Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. Jorrejeppe

  Jorrejeppe Member

  Nämä remmijutut on aika järkyttävää luettavaa. Meinasin BD 850 RE:n laittaa, mutta ei taida tohtia. Tällä hetkellä alla on Arctic Catin puolipitkä XF 800 vm. -12, jolla on ajettu vähän yli 10.000 km, ja remmejä on mennyt kaksi kappaletta + yksi vaihdettiin uuteen variaattoripäivityksen yhteydessä. Kolme-neljä tonnia remmillä ei liene huono suoritus?
   
  FFoxi tykkää tästä.
 2. Mihaline

  Mihaline 2 X E-TEC

  Miten muilla on kestäny matot tiukalla ja vetopyörät lyöny yli? Kestää kyllä keulittaa vaikka päivän pitkin soita ja ajella umpisia mitenpäin vaan ilman että rusahtelee vetopyöriltä yli.

  Kun oikein piiskaa torvi auki patin harjalta toiselle niin rusahtelee tunnelista todella miehekkäästi? En tiiä löysääkö se tuo tela niin helvetisti joustoliikkeen aikana vai mikä on? Kuullosti että ei se ketjun puoleltakaan rusahtele yli ja ei ollu ketju löysällä kun sitä tuossa ajojen päätteeksi kiristelin. Matto on tehtaan ohjeistuksen mukaisella kireydellä tai aavistuksen yli siitä.

  Välillä ei joutanu pysähtymään kun tuli kiire kotiin ja ei uskaltanu enää harjoilta laskea alas :D
   
 3. Akimatic

  Akimatic Lynx Boondocker RE 850

  Samanlaisia havaintoja minullakin. Lisäksi reunalaput halkeilleet juuresta, 3 cm reunasta. Kilometrejä vajaa 3000
   
 4. Pps alustan painuessa kasaan matto kiristyy, joten tuskin vika ainakaan siitä löytyy.
   
 5. Tasala

  Tasala Boondocker 3900DS

  Ainaki itellä pitemmässä hyppii yli kun etupukki pääsee painumaan kasaan. Juurikin ummella kun hyökkäyttää pattia vasten niin rutina käy.
   
 6. K.H

  K.H Lynx bd 850 re -18

  Nyt alkaa olla muutamaa kymmentä kilometriä vaille 3000 mittarissa. Ja empä kyllä vieläkään oikein voi moittia kelkkaa vaan oon ollut erittäin tyytyväinen. Eka hihna meni 900 km kohdalla tuhannen palasiksi sen jälkeen on toinen hihna kestäny ku tehtaan päivitykset vaan tehny. Petikumit on nyt alkaneet tosissaan antamaan jälkeen että heiluu ihan reilusti jo kone lämpimänä. Yhen vedon kestää ummella nyt viileänä vetää vaan ku tosissaan on ajanu lämpimäksi nii ei se kierrä enää ku 7300 ummella. No ens viikolla menee 3000 huoltoon ja petikumien vaihtoon nii eiköhän tuo taas loppukevät oo hauskaa kun vaikka olisi päivän ajanu ja ummella kaasun painasee pohjaan nii kierrokset on sen 8000.

  Osahan on ollu sitä mieltä että näillä tee mittää vaan eipä oo isoja valituksia tosiaan itellä. On saanu reitillä happea ja jängällä keulittu ja rinteissä kans huuatettu kaasupohjassa. Kaikin puolin minun sekalaiseen ajoon nappivalinta tuo kelkka. Tulipa uudesta samanlaisesta kysyttyä vaihtoa van oli sen verran iso väkiraha että sama ajaa vielä ens talvi tällä.
   
 7. Spin

  Spin BD 3700 Re 850

  Ei hirveästi tule ny kesällä jostain syystä foorumia seurattua, joten onkohan tähän tullu nyt mitään päivityksiä tehtaalta? Muuta kuin tuo helixi ja välitykset? Sais käytettyä ennen syyskiireitä päivityksissä jos jotain on tullu. Selviäähän tuo tieten kauppiaaltakin, jos joskus jaksais käydä vielä kyseleen sitä ohjekirjaa vielä ohi ajellessa.
   
 8. kuuskolme

  kuuskolme Lynx boondocker re 850

  Ei ole ainakaan Rovaniemellä tullut vielä uusia takuupäivityksiä
   
 9. Marne79

  Marne79 Lynx 850 Boondocker Re

  Syksyyn kuulosti päivitykset menevän.
   

Suosittele tätä sivua