Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. Jorrejeppe

  Jorrejeppe Member

  Nämä remmijutut on aika järkyttävää luettavaa. Meinasin BD 850 RE:n laittaa, mutta ei taida tohtia. Tällä hetkellä alla on Arctic Catin puolipitkä XF 800 vm. -12, jolla on ajettu vähän yli 10.000 km, ja remmejä on mennyt kaksi kappaletta + yksi vaihdettiin uuteen variaattoripäivityksen yhteydessä. Kolme-neljä tonnia remmillä ei liene huono suoritus?
   
  FFoxi tykkää tästä.
 2. Mihaline

  Mihaline 2 X E-TEC

  Miten muilla on kestäny matot tiukalla ja vetopyörät lyöny yli? Kestää kyllä keulittaa vaikka päivän pitkin soita ja ajella umpisia mitenpäin vaan ilman että rusahtelee vetopyöriltä yli.

  Kun oikein piiskaa torvi auki patin harjalta toiselle niin rusahtelee tunnelista todella miehekkäästi? En tiiä löysääkö se tuo tela niin helvetisti joustoliikkeen aikana vai mikä on? Kuullosti että ei se ketjun puoleltakaan rusahtele yli ja ei ollu ketju löysällä kun sitä tuossa ajojen päätteeksi kiristelin. Matto on tehtaan ohjeistuksen mukaisella kireydellä tai aavistuksen yli siitä.

  Välillä ei joutanu pysähtymään kun tuli kiire kotiin ja ei uskaltanu enää harjoilta laskea alas :D
   
 3. Akimatic

  Akimatic Lynx Boondocker RE 850

  Samanlaisia havaintoja minullakin. Lisäksi reunalaput halkeilleet juuresta, 3 cm reunasta. Kilometrejä vajaa 3000
   
 4. Pps alustan painuessa kasaan matto kiristyy, joten tuskin vika ainakaan siitä löytyy.
   
 5. Tasala

  Tasala Boondocker 3900DS

  Ainaki itellä pitemmässä hyppii yli kun etupukki pääsee painumaan kasaan. Juurikin ummella kun hyökkäyttää pattia vasten niin rutina käy.
   
 6. K.H

  K.H Lynx bd 850 re -18

  Nyt alkaa olla muutamaa kymmentä kilometriä vaille 3000 mittarissa. Ja empä kyllä vieläkään oikein voi moittia kelkkaa vaan oon ollut erittäin tyytyväinen. Eka hihna meni 900 km kohdalla tuhannen palasiksi sen jälkeen on toinen hihna kestäny ku tehtaan päivitykset vaan tehny. Petikumit on nyt alkaneet tosissaan antamaan jälkeen että heiluu ihan reilusti jo kone lämpimänä. Yhen vedon kestää ummella nyt viileänä vetää vaan ku tosissaan on ajanu lämpimäksi nii ei se kierrä enää ku 7300 ummella. No ens viikolla menee 3000 huoltoon ja petikumien vaihtoon nii eiköhän tuo taas loppukevät oo hauskaa kun vaikka olisi päivän ajanu ja ummella kaasun painasee pohjaan nii kierrokset on sen 8000.

  Osahan on ollu sitä mieltä että näillä tee mittää vaan eipä oo isoja valituksia tosiaan itellä. On saanu reitillä happea ja jängällä keulittu ja rinteissä kans huuatettu kaasupohjassa. Kaikin puolin minun sekalaiseen ajoon nappivalinta tuo kelkka. Tulipa uudesta samanlaisesta kysyttyä vaihtoa van oli sen verran iso väkiraha että sama ajaa vielä ens talvi tällä.
   
 7. Spin

  Spin BD 3700 Re 850

  Ei hirveästi tule ny kesällä jostain syystä foorumia seurattua, joten onkohan tähän tullu nyt mitään päivityksiä tehtaalta? Muuta kuin tuo helixi ja välitykset? Sais käytettyä ennen syyskiireitä päivityksissä jos jotain on tullu. Selviäähän tuo tieten kauppiaaltakin, jos joskus jaksais käydä vielä kyseleen sitä ohjekirjaa vielä ohi ajellessa.
   
 8. kuuskolme

  kuuskolme REDOKKERI 850

  Ei ole ainakaan Rovaniemellä tullut vielä uusia takuupäivityksiä
   
 9. Marne79

  Marne79 Lynx 850 Boondocker Re

  Syksyyn kuulosti päivitykset menevän.
   
 10. kuuskolme

  kuuskolme REDOKKERI 850

  Päivitykset tulleet, mutta ei mitään kummempaa 2018 malliin, joten tuskinpa ongelmatkaan poistuu. 2019 malliin tuli vaikka ja mitä, toki samat saa vanhempaanki, mutta pitää kaikki maksaa itse.
   
