalla. Voi olla että jätän yhden pistevalon varalle ja menen (vain) neljällä lisävalolla mutta saa nähdä... Pitäs alkaa tie valaistuun pohjoisruottissakin! 8)
   
 8. Joiko

  Joiko Summit8

  Vs: Autojen lisävaloista

  Itteläki ollu tuola 35/55w kompinaatiola ennen. Nuita satkuja mietin kans. Vaikka nuo seiskavitoset on 5000k niin kyllä niissä värilämpötila on 4300 oikiasti. Ainaki ku verrannu oikeisiim 4300siin. Viiennen tai kuudensiksi ku panis pisteet niin piän että rohki hyvin näkkee työntää kairassa. 8) Ja kaikkilla valoilla on omat relleet ja sulakkeet ja riittävän suuri kaapelointi joka tuntuu vaikuttavan omalta osaltansa kuinka hopusti valot syttyy.
   
 9. jussir

  jussir Romukoo

  Vs: Autojen lisävaloista

  [​IMG]


  Tuli laitettua pari valoa lisää keulille. Kesimmäisissä 50w xenonit ja laidoilla 35w
   
 10. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Vs: Autojen lisävaloista

  Millä saa xenonien aiheuttaman häiriön pois? Radioon siis vaikuttaa.. Omat johot ja releet niin silti..
   
 11. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: Autojen lisävaloista

  Häiriönpoisto rengasmagneetti jonka ympäri kierretään kenonien virtajohdot? Toimii ainakin muissa systeemeissä, en tiiä toimiiko kenoneissa.
   
 12. mtkktm

  mtkktm Menis lujempaakin jos kunto riittäis !

  Vs: Autojen lisävaloista

  Tälläsillä saatiin traktorissa radiokuulumaan.
  8 kpl 35w muutossarja xenonia koneen omissa työvaloissa.

  http://matako.fi/catalog/popup_image.php?pID=1086
   
 13. SaKo600

  SaKo600 Yamaha Phazer

  Vs: Autojen lisävaloista

  Mahtuuko nuihin valoihin ballastit kanssa vai onko ballastit erikseen konehuoneessa? Jos ne ei mahdu, minkälaisia muutoksia noihin pitää tehdä, että xenonit saa kunnolla paikoilleen?
   
 14. asddsa

  asddsa BD 3700 RE

  Vs: Autojen lisävaloista

  Itellä on vastaavissa muutossarja. Semmone "miniballasti" luultavasti mahtuu sisään, ei kokemuksia. Ainakin cobran setin xenon polttimo istuu hyvin ilman mitää muokkauksia. Johtojen läpivientiä joutuu suurentaan, jos haluaa ilman liittimien purkua saada piuhat läpi. Suosittelen kuitenki purkamaan ne. Helppo homma.
   
 15. jussir

  jussir Romukoo

  Vs: Autojen lisävaloista

  Ballastit on maskin takana piilossa. Lampun läpivienti reikiä surrasin isommaksi että liittimet mahtu läpi eipä siinä sen kummempia muutoksia tarvinu tehdä.
   
 16. lynxlynx1

  lynxlynx1 Member

  Vs: Autojen lisävaloista

  http://lisavalot.valmiskauppa.fi/led-lisavalo-lazer-st4-musta-ref-ledia-valoteho-3472lm-p-7513.html


  onko näistä valoista jollakin jotaan kokemusta...

  saa toki muutenkin kertoa mielipiteensä... ;D

  senverran unohtu vielä mainita et käyttö on eteläsuomessa jossa ei pääse tuntitolkulla vetämään pimeetä pitkää suoraa niinkun lapissa.
  vaan enemmänkin tonne mutkapätkälle sportti auton keulaan tuomaan lisää valoa lähelle ja vähän kauas ettei mutkat ihan hypi silmille..
  ja nämä varmaan omalle kytkimelle auton omien valojen lisäksi..muuten pitäs sit kenties omat pitkät sammuttaa jo aika ajoissa suorilla ennen vastaantulijaaa...
  auton omat valot ei ole xenon valot.tietty laittomaksi taitaa mennä näin....
  ja mitään ämpäreitä en auton keulalle halua niin nämä saisi maskin taakse kivasti piiloon..
   
 17. Hande82

  Hande82 600ace xtrim-21,600rave-10,lynx650-95,winha30

  Vs: Autojen lisävaloista


  no ei nuo kauas kyllä näytä. koneessa nuo vois mennä työvalona.
   
 18. repeat

  repeat Kitty Cat

 19. LeviSLED

  LeviSLED Guest

  Vs: Autojen lisävaloista

  Kyllä nuilla pienilläkin ledeille pesee melkein mitkä tahansa vakio bixenonitki, normi halogeeni h4 verrattuna ero on ISO.
  En tosin noita lazerin valoja laittais, ylihintaa aivan järkyttävästi. Esim luminalightsilta saa alle 300€ parin 80w ledejä joilla kyllä jo näkee. Ei niilläkään tietysti minkään 75w xenonien kantamaan päästä, mutta näkyvyys kyllä lisääntyy.

  Ja eteläsuomeen ledeissä on sekin plussa xenoneihin verrattuna, että ne syttyvät heti täydellä valoteholla. Hyvä ominaisuus kun valoja joutuu räppäämään päälle ja pois.
   
 20. lynxlynx1

  lynxlynx1 Member

  Vs: Autojen lisävaloista


  totta juuri tuo ledin plussa eees taas räppäämisessä ja virran kulutuksen pienous..
  ja ylihintaa noissa on todellakin ihan helvetisti siitä ei pääse minnekkään.mutta en ole löytäny muita vastaavan mallisia jotka mahtuisi maskin taakse piiloon eikä olisi mallia pyöreä ämpäri keulalle....

  laittakaa toki linkkiä jos tiedätte samanmallisia halvempia valoja..
   

Suosittele tätä sivua