 11. Marne79

  Marne79 Lynx 850 Boondocker Re

  Kyllä minä nyt mieleni pahoitin tästä lynxin toiminnasta. Kannattaisi harkita politikon uraa näillä brp-ukoilla, kun takki kääntyy melkein samaa tahtia nykysen ulkoministerin kans. Keväällä tehtaanedustaja kertoi, että samat päivitykset tullaan tekemään näihin -18 kuin -19 malleihin. Ja sitten julkaistiin vielä oikein tiedote jossa päivityksistä kerrottiin, noh eipä menny aikaakaan kun alettiin jo päivityksiä karsimaan. Aika näyttää miten nämä uudet petikumit toimii, itse taidan jatkaa samoilla rs-mallin petikumeilla alkutalven ja kuulostella kokemuksia uusista.
   
  mikzar tykkää tästä.
 12. teme-

  teme- Well-Known Member

  Olisko tässä paikka laittaa porukassa vaatimus tehtaalle näistä päivityksistä?
   
 13. kuuskolme

  kuuskolme REDOKKERI 850

  Aikanaan oli 600cc -01 enduro, sen hävitettyä lupasin itelle ettei enään ikinä brp konsernin vehettä. No erehyin tämmösen kötöstyksen laittaan, ja kyllä tämä on viiminen brpn kötöstys mikä tuli tähän taloon.
   
  Vilbur ja Fudge tykkäävät tästä.
 14. Akimatic

  Akimatic Lynx Boondocker RE 850

  Tämähän menee nyt niin että homman maksaa BRP tai asiakas. Viimeistään siinä vaiheessa kun 18 mallia yrittää myydä kaikki muistavat että näitähän ei korjattu samalla tavalla kuin uudempia.
   
 15. Karpalet

  Karpalet Active Member

  Kyllähän tuo melekeen pittää porukalla alkaa viestiä laitteleen. Mutta tarviiko sitä rupelilautasta ja uutta koppaa? Vai onko ne uuet tuennat erilaiset kun nuo RS-malliset?
   
 16. Marne79

  Marne79 Lynx 850 Boondocker Re

  Eri numerolla on petikumit mitä rs:n kumit, rs:n prikka sinne näyttää silti tulevan. Mag puolen kumi on ihan erinäköinen kuin aiempi, muistuttaa pitkälti junnumallin jääkiekkoa.
   
  Karpalet tykkää tästä.
 17. kaner

  kaner Gen4 Summit X 850 154" -18

  Joo jos sinne tullee sama ko Summitteihin niin sehän on tämännäkönen:
  Vanha ja uus / Uuen osanrot
  Petikumet.png Petikumet osanro.png
  Tuo kiinnityski tapahtuu ihan erilailla. Minusta ihan tyhjänpäivästä itkeä vielä tässä vaiheessa, että ei remmit kestä. Tuo jopa näyttää siltä, että se saattaa piettääkki koneen jiirissä. Vaikka ei mulla jäykennetyillä petikumeilla ja ennakoiden säädöillä ollu mitään ongelmaa viime talvena. Tuossa vielä videoki minkä postannu jo tuonne toisaallekki:
   
  Latez, vetkulilm, Marne79 ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 18. Karpalet

  Karpalet Active Member

  Eipä mullakkaan ollu RS-kumipäivityksen jälkeen ongelmaa remelin kans niillä 300km mitä kerkesi umpisrallia vielä ajella. Tuohan on tosiaan ihan erilainen kun mitä nyt, joten saapa nähä. Noh, meikäläiselle tulee Diablon kitti anyways, ja sitten kun on petikumisulkeiset tehty niin tsekkailla vielä linjaukset ja painella hymyssä suin kohti auringonlaskua.
   
 19. Marne79

  Marne79 Lynx 850 Boondocker Re

  Yksi hihna mulla meni 1500km kohdilla, sillon oli rs prikat vakiokumeilla paikoillaan. Lopputalvesta oli rs-kumit ja diablo kitti paikoillaan, eikä tarvinnu hihnansilppua kerätä konehuoneesta.

  Millasilla linjaussäädöillä kaner ajeli jäykennetyillä petikumeilla?
   
 20. teme-

  teme- Well-Known Member

  Tämä, vaikka tottakai noita alusta muutoksia nyt ei voi vaatia ne on ymmärrettäviä muutoksia mutta että edes laitettas tämä kone/voimalinja kuntoon kuten 19 malleissa. Monelle on varmasti jääny näistä 18 malleista semmoen kuva että ihan susia ja jos tehdas ei edes näitä korjaa kunnolla niin samakait nämä on kohta ajaa kierrätyskeskukseen.
   

Suosittele tätä sivua